Jag filmade lite förut när jag tränade med Mandy! :) Gick hur bra som helst! 
Mamma köpte nytt godis  idag som Mandy älskar och det brukar jag ha när vi tränar :) 
Så idag tränade vi med det godiset :). 
 
Här är en liten video när jag tränar :
 
 
Vi tränade detta  hela tiden, och tills slut bästämmde jag mig för att filma en gång! :D 
Där ser ni! :)<3 Hon är sjukt underbar min vovve altså! :) 
och videon är ifrån idag ifall ni undrar.. 
 
Aja MEN IMORGON FYLLER JAG 15 ÅR!!! :D jipppii<3
 
Men jag skriver mer kanske imorgon bye! 
 
 
Jag vaknade vid 11 och mamma började jobba idag haha, hennes semester är slut!! Skadeglädje haha!
Jag gick ut med Saffi och hade bara tänkt mig en liten runda för mamma var ut med henne vid 6 på morgonen så hon hade klarat sig i någon timme till och jag tänkte gå hem till mormor eller gå långrunda när det blivit lite "kallare" men det visade sig vara rättså kallt och hon drog mot cyklarna så vi tog en cykeltur till där vi brukar träna, jag tog med borsten och bollen då jag tänkt borsta henne i lilla rastgården. Hon fick först springa efter bollen några gånger, sen tränade jag lite att hon ska komma till mig med bollen, och det gick vissa gånger jättebra och andra gånger gick det inte alls så det är mer träning på detdär. Sen borstade jag henne bara snabbt för hon fällde knappt märkte jag. Jag har ju en sådan typ furminator som ska ta all underullen och har hon ingen så är det inte så mycket att göra med den haha! Men hon blev lite finare i pälsen iallafall. Jag tänkte att vi kunde gå hem för att hon verkade trött men såfort vi kom ut på trottoaren så skulle hon springa mer så vi tog en liten omväg så hon fick springa mycket.
När jag cyklar så brukar jag faktiskt anpassa mig till Saffis fart, alltså typ normal cykeltakt där hon kan jogga i, det går i slutet oftast i pensionärs takt men vi kommer fram iallafall hahaha! Då går det snabbare att gå men hon brukar ju bli så trött men hon hade nog mycket energi idag för annars hade hon inte klarat denna rundan! Vi var sammanlagt ute i en timme och hon sprang nästan hela tiden så jag är stolt över henne!
 
Igår vid typ halv 4-5 var vi ute på långrunda runt typ slottet tror jag det är eller något och sen så fick de springa i rastgården och Saffi badade! Hon simmade t.o.m, det brukar hon inte om hon är ensam hund som badar. När hon badade med sin kompis Imma så simmade hon som in i, men det var ju för att Imma gjorde det haha! Men igår så simmade bebisen och sen gick vi till rastgården så hon hade torkat när vi kom hem!
 
Nu ligger hon helt utsliten och utmattad och sover på sängen. Jag tyckte att jag hade en stor säng när hon var valpt men nu kanske jag kanske behöver en dubbelsäng?? Hon ska ju såklart ligga från ena sidan till den andra och ta så stor plats som möjligt haha! Men hon är så härlig så!
 
Har inte bloggat så mycket men jag har haft en liten blogg puas. Eftersom det är sommarlov och sådant.
Men ska blogga när jag kan, nu är jag hoss Moster och är med mina kusiner. Linnea och Oskar.
Oskar är lika gammal som mig, och linnea 12 år. Vi sitter i ett rum och är inne på våra datorer. 
Jag och Linnea gick ut med Mandy,Tyra,Snuttan,Wilma och tessi. Jag tog Mandy och Snuttan och Linnea Tyra,Tessi och WIlma. Så vi gick till skolan. Sedan hem så lämnade jag Mandy och sådant!. Förut så  tränade jag,Mandy,Linnea och Tyra lite hoppning på min baksida! :). Tyra har nästan aldrig hoppat förut altså över hinder.  Men det gick sjukt bra ändå :) Och Mandy var duktig också! :) 
 
Aja nu ska vi chilla mera! Visste ni en sak ? På Onsdag så fyller jag 15 år! :D Jipppii :D <3
 
För ca 1år sedan hatade jag Justin Bieber. Sen hände det något haha! Pappa köpte hans film för att retas med oss och både jag och min syster tittade på den och älskar honom sedan dess haha! Hans nya skiva har t.o.m 4st BRA låtar haha! Boyfirend, As long as you love me, all around the world och believe :) De andra är sådär haha!
 
Jag har fixat över lite bilder från mobilen till datorn på Saffi så ni kan se längre ner i inlägget :)
Jag har inte tränat speciellt med Saffi på sistone men igår så tog jag godisar och satte en godis i ena handen och ingen i andra också så fick hon välja hand. Hon valde först rätt, sen fel 2-3ggr och sen fattade hon att hon skulle ta den andra handen för hon fick ingen godis om hon inte valde rätt. Sen när hon förstod vart godisen var så bytte jag hand så det blev vartannan i slutet och hon fattade jättefort! Duktiga lilla pudlen haha!!
 
Vi var ju hos mina kusiner i deras stuga för någon dag sen och då passade jag på att ta tre bilder på Saffi när vi var på en liten runda i skogen :) Hon absolut älskar att gå ut och gå speciellt i skogen men hon lyder bäst om man går ensam med henne och hon håller jättebra koll på en vilket hon inte gör om man går med någon annan. Så vi båda föredrar att gå själva men det är "förbjudet" för vissa personer då de alltid ska följa med haha, men vi lyckades smita iväg :P
Bilderna är tagna med mobilkameran så de är inte jättebra och jag har valt att ha de lite suddigare då det blev sämre när man försökte fixa med skarpan xD
Visst är hon söt när hon väntar in en! Hon tyckte jag var superjobbig som skulle ta bilder "hela tiden" så hon skulle stå still haha, precis efter detta fotot så gick hon iväg haha!! Söta Bebbsan :)
 
Några meter längre fram än förra bilden haha, det ser man på ljuset! Hon såg en fågel inne bland träden och stod där i typ 30sek och bara kollade haha! Skitsöt!
 
Denna bilden tyckte jag blev jättefin! Hon tittar nog på en fågel inne bland träden eller kanske en råtta? Haha, vem vet men hon blev jättesöt och ser jätteliten ut hahaha!
 
Sist men inte minst, en bild på henne när vi brukar gå. Damhagskolan som man ser längst upp i vänstra hörnet. Typ 10m till vänster är en mindre hundrastgård, ska fota henne i den någon dag också, och sen finns det typ en grusstig där man kan gå runt om hela gräsplätten, bara en 10mins runda men när hon stannar och luktar på varenda litet gässtrå så jag blir galen så tar den ungefär en halvtimme haha!
 
På de tre första bilderna har hon på sig sin Limex bröstsele med röd fodring :) På den sista bilden har hon läderkopplet och sitt syntetläder halsband med strass från Hööks. Betalade 12 spänn för det för det var 75% rea när jag köpte det haha! Supernice! Det glittrar jättemycket när solen kommer på strass:et :)
Jag har faktiskt inte gjort så mycket på sista tiden tycker jag haha :) Jag köpte Ceasar Milans bok igår så ska läsa den, sen har jag fortfarande inte läst Dressyr med Kyra så den ska jag också läsa :)
Igårkväll så klickade jag runder och la in allt jag skulle vilja ha från Hööks och fast jag inte tog ett täcke (ca 150kr) så blev det över 700kr xD Så jag kanske borde se vad jag faktiskt behöver, men jag har ju råd med 700kr men vi behöver egentligen bara ett termotäcke men jag vill ha grimludd också till henne som man kan sätta på halsbanden som inte har någon fodring eller tunn fodring, hon kommer nog bli jättesöt i det också haha! Det är ju mycket mysigare och fluffigare att ha fårskinns/fårskinns imitations på typ selen, halsbanden och allt möjligt! Ser så sött och gulligt ut haha! Fast de kostar runt 40-50kr på Hööks så det blir iallafall en om jag hittar de!
De har också fått in ett SUPERSNYGGT hundtäcke! Jag ska lätt köpa ett sådant och såg att det fanns i strl 70 så jag ska lätt fett ha ett sådant! Blev förälskad direkt när jag såg det!! Kommer inte ihåg vad det kostade men gissar på 150-200kr och det har ca 100g fyllning (det vanligaste i termotäcken) och ska vara vattenavvisande och kanske vattentätt, haha har tittat på alla täckena så blandar ihop alla!! Har ingen bild på det men det finns på Hööks.se under hund och sedan under täcken. Det är brunt (det enda bruna tror jag) ligger rättså långt ner bland bilderna och det är typ en golden som har det på sig, eller tollare kanske x) Det har fuskpäls uppe på kragen och är det enda täcket som har det :)
 
Vilket är era favorittäcken och har ni något "dröm" täcke typ till era hundar? Länka gärna till era bloggar så vi kan läsa dem!
Sorry för att inlägget inte kom igår men jag datan hackade när jag gjorde det så jag fick stänga av och orkade inte starta upp den igen :) Men här kommer inlägget!
 
 Halvstryp från deras nya kollektion :) Tyckte att detta var snyggt och kostar bara typ 50kr så det blir ett sådant här :)
 
Mitt älskade halsband med clinchers! Jättesnyggt och har redan tittat på det men var för "snål" då men nu ska jag minsjäl köpa det! Kostar 99kr :)
 
En reflexsele, denna kostar 50kr, vet inte Saffis strl så får se på ett ungefär om den passar.
 
Hittade detta täcket! På extrapris har jag för mig :) Finns upptill strl 65 men jag har tänkt på om man inte kan köpa ett i strl 65 och sedan bara inte spänna det så mycket på bogen så borde det ju passa på ryggen haha! Kostar ca 100-150kr
 
Sen ska jag ha ett termotäcke, ett regntäcke om jag hittar ett och såklart fleecetäcket ovan om det finns i strl 65, ska också kolla om man kan sätta det så som jag tänkt mig :)
 
 
Hööks nuvarande erbjudande är att allt man handlar för är fraktfritt! Så vill du handla så passa på nu! Tror erbjudandet är i typ en månad eller något :) De har faktiskt bra och snygga saker!
Hur jag och Lina träffade varandra :)
Jag och Lina och aldrig träffat varandra, hon skrev ett meddelande på djur.nu om någon ville starta en blogg med henne och jag svarade (uppenbarligen). Vi snackade lite och gjorde sen denna bloggen och änsålänge har det väll gått bra tycker jag!
 
Jag tänkte inte gå in så mycket mer på den fronten utan tänkte göra en -önske- lista så det blir lite bilder och sånt kul ^^ (tror jag iaf)
Jag vet ju faktiskt inte vad ni tycker är kul för ni är rättså snåla med kommentarer! Skulle ni tycka det var kul med en frågestund? Har ni några frågor, något önskeinlägg osv? Bara kom med förslag så lovar jag att göra så gott jag kan!
 
Svart halsband med silvriga clinchers, tycker det är så snyggt! Ska köpa ett på Hööks om någon dag om det finns kvar (det finns i kollektionen men kanske slutsålt för tillfället i Helsingborg, risken finns). Det på bilden är ett Otto Schumacher för ungefär 600-800kr beroende på storlek! Det på Hööks kostar 99kr för Saffis strl.
 
Ett snyggt läder-halvstryp. Detta från Eckers var väldigt snyggt, ovanligt och det syns nog väldigt mycket! Tycker annars de i läder oftast är tråkiga och helt vanliga, eller så är det med nitar på och Saffi passar inte i nitar. Vet inte vad detta kostar men det är från Eckers.
 
Ett snyggt fleecetäcke som man kan ha när det börjar bli kallt, då hon inte behöver mycket värme före snön kommer så är oftast regntäcket onödigt för hon blir ju inte blöt. Detta var riktigt snyggt! Vet att det finns i grått, brunt, blått och denna färgen från bl.a The Ranch Stables, vet inte vad det är för märke eller så men de ska finnas någonstans haha! Vet inte vart det på bilden är från!
 
Hurtta Lifeguard rosa Y-sele, hittat vart jag ska köpa dem men måste beställa hem den. Men får prova med gul när vi provar ut strl för det fanns inte i rosa i affären så det blir att beställa från Hundshoppen när jag har pengar! Kostade ca 250kr för den gula så den rosa borde kosta desamma.
 
Fin-halsband, behövs egentligen inte men det kan vara kul med något fint! Har typ 5 finhalsband men man kan aldrig ha för många! Det på bilden är från Otto Schumacher och går på 2500kr för ett i Saffi strl, äkta swarovski kristaller!
 
Reflextäcke, köpte ju ett på Ullared men vet inte om jag orkar fixa till det så vi får se. Detta från Hurtta är ofodrat (det jag har letat efter) och verkar vara jättebra, finns i orange, gul och rosa! Jag skulle absolut helst vilja ha det i rosa haha! Är man fjollig eller är man fjollig asså, men det är ju så sött på Saffi haha! Vet inte vad det kostar!
 
Reflexsele, den rosa från Hurtta jag ska beställa är ju iof med reflex men de ska ha billiga på Hööks så jag tror att jag tar en där om den finns i Saffis strl. Annars är denna snygg från Hurtta! Tror den går på 150-250kr i Saffis strl.
 
Sen är det slut på bilden *buhu*. Jag ska göra ett till tidsinställt inlägg till er som kommer om 2h. Med bilder på det jag vill köpa från Hööks, ska dit någongång nästa eller nästa vecka igen med pappa!
 
Hejsan, Nu är vi hos Cia igen :) Fast vi ska åka hem idag. Då kanske det blir en träning. Inte igår men i förregår så innan när vi skulle gå till moster, så hopptränade jag Mandy lite. Gick hur bra som helst! Hon hoppade sjukt högt för henne. Hon har aldrig hoppat så högt innan! :O Är helt förvånad  och glaad! :D
Först klarade hon inte hon typ rev hela tiden men sedan så hoppade hon! Shiit jag bah '' Mandy du klarade det du klarade det! Duktig vovve duktig duktig!!'' Och sedan fick hon beröm :) <3
Sen kanske vi träna på det höjden! :) Men nu först tränar vi med koppel och sedan när jag har tränat henne mycket med kopplet just den höjden ifall jag tycker hon är redo så släpper jag henne och hon hoppar det löst kanske. Men bara ifall jag tycker att hon är redo. Men som sakt nu tränar jag med kopplet. Sen tänkte jag att jag ska släppa kopplet altså att den följa med henne? :) Men det blir lite senare. Sedan efter hon hadde hoppat så gick vi till moster! Men nu måste jag gå! Ha det bra bloggar kanske mer senare <3
 
Idag har vi varit på badetfrån typ halv 2 till 5. Så vi har fått bada, Saffi fick inte följa med då det var ett "riktigt" bad. Vi ska till min morbrors och mina kusiners stuga imorgon och fira mormor, min kusin och några fler personer så Saffi följer med och vi kommer vara där hela dagen så jag ska göra ett tidsinställt inlägg :)
 
Vi har varit en mindre långrunda med hundarna, gick först till Hundshoppen och hittade en sådan Y-sele från Hurtta jag vill ha men de hade bara i gul så ville jag ha rosa fick man beställa. Så det ska jag göra när jag får pengar! Måste bara prova ut rätt strl före haha!
 
Väldigt kort inlägg men jag tänkte göra ett längre till imorgon!
Jag tror att det finns flest fördommar mot dessa tre raser i hundvärlden, de anses vara "farliga", agressiva och framför allt, väldigt dåliga familjehundar och det är bara ungdommar som vill "hetsa" upp dem som har sådana.
Jag har ALDRIG träffat en agressiv Amstaff, Pitbull eller Boxer, däremot så brukar jag inte gå fram och hälsa på varje hund man träffar men jag har faktiskt sett sådana hundar som försöker hoppa mot Saffi (när de är i koppel) och att ägarna går över till andra gångbanan med en sådan. Jag kan också säga att det är fler hundar såsom Golden Retriver, Labradorer, Rottweiler och andra stora raser som faktiskt får gå över.
Min ena kompis är livrädd för alla stora hundar, enbart för att det stått i tidningar och på internet osv om Amstaff, Pitbull och Boxer. Vi har en granne (över gatan) som har en Boxer och han står alltid med huvudet ute från grinden och när vi går förbi hälsar alltid de, han försöker däremot hoppa över staketet men det är inte för att han vill äta upp henne utan för han vill leka. Han är jättesöt och de har faktiskt aldrig fått leka för ägarna är aldrig inom synhåll haha, utom när vi är på balkongen ^-^
Min mammas arbetskamrat har nyligen köpt en Pitbull, han är nu ca 13v och är jättesöt, han och Saffi leker hur bra som helst fast han är mycket yngre och mindre. Han klarar däremot att hon hoppar lite på honom för han är ju ingen liten "smäcker" hund haha! Liten korv som kommer vaggandes haha, skitsöööt!
 
Jag har inget emot någon ras, utom Pudel för jag tycker de är fula när de är klippta som typ utställningspudlar, annars kan de vara söta! Saffi är ju t.o.m en Pudel haha, jag vägrade först åka och titta på henne just för att hon var 25% Pudel, men hon blev ju hyfsat söt ändå haha! Nää, hon är sötast! Jag gillar däremot inte små hundar för jag tycker de är jobbiga men det är ju inget emot en ras.
Jag ser FLER små hundar såsom Jack Russel, spetsar och sådana som står och "mopsar" sig mot Saffi än stora. De små är så tuffa tills Saffi tittar på dem och börjar hoppa för hon vill leka, då blir de tysta och gömmer sig bakom sin ägare, så inte så tuffa egentligen.
 
Visste ni, att för något år sedan hade någon gjort en undersökning om vilken hundras som bet flest barn.
Det var inte Amstaff, Rottweiler, Dobbermann eller någon sådan utan Golden Retriver! Just för att man släpper fram sitt barn till vilken Golden som helst för "de är ju så snälla" men låter man sitt barn göra vad den vill på en hund då tycker jag faktiskt att hunden ska bita dem, min mosters barn har bl.a sättit sig på deras hänger sig på henne och allt möjligt, jag säger till dem men min moster verkar inte kunna säga till sina ungar. Fanny, min mosters hund, är däremot så snäll att hon inte ens morrar på dem, men hade de gjort det på någon annan hund så hade den säkerligen bitit dem. Vilket jag faktiskt tycker de förtjänar. Man ska kunna göra saker inom rimliga gränser, att sätta sig på en hund, slå den eller liknande, då ska hunden i regel bita.
Biter Saffi någongång någon som gör något "utanför de rimliga gränserna" så kommer jag inte låta den personen skälla på henne eller säga att det är fel, eftersom det är till 100% rätt. Jag skiter i hur ont det gjorde på personen eller vad den gjorde, hon får bita om hon får ont, det är väll bara mer än rätt?
Om någon slår dig, då ska du väll få försvara dig själv utan att bli utskälld av personen som först slog dig!!?
 
Så för att återfå till raserna så ÄLSKAR jag "kamp" hundar, de är egentligen inga kamphundar och de är underbara familjehundar. Däremot så gillar jag inte Amerikansk/Fransk Bulldog, jag tycker hundar med intryckt nos är fula, men de kanske är jättesnälla hundar men jag skulle inte vilja ha en själv för jag tycker de är fula, och de är ofta "små" hundar haha!
 
Vaknade vid 1 :O Varit ute med Saffi och hunnit kolla lite på internet nu iallafall, mamma kommer hem vid 3 och vi ska se Ice Age 4 (?) på bio idag!
Jag har faktiskt tränat lite med Saffi, iallafall med koppel och även inomhus, däremot så fattar hon verkligen ingenting i vissa fall och kan i vissa fall redan saken fast jag inte lärt henne den ? Knäppa hund haha!
 
Jag tänkte göra en utvärdering av K9 shampoot men orkar inte skriva så mycket!
Men iallafall, jag gillar shampoot och hon har verkligen blivit glansig av det! Tänkte ta en bild på henne idag i solen men hade inte med mobilen haha! Jag har inte märkt direkt att hon blivit mörkare men hon har definitivt blivit svartare, hon var mörkbrun innan och nu är hon svart "igen" haha! Hon har blivit väldigt mjuk och len i pälsen och hon luktar gott flera dagar efter man tvättat henne. Däremot så är det litet minus med att den luktar inte "hundshampoo" utan mer människoshampoo, det luktar iof bättre men det är ju större risk att hunden vill rulla sig för de vill få bort lukten av shampoot för de vill lukta "hund" igen. Så det är nog några hundar som inte gillar det bara för doften. Men Saffi bryr sig inte så jag kommer fortsätta använda det!
4 svansar av 5 haha!!
 
Idag är det tredje gången jag blivit tvungen att att gå igenom drivrutiner och inställningar på datan för att den hållt på att krascha, ännsålänge så funkar den och jag kommer in på internet och kan nu använda den som vanligt men en vacker dag (väldigt snart) så kraschar den och då har vi bara en skrutten laptop som redan har halv-kraschat kvar. Så det blir att tvinga mamma att börja spara till en ny data och sen köpa en såfort man har tillräckligt med pengar till en.
Vi har tre datorer, mammas Mac som redan har kraschat, min laptop som pappa kört med på biltaket (bara några meter men ändå!) som snart kraschar, internet stänger av sig själv var 10:onde minut på den haha! Och min skitgamla som jag sitter vid just nu. Någon som har tips på en BRA billig stationär (skärm osv behöver inte medfölja)? Helst över 600GB hårddisk, stort grafikminne och minst 4st USB-portar och den ska kosta runt 5000kr, helst under men kan gå lite över också.
Ska finnas i affärer såsom typ Siba, Mediamarkt, Elgiganten osv så de finns i närheten.
 
Vi har shoppat ovanligt mycket på sista tiden haha! Kläder för ungefär 5000kr, ny tv, blu-ray och gud vet allt haha! Så pengarna till dator finns inte just nu :( Men både jag och mamma är beroende till att ha en fungerande dator och kraschar denna får vi använda min mobil haha!
 
Jag cyklade med Saffi en liten tur för ungefär 2 timmar sedan, jag gick också en liten runda efteråt, som morgonrunda fick hon springa rättså mycket för jag gick först en runda och sen släppte jag henne i rastgården.
Efter vi cyklat så träffade vi även ena Schäfern som bor ovanför oss, de som bor där har två Schäfrar. Det var en tik som hette Sassi så det var rätt kul haha! Saffi och Sassi, Saffi var ungefär lika stor som henne så hon är faktiskt i storlek med en Schäfer, jag har trott att hon var lite mindre än Schäfrar fast de är nog inte så jättestora haha, hon var kanske 1-2cm mindre än Sassi :)
 
Nu ligger bebisen och sover i min säng, såklart ska hon ligga och occupera hela täcket och min tröja!
 
 
(Bild ifrån Google)
schäfrar är väldigt fina och väldigt söta!. Jag har alltid gillat dem fast  jag tror nog inte att jag vill ha en sådan när jag blir stor.  Min morbror har en blandras, en bladning mellan schäfer och labrador!. Den är jätte söt och den heter Summer. Men som sakt jag gillar schäfrar och dem är fina och söta men jag vill nog inte ha en när jag blir stor! :) 
 
på hela veckan!.  Eftersom vårat internet börjar  bli segt och det gör det alltid när den ska stängas av en vecka eller så och sedan kommer det igång den 1:a. och jag fyller ju år den 1 Augusti så den kommer igång då. 
Aja men Isabell kommer säkert att kunna blogga i veckan ^^ Men  kanske kan  blogga ifall jag är hos moster eller hos en kompis men inte varje dag!. Men jag tror inte internetet kommer stängas av idag eller imorgon men man vet ju aldrig.. Aja men idag ska jag nog träna med Mandy och jag glömmde att blogga igår men jag tränade med Mandy igår! Vi tränade på bommar och sedan tog jag upp bommen lite så det blir lite högre men inte alls högre och det är ju bra att träna låga hinder. Sedan så sprang vi lite runt. Så hon fick motion samt fick jag motion haha. Så det var träningen igår! Som sakt bloggar när jag kan! :) 
Ha det gött! :D
 
Jag heter Isabell, fyllde 15år i mars och längtar redan tills jag fyller 16år och får börja övningsköra!
Jag har ridit sen jag var 4år, alltså i år blir det 11år, jag började rida på Kvistofta Ridklubb, en privatridskola som ägdes av två f.d galoppuppfödare Nalle och Tove. Min första favorithäst hette Piggelin och min andra hette Ceasar. Första gången farmor och farfar skulle hjälpa mig på ridskolan så satte farfar sadlen på fel håll, så mycket kunskap om hästar har de på pappas sida haha! Jag red sen på Viaprs KRK, och sen flyttade vi till landet där jag hade två egna hästar, Molly och Challe. Samtidigt som jag hade Molly och Challe red jag på Eslövs RK. När vi flyttade till stan igen så började jag på Landskrona RK, sen hittade jag en halvfodervärdshäst, en 11årig outbildad Islandshäst, hon kunde inte töltfattning och ännu värre, inte galoppfattning. Hon gick emot bettet 24/7 och var helt hemskt att rida, men underbar ändå <3! Jag slutade rida henne förra vintern när jag ridit henne i ett halvår och förra sommaren så var vi på ett ridcenter en vecka och hittade en hyrhäst där. Mr Domingo hade jag och min syster i ungefär ett halvår innan vi tröttnae på att man inte kunde rida ut på honom, att han skulle bestämma och fick han inte som han ville så kastade han av en. Han var f.d galoppör, E: Eighty Eight Keys xx för er som vet vem det är haha. Vi lämnade tillbaka han i slutet av februari. Jag har inte ridit efter det men ska börja på Landskrona RK efter sommaren. Mitt liv kretsar runt hästar, djur och kompisar, sitter jag vid datan så chattar jag eller kollar djursidor, eller bloggar om Saffi.
Jag vill gå på Strömsholm (hästlinjen) när jag ska börja gymnasiet eller iallafall på en häst/hundlinje.
Jag har många favoritartister men jag gillar bl.a Justin Bieber, Maskinen, Avicii och Katy Perry.
(Har ingen bild på mig)
 
Sapphire är 1½år och är 50% Långhårig rakryggad Schäfer, 25% Kungspudel och 25% Jämthund. Hon är född på alla hjärtans dag 2010 och är en liten hjärtans hund. Hon är den enda i sin kull som inte är dominant, så vi lyckades ta rätt! Hon har anmärkning på båda armbågarna fram men inget vi har märkt någonting på och hon kan hoppa, lyder hyfsat men det är något vi tränar på och hon är lyhörd om man bara har hennes koncentration. Hon skulle aldrig säga emot om det så var en myra som sa till henne. Hon är väldigt klumpig och håller inte alltid koll på benen men det har blivit mycket bättre efter vi börjat hoppa "seriöst", hon fick bara hoppa enstaka mindre hinder före hon blev 1år, då valpar inte ska hoppa. Men eftersom vi bor i stan så är det lite svårt att hitta gräsplattar eller staket man faktiskt kan/får hoppa på/över.
Jag har slarvat bort min bok "Hundens 50 favoritlekar" men när jag hittar den så ska vi börja träna lite "trix" och sådant praktiskt också! Hon kan i nuläget sitt, ligg, tass (ståendes, sittandes och liggandes), rulla runt (om man lägger henne på sidan och sen hjälper till lite, men hon förstår) och stanna.
Det läskigaste som finns är katter som fräser, människor vars ansikten hon inte ser eller som inte tittar på henne och mattes hamster haha!
Mamma har åkt till morfar så jag är hemma själv tills på Söndag, härlet med ingen som snarkar om nätterna ^-^
Jag fick 3st 1,5L cola, mat som ska räcka iaf tills på lörda, 100kr och lägenheten för mig själv haha!
Jag har precis tittat på Remember Me för typ 500000gången och jag bölar lika mycket i slutet varje gång! Bara jag tänker på slutet så gråter jag, den är så jävla sorligt. Jag hatar Robert Pattinson i Twilight men jag ÄLSKAR honom i Remember Me, Twilight är inte rätt sorts film för honom känns det som! Filmen får också extra plus för tjejen, vet inte vad hon heter, hon var iaf med i Lost och var den gravida kvinnan, hon födde i första säsongen alltså haha! Älska henne asså! Jag älskar hela filmen och kan titta på den om och om igen!
Jag brukar inte gråta till filmer men Remember Me, Spirit - hästen från vildmarken och Black Beauty är tre filmer jag garanterat gråter till! Så jävla bra och så jävla sorgliga!
 
Nu ska jag gråta vidare för ni fick mig att tänka på slutet av Remember Me, men lite musik hjälper nog haha :)
Gick upp vid halv 11 och började dagen med att cykla till stranden så Saffi fick bada, hon joggade fint hela vägen dit och halva vägen tillbaka, sen gick det utför haha. Hon blev trött och gick sen hur sakta som helst så jag också fick gå haha.
Vi mötte flera hundar och hon brydde sig knappt, hon koncentrerade sig väldigt bra på cyklen och man märker hur hon faktiskt anstränger sig för att jogga i samma takt som cyklen och samtidigt vara på rätt "plats" med rätt avstånd bredvid cyklen. Hon svänger direkt när jag svänger och hon vill verkligen göra rätt! Hon har verkligen lärt sig att följa med på cykelturer, nu är det bara konditionen som fattas. Rundan brukar ta ungefär 1timme att gå plus om hunden/hundarna badar, hon badade i ungefär 30min och det tog oss ändå bara en timme allt som allt så det gick i bra takt hela vägen! Ska försöka börja cykla med henne mer då hon behöver konditionen och musklerna. En kort cykeltur ger lika mycket stimulation och träning som en dubbelt så lång gårunda har jag hört någonstans så det blir en längre cykeltur varje dag eller en lite kortare haha, och sedan 2-3 vanliga turer så blir hon nog lite finare!
 
Jag använde vårt Back On Track täcke medans vi cyklade, läderhalsbandet från Nobby Design, nosgrimman vi fått av farmor och läderkopplet. Jag tog såklart av allt när hon badade men sen åkte det på igen, det var perfekt väder för cykeltur då jag gillar att ha på henne täcket medans hon motionerar då det funkar som bäst då och det går inte att ha ett svart täcke om det är sol haha, nu var det molnigt och nästan lite kallt så hon fick ha på sig täcket!
 
Nu har jag och Mandy gått en liten runda. Mamma är och handlar. Så jag och Mandy gick en sväng där vi brukar gå ! Fast hon ville inte göra någotting. Hon ståg där och  kollade runt  efter mamma.  Hon var ju pigg och så och ville gå men hon ville inte göra någotting. Sedan gick vi en bit bort och så såg hon en gammal tant som gick där. Och då trodde hon att det var mamma xD. Och sedan när vi gick förbi  så såg hon att det inte var mamma <3. Aja nu sitter jag i soffan i vardagrummet och Mandy ligger bredvid mig! Idag senare tänkte jag nog att jag ska träna med henne! :) När det blir lite svalare.  Fast det var inte så varmt ute men jag vill träna lite senare! ;)  Men annars så hoppas jag kan blogga efter träningen! :) 
 
Men om du ser detta Isabell så kan du skriva ett inlägg om dig och Saffi och lägga in bilder? :)  För jag och Mandy har en sådan bild på bloggen som man klickar på den kommer mitt inlägg upp om info, om mig och Mandy! :)  
 
Jag fick ta dessa två då jag provat båda på Saffi!
Lyx är K9 Competition Blackness Shampoo 300ml ca 129kr
Budget är Trixie shampoo för långhåriga hundar 250ml ca 35kr
 
Jag tycker själv att K9 är mycket bättre fast jag bara använt den en gång. Med Trixie's så står pälsen åt alla håll och kanter, tappar glansen de första dagarna och hon ser ut som en luffarhund för hon får "fel" sorts volym i pälsen, jag har använt den 2-3ggr och det blir samma resultat varje gång. Inte förens några dagar efter så lägger sig pälsen och hon ser ut som hon brukar igen.
K9 gillar jag mer då den redan efter en gång gett henne glansigare och mjukare päls, håret står inte åt alla håll och kanter utan den ligger ner.
Jag tvättar Saffi rättså ofta då jag tycker att det behövs och hon mår inte dåligt av det. Jag använder gärna lite dyrare shampoo och kan använda det lite oftare utan att behöva förstöra hennes päls "då och då". Min syster har nog badat sin hund 2-3ggr under de 5åren hon haft henne och ändå rullar hon sig i ankskit och allt sånt. Saffi har aldrig fått lov att göra sånna saker och skulle hon göra det (hänt 1-2ggr) så åker hon i plurret såfort vi kommer hem.
 
Jag föredrar att betala lite mer och ta K9 i detta fallet. Det löddrar mer, är drygare och man behöver inte ta hela handen full 2-3ggr per omgång som man behöver av Trixies.
Man kan spä ut K9 upptill 10ggr så den håller längre så det kanske blir ungefär samma pris i slutet? Jag ska också köpa K9 Competition conditioner till henne så hon blir ännu finare i pälsen!
 
Vinnare :
 
Jag tror att jag har sagt det tidigare men Saffi biter på sina tassar, hon har börjat blöda några gånger och har några skorpor och är helt röd under tassarna. Det är alltså mellan trampdynorna och det är bara på framtassarna.
Jag tror inte det är svamp för det ser helt normalt ut och jag tror inte det är pollen längre, för då skulle hon gjort det på baktassarna också. Så slutar hon inte snart med det så får vi åka till veterinären och kolla upp vad det är.
 
Jag var på Spiggens igår och köpte ett helstryp till henne, det är chock-rosa med reflex och eftersom hon har börjat dra extremt mycket så blir det väldigt mycket träning med henne just på den biten. Däremot så är det jäkligt svårt att träna just nu för ena sekunden är det solsken och skitvarmt och andra öser det ner!
 
Imorgon fyller min mormor 60år så vi ska åka Öresund runt och Saffi får stanna hemma hela dagen så det får bli en längre runda på morgonen och sen en runda på kvällen när vi kommer hem.
 
Imorgon blir det först ca 1hs tågresa så jag tror att jag ska ta med mig min Dressyr med Kyra bok! Ska också ha med mig en "normal" bok men jag tror att Kyraboken är den jag kommer läsa! Jag köpte ju boken på Falsterbo och har inte hunnit läsa den än!
 
Vad vill ni att jag ska skriva om? Det är inte så mycket som händer precis så kanske något annan "sorts" inlägg? Ni får kommentera och skriva vad ni tycker!
Vi  kom nyss in och jag sitter i min säng och Mandy ligger i min säng!. 
Träningen var la okej fast för mig tyckte jag att det var jobbigt. 
Först när vi kom till baksidan så var Hanna's katt Bamse där och han har typ rymt. Så han blev livrädd och sprang hem igen.. Sedan så tränade vi på bommarna. Altså att Mandy går över dem! och det gick okejj. Men sen fick jag lite springlust så vi sprang runt i  gräsmattan och Mandy var skiiit pigg och busig! :) 
Men sedan blev jag skit anfådd. Sedan orkade jag inte mera och vi gick in! Men det var la
bra att vi tränade lite :). 
 
Tänkte skriva lite åsiktinlägg! :)  Om hundar såklart, Agility, lydnad, hundraser och allt möjligt bara om hundar! 
Så jag har startat en ny kategori ''Åsiktinlägg (Lina & Mandy)''   
 
Så alla mina åskitinlägg kommer vara där i kategorien :) <3
 
 
 
Tänkte att jag ska göra en video om Mandy så jag filmade idag, fast såklart tränade jag henne okså det var det jag filmade så jao!. Först när vi kom till min baksida så sprang vi  lite i gräsmattan och hon blev pigg och busig hihi. Sedan så satte vi oss och jag filmade när vi gjorde trix lite! :)  Jag hade lite Frolic med mig. Hon äter det som mat och godis ;) hehe! <3. Sedan filmade jag när hon hoppade fast vi tränade med koppel idag. Orkade inte fixa dynan idag så ;) Men det gick lika bra det! <3
 
Imorgon kanske jag ska träna  med Mandy, men vi får se!
Nu ligger hon bredvid mig och vilar! <3
 
Men imorgon kommer jag nog göra videon men får se! :) 
 
aja men ska titta på tv nu :) <3
 
Hejsan!
Helt död efter igår, kom hem kl 1 men hade skitkul på Karnevalen :) Tappade min ena navelpiercing där men sånt e livet :( Har ju fler xP
Har också precis varit ute i nästan 3 timmar på långrunda med Mormor, mamma, morbror och såklart hundarna, mormors papillon Molly och Saffi :) Så nu har hon badat och haft det skoj men vi är alla jäkligt trötta. Totalt gick vi ca 1,3mil. Så nu blir det bara en liten runda när vi går upp till mormor och ska äta middag och sen blir det en kort kvällsrunda. Nu ska jag kolla allt jag behöver på internet och sen ska vi nog äta så :)
Dagens låt : Samma barn - KKV & Norlie
 
Japp ni hörde rätt! Nu ska jag äntligen träna xD haha! :D <3
Vet inte vad vi ska träna för nått, men hoppas inte att en humla eller getting sticker mig nu ;) 
Håll tummarna haha! :D <3 aja bloggar när jag  har kommit in :) <3
 
Hejsan sitter i vardagrummet och bloggar, idag kanske jag ska träna Mandy idag men jag vet inte.. 
Men annars kanske träna på volterna och sedan får hon hoppa lite tänkte jag,
Så idag kanske ska jag bara träna lite, men som sakt jag vet inte ännu ifall vi ska träna men vi får se senare! :)
Bloggar mer senare <3
 
Jag köpte ju boken Dressyr med Kyra på Falsterbo! Har inte börjat läsa den ännu men det får jag väll göra ikväll haha!!! Tror att det kommer ta tid att läsa den! Vill också köpa boken Noras Val av Becca Fitzpatrick, jag har Fallen Ängel och Förlorad Ängel och kan de böckerna utantill haha! Så jäkla bra!!
Bilden är lånad från någon online bokförsäljare, hittade bilden på google så :) Men det är den boken jag har!!
 
Ska ju börja rida efter sommaren igen, bara på ridskola men behöver verkligen nya saker! Tror däremot det blir en tur till Hööks i panik veckan före och att handla det man absolut behöver haha!
Men det jag skulle vilja/behöver ha
Ett par nya ridbyxor! Tycker att alla Pikeurs ridbyxor är så sjukt snygga men har inte råd med ett par :''( Kostar runt 1000-2000kr för ett par ridbyxor :O
Ett par RÖDA (inte blåa) Whitaker ridbyxor står högt på önskelistan. De är billigare än Pikeurs och kostar runt 800kr!
 
En snygg väst! Denna är ju skitsnygg! Kostar typ runt 1000kr tror jag!
En ridjacka, använder min f.d skoljacka i stallet just nu haha! Den första hade varit perfekt som vinter-stall-jacka och den bruna hade varit perfekt som sommar-stall-jacka!!
En ordentlig ridtröja, köpte en HV Polo på Falsterbo som kostat runt 800kr tror jag, fick den för halva reapriset för 250kr haha :) Men skulle behöva en till!
Ett par ridstövlar! Har ett par ridskor och ett par chaps, däremot så får jag skoskav när jag har på chapsen så jag kan bara ha ridskorna utan chaps och det är superhemskt att rida utan stöd! Ett par ridstövlar ska jag spara till och isåfall så får jag spara i ungefär 2-4månader innan jag får ihop tillräckligt för att köpa ett par från Hööks :( Får 500kr i månadspeng och kan nog få mamma att betala något, får väll också sälja ridskorna och chapsen. Om jag bara kunde hitta chapsen haha! Dessa två ridstövlar Sergio Grasso och Veredus tycker jag är SKITsnygga!!!!
Ett par ridhandskar behöver jag också! Tidigare knappt använt men började göra det i slutet på min och syrrans hyrhäst och det är både skönare och "lättare" att rida med ridhandskar! Man får mycket bättre stöd! Ett par bättre ridhandskar som inte spänner överallt är vad man behöver! Hittade ett par supersköna för 700kr på Falsterbo! Men ger inte 700kr för ett par handskar, då sparar jag hellre tills jag har 800kr och köper ett par Whitaker ridbyxor!!
Världens snyggaste ridskärp skulle man inte säga nej till! Det är äkta swarovski! Kostar runt 2000kr tror jag!
 
Det var väll allt tror jag, varför måste allt vara så skitdyrt? Hittat de flesta bilder på www.schockemoehle.net kolla gärna in dit! Tror de levererar till Sverige men kan ha fel :P
 
 
Om dessa ridstövlar finns kvar när jag skaffat fram 1600kr så vill jag ha ett par sånna hära från Hööks! :P
Eller så orkar jag bara spara i två månader också så blir det ett par begagnade märkesridstövlar för 1000kr :) Antingen eller haha!
 
Oredigerade bilder så ni vet :) Tagna när Saffi var runt 1år :)
Sån här köpte jag idag! På Falsterbo hittade vi deras tält men de hade bara hästprodukter, hade de haft för hundar så hade jag köpt där ist. Man fick ju 3st för 300kr där, denna kostade 130kr x) Jag har redan tvättat Saffi med den och tycker att man ser liten skillnad på hennes gråa hår som hon har lite överallt haha! Hon har också börjat bli lite brun nu när solen hittat fram så detta schampoo ska göra henne svart igen! Får bara undvika hennes vita parti på bröstet, för det ska inte bli grått!
Det enda hundschampoo jag sett som faktiskt är SVART!! Löddrar lagom mycket och lätt att applicera så man får lite överallt utan att behöva ta flera gånger. För häst fick vi även rådet att spä ut den med vatten, däremot så kunde jag inte göra det nu för jag hittade ingen lämplig skål/hink så jag tog endast sådan så det ska väll bli bra haha! Nu blir det regelbundet bad för Saffi så hon blir snygg och fin!
 
Vill även ha
Aloe Vera Conditioner
Silk Shine
Crisp Mist Texturizer
 
Länk till hemsidan : www.k9competition.com
Säljs ej från hemsidan utan man får köpa av deras återförsäljare. Det finns fler återförsäljare än vad som står på sidan.
Vet att mitt schampo och Aloe Vera Conditioner kostar 130kr där jag köper dem och att Crisp Mist Texturizer kostar 140kr.
 
Såhär står det om Blackness shampoo på K9's hemsida.
Blackness Shampoo neutraliserar missfärgningar och förstärker pälsens naturliga djupa färg.Den balanserade formulan av 100 % Aloe Vera, D-Panthenol och veteprotein ger optimal fuktbalans, frisk och välvårdad päls. Har en lugnande och vårdande effekt på känslig hud. Är ekonomisk att använda och ger lättskötta pälsar, med långvarigt perfekt resultat. Till tävling och vardag!

• Färgtonande
• Drygt
• Glansgivande

Gör så här: Användes som det är eller spädes upp till 1-10. Skölj med varmare vatten på fetare pälsar och svalare på torra. För bästa resultat schamponera 2 ggr. Avsluta alltid med K9 ALOE VERA COMPETITION CONDITIONER för optimalt resultat.

Innehåll: Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-pantenol, veteprotein, doftämnen, konserveringsmedel, färgpigment.

Det började med att jag och Mandy gick ut till min baksida och då kom jag på vad vi skulle träna på och såklart var det våra volter ^ ^ När jag och Mandy var på plats och börja gå så var Mandy skit duktig!. Sedan började vi att jogga (Trava xd) och sedan springa (Galopera xD) När galoppen var bra så tog det stopp!. Bara för det sved till i min fot.
Jag saktade ner Mandy och vi gick och satte oss i gräsmattan och jag kollade vad det var. Jo det var en HUMLA som var i min fott och den var typ mosad. Men jag såg att den levde för den rörde på sig.. Jag blev helt chockad! :O
Jag var ju barfota i mina rosa converse som jag brukar ha i stallet men mina andra converse var leriga efter när vi gick i skogen med Cia och jag orkar inte gör rent dem för jag vill bara ut och träna! xD men som sakt. Jag knöt mina skosnören väldigt hårt så det tog skit mycket tid  att knyta upp dem och sedan hade jag skit ont!!.
Jag hade panik och det sved och det sved! :O. Sedan lyckades jag knyta upp dem och Mandy bryde  sig om grannen hela tiden xD jo hon skällde hela tiden på grannen och då fick jag okså panik, panikdagen igår va? för mig altså. Men jag lyckades ta ut humlan och sedan jag hållde jag Mandy och den andra handen min ena converse sko xD Så gick vi in så kom mamma in eftersom hon var i kiosken och så tog jag is på, och det gick över men nu är det helt vitt runt om och det kliar.. Aja sånt är livet! Har inte ont nu men jag blev ju besviken,panikslagen och allt!.
och Mandy var skit duktigt igår när vi började med volterna!. Tänkte att jag ska  ut igen sen och träna henne, mamma åkte nu iväg och ska handla. Så nu är jag och Mandy själva hemma. Så nu ligger hon i mitt knä :) Sötisen!<3. Aja bloggar mer senare kanske, funderar ifall jag ska ut eller ej :) <3
 

ha det bra! :)
 
 
Dagen har varit den mest händelserikaste på länge! Sedan Ullared ni vet haha!! Nä, men seriöst, den bästa och roligaste på länge!
Vi körde från Landskrona lite över 8 och hämtade min systers kompis Juline och sedan körde till Falsterbo.
Påvägen dit så kom det ett rådjur springandes över vägen, pappa hann precis tvärbromsa så den hann typ halva hoppet över weiern (stavning), den saken som brukar vara mellan två motorvägar typ) innan den träffades av en bil på andra sidan :''( Så dålig start på dagen med ett dött rådjur.
 
När vi kom dit så stod det en kärring i rosa och snackade med hon i kassaautomaten i typ 10-15min men vi fick tillslut våra biljetter och kom in. Vi kollade nog mest på mässan men tittade på några ekipage på hoppbanan, vi tittade på "hunter" rundan eller något sådant som det hette. Den sista ryttaren gick omkull på ett terränghinder då hästen hoppade för tidigt och kunde ju inte riva hindret så de slog runt istället men hon verkade inte svårt skadad vad de sa iallafall och hästen verkade inte ha några allvarliga skador heller. Vi tittade bl.a på ekipage på 6-års dressyren som Anna Svanberg och Bellman (missade henne och Tabasco), Sofie Lexner och Casmir, Sigrid Bergåkra och I Do Kiss och många fler haha! Missade Hagahill Ponny Kür helt men sånt är livet.
Anna Svanberg och Tabasco vann 6-års dressyren och det är Finalen imorgon tror jag, så önskar dem lycka till!
 
Jag shoppade inget hundhalsband :O! Däremot ett träningskoppel, några gratisprodukter (hahah!!!), Dressyr med Kyra som är Kyra Kyrklunds bok och man fick den för halva priset om man gick med i en bokklubb som typ hette Cavalious eller något haha så jag fick den för 100kr så det var ju bra haha :) Jag köpte också en HV Polo tröja, långarmad av skithärligt material och typ vit/ljussandfärgad med logga! Långarmad och polokrage och jag ska ju börja rida på ridskolan igen efter sommaren så denna tröjan får bli min nya (första) ridtröja haha! Har annars alltid haft typ alla tröjor i stallet men man måste tvätta dem efter varje användning vilket är onödigt så jag lade ut 250 spänn på denna och då kan man ha samma vanliga vita linne under och min gamla jacka över så behöver man inte tvätta mer än typ två gånger per halvår eller något haha, beror på vart jag har kläderna, luktar det häst så tvättas de ju ofta och om de blir jätteskitiga men det brukar de inte bli när det är jag haha!
 
Nu letar jag bara efter ett par snygga, billiga och höga (dressyrmodell) chaps eller ett par riktigt billiga dressyrstövlar/allround med extra högt skaft med dragkedja!
Någon som säljer begagnade (helst rättså fint skick), dragkedjorna ska vara hela och de ska vara svarta. I strl 38 och smala ben. Märke kvittar men runt 500kr.
 
Det var kul på Falsterbo iallafall! Måste dit nästa år också! Vi åkte härifrån lite över 8 och kom hem halv 9 haha!! Så det var verkligen en heldag med hästar, men det behövdes! Sen kom man hem och mamma bah "Vi ska på turridning!" Haha, föräldrarna har andats hästluft ^-^
 
Någon av er som var på Falsterbo? Köpte ni något isf och vilken/vilka dag/ar var ni där? :)
 
Ha det så bra!!
Nu ska jag och Mandy ut och träna, kommer ta mycket saker runt dynan... Haha så inte hon rymmer <3. 
Men jag kommer bara träna lite eftersom det är säkert varmt ute.. Haha.. Aja byebye <3
Idag har det inte hänt så mycket heller!
Sålde två hundhalsband, två rosa ett med rhinestones och fick 70kr för båda :) Jag har också fått månadspeng så blir det Falsterbo imorgon ska jag se om jag kan hitta något snyggt till Saffi :P
 
Någonannan som ska till Falsterbo eller vet någon om det finns mkt hundsaker där? Alltså jag menar nu inte typ lika mycket som hästsaker men inte bara typ 3 halsband på hela Falsterbo haha! :)
 
Är hemma nu kom hem typ vid 2 eller nått sånt och sedan har jag bara slappat,damsugit  osv.
Idag kanske jag ska träna med Mandy men det blir en kvälls träning. Kl 8 börjar Lotta på Liseberg och det är snart.
Sen så ska jag nog ut med Mandy och träna henne men bara kanske annars tar jag la det imorgon..
Men jag tänkte börja skriva om vad ni inte visste om oss altså jag och Mandy :)
Kul att veta:) Men kommentera ifall ni vill det att jag skriver ibland om saker ni inte visste om oss ^^
aja byebye <3
 
Idag har typ inget hänt, var på Spiggens under första rundan och köpte en boll till henne, lite större och hårdare än vanliga så den ska väll hålla ett tag. Hon har också börjat fälla, 24/7 fäller hon och bara man tar på henne så får man handen full med hår. Har borstat henne typ 2ggr idag och ändå fortsätter hon fälla, otrolig hund alltså!
Hon har varit så supersöt idag också! Riktig fluffbjörn haha!
Mamma kommer hem idag, annars händer det nog inte så mycket mer haha.
Pappa undrade om jag och systern ville till Falsterbo på onsda, så dit ska vi och kolla på pållarna! Ska se om jag hittar något för under 50kr till Saffi men antagligen inte haha! Så får väll ta lite bilder med mobilen och visa er senare på hästarna!
 
Nu kommer en bild på Saffi från stugan, hon hoppade ungefär 1m där (alltså ungefär 20cm högre än bommen på bilden är) :) Bilden är inte redigerad och tagen med mobilkameran haha :P
 
Idag så gick vi till en skog nära Cia, Vi gick där kanske sådär länge. Men nåra ställen i skogen så var det lerigt..
Först så hållde Mamma Mandy lite. och sen vill jag hålla henne så jag hållde henne kanske mest än mamma, hehe. Jag tror det var igår så tränade jag lite med Mandy med hoppning ;) haha. Fick låna Cias stövlar för störd. och en kvast för bom och det gick super!:) Så imorgon ska vi nogg åka hem.  Aja men bloggar kanske imorgon :)<3
Bjuder en bild på Mig & Mandy när vi tränar Gimme five hos Cia det var kanske i förregår :)
 
Jag sov hemma och har varit ute en runda med Saffi vid 12 tiden, pappa skulle bara köra och köpa en film och sen hämtar han mig och Saffi så vi åker närsomhelst.
Jag ska lägga ut en annons på blocket om alla halsband/selar och sådant jag inte använder eller behöver för jag har bestämt mig för att röntga Saffis armbågar och kanske höfter också om jag får ihop pengar till det. Så det är spara och sälja nu som gäller!
Söker ni något i strl 45-55 i hundhalsband så mejla [email protected] eller kommentera! Har allt från vanliga, halvstryp och kedja!
 
Enlig prislistan (ungefär prislista) på vår veterinärs prislista så kostar både höft och armbågsröntgen plus lugnande ungefär 1500kr, så jag behöver 1500kr om inte lite mer förens jag ska boka en tid hos dem!
 
Säljer även kläder, prydnadssaker och lite allt möjligt haha! Allt jag inte behöver ska jag sälja så behöver du något så mejla eller kommentera!
Då har man hunnit komma hem från stugan, hunnit göra vid sig, varit ute med Saffi och ändå är det en halvtimme tills pappa hämtar mig. Två i släkten fyller år och ska ha kalas samtidigt så det blir kalas hela kvällen sen ska jag försöka övertala pappa till att låta mig sova hemma ensam hos mamma. Det kommer nog att gå bra för han är så lätt att övertala haha :) Mamma är i Norge tills på Måndag, tror jag haha :P Är jag hos mamma så kan jag blogga som innan jag var i stugan men hos pappa bloggar jag nog inte så det beror helt på vart jag ska vara. Men är jag hemma hos pappa så kommer jag vara där tills på måndag och sedan åka hem så då blir ni utan blogginlägg imorgon :)
Det känns både sorgligt och härligt att vara hemma igen, jag hörde att de som hyr ut stugan ska bara hyra ut den nästa år också och nästa år firar farmor och farfar silver (?) bröllop så då ska vi göra något "speciellt" så det blir inte den stugan någonsin mer :'( Älskade min lilla sugpropp till kalv, jag hade utan problem kunnat ta med henne hem, hon var så underbar!
Sen älskade jag Ferdinand av tjuarna, tänk att folk faktiskt kan tycka att de är läskiga :O Sålänge de är instängda så är de ju hur gosiga som helst! Vi var nästan vid tjurarna mer än kalvarna haha ! Så typiskt jag och min syster haha! Ferdinand var helt svart med höga strumpor på alla fyra! Han var så söt och liknande Nalle Puh när han hade öronen framåt haha! Så underbar!
 
Dåååliga bilder från stugan på både Saffi, kalvarna och tjuarna kommer när datan slutat fucka sig. Mobilen går bara in på laddning när jag sätter i USB kablen så jag får inte in bilder eller så men jag ska nog försöka fixa det som jag gjort tidigare xO
 
Jag håller på att ladda ner Google Chrome för en sida som heter www.Hipponized.com hackar som f*n på min data och enligt supporern så gör min inloggning inte det på deras datorer så jag skulle testa på google chrome om det var min webbläsare. Det roligaste är att på ALLA datorer jag testat så har det varit likadant, farmors laptop, fasters laptop, mammas Mac, min egna, pappas jobbdator, pappas laptop, min 100-åriga gamla laptop och ja alla datorer jag hittar i rättaresagt och ALLA är lika sega fast vissa bara är några månader gamla och vissa är somsagt 100år gamla haha xD Jag har testat med olika internet så det är inget fel på internet, jag har testat på olika ställen, jag har testat med olika webbläsare såsom windows, firefox, google chrome och safari (mac) men jag får väll testa med Chrome igen *pust*.
 
Användarnamn på olika sidor
Djur.nu - Antique
Hipponized.com - Antique
Bukefalos.com - Hagstadius
Hotmail.com - [email protected]
Youtube - Issa Hagstadius (tror jag)
Spotify - IssaHagstadius & HagstadiusIssa
 
Det var nog ungefär de sidor jag är inne på :)
 
Nu sitter jag och bloggar, Hehe. Som sakt är jag hos mammas kompis Cia, och vi ska kanske vara där tills på söndag eller så vet inte riktigt, men vi har det bra och mysigt!. Igår satt jag inne vid datorn ute på altanen och det var så mysigt! Och Mandy tycker om att vara här! Hon har en ju en hundkompis, altså Niky och sedan så får hon sitta i hängmattan eller vad det är. Ingen hängmatta precis utan er ut som en liten soffa fast den gungar xD Altså det är skit svårt att förklara. Men igår tog jag två kort på Mandy när hon ligger där!. Så jao! :)
 
Men ni får la ha det bra med!! :D
 
Följ och Kommentera! =)
 
Bilderna kommer när jag har kommit hem i think! :)
 
 
Jag har varit ute igen och hoppat lite med Saffi, hon har varit väldigt trött och lite dåsig idag så det blir inte mer. Det är nog värmen, jag sitter i shorts och linne och svettas ihjäl och hon har ju värsta vinterjackan så det är inte konstigt att hon inte orkar så mycket. Vi tog en terrängbana, sen tog vi lite "på volten" och det gick väll bra, gick i snigelfart men vi kom över hinderna hah. Sen ställde jag upp studs och först båda bommarna på sitsen och efter vi hoppat det några gånger så höjde jag sista till armstödet och vi kom över det jättebra! Inga rivningar! Vi tog långa ca 20cms pauser mellan varje "gren" och ibland i mitten av någon för hon var så trött och det var faktiskt härligt att få vila lite. Saffi kollade in hästarna i hagen ca 50m ifrån oss, ett typ varmblod och ett russ och såfort varmblodet gick ifrån russet så travade russet ifatt och det var ju jättespännande tyckte Saffi haha :)
 
Jag har tänkt att gå en längre runda senare men gör det när det blivit lite kallare och när vi vilat ett tag! Det är jäkligt varmt både ute och inne!
 
Jag är hemma själv idag eftersom de andra är på High Chapparall, iallafall så hade jag tänkt att gå en långrunda med Saffi och annars sitta vid datan resten av tiden, men eftersom datan hackade lite innan så gick jag ut och gjorde upp ett provisoriskt hopphinder med stolar och en sopborste haha! Vi hoppade först ett mindre hinder med bommen där man sitter och när det gick jättebra så tog jag upp den till armstöden, vilket blir ca 20cm högre än Saffi :O Hon rev första gången men vi hoppade det ca 6ggr och hon klarade alla de andra gångerna, jag tror att hon inte visste hur högt hon behövde hoppa första gången. Nu har jag tagit en liten paus haha och sättit upp ett kryss med en bom före hindret som vi snart ska ut och hoppa men det är så jäkla varmt här. Bytat om från joggingbyxor och långarmad till shorts och linne så det ska nog gå att springa lite till. Sen ska jag se om jag hittar några fler bra bommar och sånt så vi kan göra en liten bana, vi har mycket typ terränghinder och sånt här men inga direkta hopphinder utan mest nerförsbackar, stenar att hoppa ner för och sådant så jag ska se om jag kan göra en liten bana. Jag hoppade med Saffi både i koppel och lös och båda gick väldigt bra men jag föredrar med koppel då vissa gånger ska vi hoppa i trav då avståndet är till trav och andra gånger ska det vara galopp hela biten och det är lättare att reglera farten med koppel!
 
Jag har nog också världens underbaraste och sötaste hund! Hon absolut ÄLSKAR flugor, hon sitter och riktigt stirrar ut dem medans de kryper på henne och hon kan sitta i flera minuter och nästan vara hela still och bara titta på samma jäkla fluga! Hon försöker såklart äta upp vissa också och hon har lyckats med några, däremot så spottar hon ut dem illa kvickt, de är nog inte speciellt goda!
 
Jag tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera! 2 kommentarer sedan bloggens start oc vi har haft som högst 21 sidvisningar på en dag, så det är kanske dags att ni klickar på kommentera och skriver något? :) Vi läser såklart alla kommentarer och svarar på de vi känner för :)
 
Det började med att jag skulle träna henne löst idag, och det var sol och varmt fast det gick bra. Så sätter alltid en sak för mandy så inte hon rymmer hem och kanske blir påkörd. Jag kan visa er någondag vad jag menar. Men iallafall så brukar jag sätta en dyna som ett staket för Mandy. Men idag blev det misslyckads..
Jo, Att Mandy var jätte lydig och hon hoppade som en tok men sen kom Hanna och Bamse lite och så var grannen där och frågade oss ''Är katten och Hunden sams?'' Vi bah ''Japp'' Sen så gick Hanna hem. Så jag vände mig om och såg att Hanna gick hem då. Sen så märkte jag att Mandy sprang där det var stäng. Så jag sprang där och kollade ifall hon inte rymmde men hon ståg där framför och kollade på mig när jag sprang till henne. Men sen så började hon lixsom hoppa på dynan så dynan ramlade ihopp och så hoppade hon över och sprang som vindens fart. Altså att hon rymmde... Sen så kom en granne där på lille vägen mellan  mitt hus, och grannens hus. För grannen skulle tömma sopor eller nått sånt. Så då började Mandy skälla på grannen. Och sen så sprang hon förbi grannen till stora vägen :O Jag bah '' NEEEEEEJ!!!'' Så sa granen ''Spring och ta fast vovven du!''eller nått sånt sa hon. Så jag bah '' Aaa'' Så jag sprang mot henne och vifsade med hennes leksak så hon lixsom springer till mig men nej då! Hon bara blockerar allt runt om kring henne och springer förbi vägen till trotoaren. och där sprang jag efter henne och vad annars ska jag göra?.. Jag fick PANIK!!!. Sen bredvid trotoaren var det ju en väg och där kom en bil som körde jag bah '' neej sväng inte till bilen!'' Men jag trodde nog att hon skulle göra det men Mandy är ju inte såå dum att springa mot den lixsom. Så hon sprang ända fram till mosters dörr :O Sen stog hon där och  ville dit. Men moster var inte hemma, bara min kusin men hon såg nog inte det. Så jag tog henne och Hanna sprang till mig eftersom hon såg mig springa. Så jag satte mig ner i marken och hållde fast Mandy och jag var helt varm och helt anfådd, fyyyy vad jag fick panik! Kändes som hjärtat skulle hoppa ut lixsom. Men sen bärde jag Mandy ändå hem eftersom jag glömde kopplet. Som sakt när hon  rymmde så fick jag ju panik så första man tänker på är att hämta kopplet? :O Neej det gjorde jag inte.. Men lixsom först när hon rivde ner dynan så brukar hon springa till våran dörr? Men nu sprang hon till mosters dörr.. Men nu kom vi på varför att hon sprang till moster.
Bara för att när vi var där förut så glömmde vi hennes boll som hon älskar och allt. Så hon vet la att den är där eftersom hon hadde den hos  moster när vi skulle hem sen så har hon det i minnet att bollen är där så hade hon chansen att springa dit.
 
 
Men jag kommer typ sätta massor av saker runt dynan altså fram och bak sen när jag ska träna med Mandy eftersom vi har inget staket men imorgon bitti kan jag gå ut och ta kort vad jag menar så ni vet vad jag menar..
Svårt att förklara med text men hoppas ni fattar lite iallafall ;) <3
 
Aja imorgon kommer Cia (Min mammas kompis) och hämtar mig,Mamma och Mandy sen så åker vi till cia. Vi kommer la vara där hela helgen kanske?.. Cia har en hund som heter Niky, en hane altså. Men dem är vänner, men sen så ska Cia passa två hundar. Eftersom ägaren skulle åka bort bara en dag eller så. Men kommer säkert fota mycket när vi är där! :)
 
Jag kommer okså skriva ett inlägg kanske? :) För Cia har internet :)<3
(Jag vet att ni har sett denna bild men orkar inte ladda upp en till <3 )
Aja byebye <3
Äntligen har jag fått tag på en data igen haha :) Systern och pappa är ute och går med systerns hund så jag slappar med Saffi framför datan. De andra är påväg hem från mina kusiners farfar som bor här någonstans haha :)
Var inne i halmstad idag och man kände sig verkligen som att man var i ett annat land, man passade verkligen inte in haha! En svart kjol, en ljusblå magtröja och ett rosa hurtta halvstryp Lifeguard blev det :P
Så det var väll rättså lyckad dag om man säger så xP Imorgon ska alla utom jag och vovvarna till High Capparall, vill inte dit så stannar hemma och tänkte blogga och lite sånt om internet funkar :P Vill inte vara borta från Saffi hela dagen bara för att åka till ett ställe som jag ändå inte vill till så det är onödigt!
De som äger stugan vi är i bor ungefär 50m ifrån oss haha :) De har typ 50kor, några katter och två hästar. Vi har bara klappat hästarna en gång men kalvarna och tjuarna är skitroliga! Minsta kalven är 6dagar gammal (idag då) och den är skiiiitsöt, sen min lilla sugpropp som vi kallar henne för hon suger som in i på fingrarna, hon är väll runt 2 veckor eller något! Skiiitsöta är de, det finns 7 kalvar och sen har vi hälsat på tjuarna idag och igår. Vi har döpt en stor svart som är skitmysig till Ferdinand, en vit/svart till dampen och en vit/svart mest vit med ett blått öga för Bullmastiff. Ferdinand är skitmysig och inte alls sur eller så och skitsöt med öronen som står rakt ut och han är skit stor :O. Dampen har riktig damp, kliar man honom på huvudet så riktigt skakar han loss haha! Bullmastiff typ fräser och ska attakera en hela tiden och är en riktig suris men när han "vant" sig vid en lite efter man hälsat på dem i typ en halvtimme haha så blir han mysig han också! Tjurarna är såklart instängda och vi står utanför men de är myysiga med sina gigantiska huvuden och skiiiitlånga tungor!!!
Ni vet de dära typ "nummerlapparna" de har på öronen, de gula!? Börjar nummret på 1 (då t.ex 1555) så är det en tjur och börjar det på 0 (då te.x 0555) så är det en ko. Coolt va haha!
 
Saffi har gått lös nästan hela tiden och hon har varit jätteduktig, hon lyssnar mycket bättre när man är ensam än när man är med andra men jag gillar mest att gå själv för då håller man också mycket bättre koll på henne.
 
Jag ska försöka kolla om jag kan fota lite med mobilen och se om jag får in några av Ullareds sakerna, det blir inte Ullared en gång till för pengarna är slut haha! Men jag ska blogga imorgon iallafall, hoppas jag :O!
Jag heter ju Lina som alla nästan redan vet, jag är en tjej på 14 år fast jag ska fylla 15 i Augusti.
Min fritid är : Hästar samt rida på ridskolan,Träna med Mandy,Datorn,Vännerna osv.
Jag rider 1 ggr i veckan på en ridskola med namn Kungsbackaridklubb (KRK)
på Fredagar och där rider jag på ponnys. Fast jag har en sköthäst på KRK som är en stor häst med namn El Diablo. Jag har okså en till sköthäst som heter Engla fast hon står på ett privatstall..
Men sen så är jag en datornörd kan man säga... Haha.. Nee, men altså jag gillar ett blogga samt kollar på olika bloggar ,facebooka, Kollar på klipp på Youtube, Lyssnar på musik, Göra headers o Designa,Göra klipp och mycket mera. Men sen när jag ska välja gymnasuim så ska jag lätt fett välja Media pogrammet. Eftersom jag älskar att göra headers, Designa, Göra filmer, Ta kort osv.. Men sen är jag galen i en artist
som heter   Justin Bieber.  Han har jag älskar i 3 år nu och jag älskar hela han och hans röst, och låtarna! <3.
Jag är en äkta och stolt Belieber <3
En bild på mig :
Så det var lite om mig!
 
Om Mandy :
Mandy är en snäll,Busig,envis vovve på 2½år. Hon kom till världen den 24 November 2009.
Hon är en renrasig papillon. Hon älskar att hoppa och det märker jag när vi tränar.
Lixsom när hon hoppar löst så springer hon som vinden's fart mot hindret och vet exakt att hon ska hoppa.
Vi har alltid tränat med just hoppningen. När hon var några månader så tränade vi inne med en bom på golvet. Först ville var hon osäker och inte ville hoppa men sen när vi tränade nästan varje dag så hoppade hon.
Jag har tränat hoppningen med koppel förra året och nu i detta året  så tyckte jag att Mandy var redo att hoppa löst som riktigt agility. Nu håller vi på att träna att hon ska hoppa löst, och det går riktigt bra fakstigt!.
Och som sakt det ser ut som hon älskar det!. Men vi har inte bara tränat hoppning utan jag har lärt henne trix.
Hon kan  Sitt,Ligg,Tass,Gimme five, rulla runt (ifall jag visar henne då) och skall. Men jag vill lära henne mer trix. Som jag ska träna henne snart men jag tränar henne med dem trixen hon kan. Så hon inte glömmer av dem och sådant. Vi tränar okså lite lydnad. Altså vi går dem dära volterna jag har pratat om, och lite sådant. Sen leker vi okså. Kastar bollen eller en leksak och leker som sakt! :)<3
 
En bild på Mandy som hoppar i en hoppräning i år :
 
Så det var lite info om Oss :) Ifall ni vill veta mer kan ni bara kommentera :)<33
 
 
 
Jag har gjort om designen som du kanske har sett. Men jag funderade på att göra info rutor. eller du vet det är en bild på menyn och det står vill du veta om osv. Så kan du skriva om dig och Saffi på ett inlägg? :) Och lägga in kanske bilder :) Spelar roll om det är gammla bilder osv! :) Men så gör jag info rutor! :)
 
Blev lite fel att ladda upp videos från youtube till bloggen, jag vet hur man gör man den dampar..
Så ni som vill se kan söka på Horselove290  på söksrutan på youtube.
Sen så kommer det min kanal typ upp och videos jag har gjort så klicka på min kanal's namn. Där ser ni videosar som jag har laddat upp och så finns det någon video som heter Mandy~ Live my life
den videon har jag gjort idag! :)<3
 så det var det,  Bloggar säkert mer imorgon:)<3
 
Idag så gick vi ut en promenad, först gick vi ut där mamma brukar gå med Mandy. Så vi gick där och sedan gick vi in till vårat område och ner till fottboll's planen, där så sprang vi nästan hela planen och sen upp igen och sen gick vi hem igen. Sen in i baksidan och där så borstade jag henne och sedan så hoppade hon lite med kopplet. Altså jag håller henne i kopplet osv. Så hon hoppade men sen tyckte jag att hon ska hoppa löst så jag släppte henne.
Hoppade samma som igår, jag filmade och tog kort lite och så. Sedan efter jag hopptränade henne så fick hon busa lite så jag kastade hennes leksak så hon fick springa och hämta!.
Sen var det skit varmt så gick vi in.. Jag tänkte göra en film om dagen idag. så jag säger till när videon är klar ;)
Ska bara redigera osv! :)<3
 
Jag har äntligen kunnat komma in på internet! Sitter vid pappas jobbedator :) Det är härligt här ute i skogen, Jemma, min systers hund bet en katt idag så den försöker vi rädda så gott det går.
Saffi går lös hela tiden och jag tror inte att hon skulle bita någon katt eller ens jaga dem men jag vet inte. Efter middagen så ska vi gå lång runda med hundarna. Jemma haltar lite men vi får se om de följer med annars får Jemma stanna hemma :)
Saffi jagar flugor för fullt och flyttar hela tiden på mattan så farmor får gå och lägga den rätt igen haha :)
Igår var vi på ullared och de fanns faktiskt inte så mycket som jag tänkt, ändå så blev det för ca 850kr alltihop, jag köpte bara lite till mig själv bl.a One Directions CD, hårspray och hårmousse och lite sådant. Sen till Saffi blev det vääääldigt mycket godis då ett paket med sådant typ naturgodis som kostar typ 60kr i affär och det kostade 20kr på Ullared så det blev jättemycket. Det blev fyra halsband, ett reflex, ett vanligt halvstryp med härlig fodring och två vanliga typ från Dogman i typ med tjock och mjuk fodring. Ena är rött och andra är mörklila. Ett reflextäcke köpte jag fast det är lite för stort i halsen men det ska jag fixa, en reflexväst, sårspray och flugmedel. Säkert något jag glömt.
Min mormor fyller år nästa tisda (nästa vecka) och jag skulle ju köpa ett halsband och koppel till henne men jag hittade inga fina utan det var bara helt vanliga enfärgade men det blev 6st små bollar för hon älskar ju bollar men kan inte bära tennisbollar om de inte är isönder för de är för stora så små bollar i rosa, lila och bruna! Så det ska nog bli bra!!
 
Bilder kommer senare, har inte hunnit ta några foton men jag ska ta senare, har lånat pappas USB så jag kan ta in foton på hans data och sedan lägga ut här! Däremot så kanske internet är segt och det funkar bara på vissa exakta ställen men jag ska försöka lägga ut så många bilder som möjligt till er så ni kan se!
 
Ha det så bra!!!!
Är inne nu och träningen gick huuuur braaa som helst.
Började med att jag träffade Hanna ute. Eftersom vi är grannar. Hon hade ju Bamse så vi gick till min baksida.
Men granarna var där med en maskin och då blev Bamse rädd men Mandy brydde sig inte så mycket. Eftersom hon är vann vid ljudet eller jag vet inte men hon blev inte rädd. Jo lite när vi hoppade lite  bara för hindret var bredvid staketet  då hoppade Mandy till men det gick okej. iallafall så sa Hanna att bamse blev rädd ju och då var det bäst att gå iväg. Så vi satt i hannas framsida och dem har två stolar så vi satt på dem och pratade osv. Sen så gick vi till hannas baksida och vi tränade Mandy och Bamse att inte bli så rädd för en vatten pistol och det gick bra! :) 
Sen så satt vi på stolarna igen på framsidan och så fotade Hanna mig och mandy med hennes iphone, hon har lagt ut den på fb då och nu är den borta snarrt :) så jag har sparat den nu så ni får se den på detta  inlägget :)
Sen så åkte granarna iväg så vi gick till baksidan igen och maskinen var borta!. Men sen så gick vi igen till hannas framsida och sen skulle hon in. Så vi sa hejdå. Senare gick jag och Mandy till baksida. 
Så tog jag av bara kopplet så halsbandet satt kvar. Så tog jag hennes leksak så hon ser att jag har den. Då blev hon så himla busig och sprang som en vind mot mig. Då tänkte jag att jag ska hoppa lite med henne, altså att hon hoppar löst. Gick suuuper! verkligen. Hon var skita pigg och busig och hon hoppade alla hinderna!. 
 
Jag hadde tre hinder altså att dem var efter varandra.. Jag har tagit kort på hinderna så dem kommer på inlägget nedan. 
 
I allafall sen så tog jag på kopplet och började träna med ''volterna'' igen. Gick huuur bra som helst. Hon galoperade jätte mycket. Och sedan gick vi in och tog lite vatten och sen ut igen och tränade med ''volterna'' igen! 
 
och det gick huuur bra som helst på denna träningen altså! <33 
 
Älskar dig så mycket Mandy<3333333333333
 
Hinderna : så hopptränade vi idag :) <3
 
Denna bild tog Hanna på mig och Mandy idag<3
 
 
bloggar mer imorgon<3
 
Neeej! Nu vill jag inte sitta längre. Jag har har bästämmt mig att  jag ska ut med henne och träna, Jag har tagit kort på halsbandet och kopplet som hon ska ha idag på träningen bilder kommer nedan vid inlägget :)
Så nu hade jag tänkt att jag ska hoppa med henne!. Vet exakt vart okså, så slipper grannarna se på mig ;)
Bilder kommer sedan när jag har tränat henne ifall jag orkar blogga senare då :)<3.
 
Här kommer bilder på Halsbandet och Kopplet :)
Halsbandet, gjord av kanske läder? 3 ben på som ni ser på bilden så är det ett ben på men dem andra syns inte på bilden  men aa :) kan visa mer bilder på det någon annandag :)
 
och detta är kopplet då ja, Det kanske ser lite trassligt ut men det är det ej.
 
 
 
Hanna ringde mig nu och vi ska ut med Mandy och Bamse. Bamse är Hanna's katt som hon ska okså börja träna med, altså utställning och så :).
 
Bloggar la mer senare<3
 

 
 
 
Sitter i mitt rum och Mandy ligger på min säng.
Idag har det inte hänt så mycket. Jag har bara varit inne och chillat.
Vi bor lixsom i radhus typ och dem som vi typ är nära vid altså grannarna dem håller på att fixa ett liten mini hus på sin gräsmatta. Så lixsom våra gräsmattor är bredvid varandra men tur att det är staket i mitten! Så Mandy kan inte springa dit!. Iallafall så vill jag inte träna när granarna håller på. Dem kanske bara glor eller kolla på mig och aa det stör mig! För jag ska lixsom vara konsetrerad eller vad det heter när jag tränar med Mandy..
Sen kanske Mandy ser dem och skäller osv. Så jag väntar tills dem går in tack!. Annars förstörs träningen..
 
Aja så nu chillar vi lite hehe ^^ och som sakt kanske vi ska ut senare och träna. I dont know!.
Eller kanske gå ut med henne på framsidan och gör tricks eller aa nått. Men som sakt jag vet inte ännu.
 
Ha det gött!