Var ute med mormor i morse i nästan 1½ timmar! Det var helt för varmt och Saffi orkade knappt gå hem påvägen tillbaka men det blev fina bilder och mycket lek! Härligt med 18 grader i skuggan klockan 8 på morgonen haha!
Men båda hundarna skötte sig superbra och jag fick några superbra bilder på Molly också! Inte så ofta då hon antingen rör sig eller ser helt knäpp ut haha men det blev bra idag!
 
Vadåå... Tycker du att du är snyggare än mig?? Lägg av ingen tror dig!
Vadå onaturlig vinkel på nosen???
Har inte sovit något inatt men kanske inte så konstigt då jag gick upp vid 6 :P På dagen då asså haha :P Har i alla fall precis kollat på en film som heter Stay Alive :P Kände igen ena killen däri från en film som typ heter Extreme Movie eller något sådant och Sophia Bush var också med men de andra kände jag inte igen :) Men den var inte superbra men ändå hyfsad :) Satt och målade naglarna under hela filmen och jag blev faktiskt nöjd :P Efter 1½h jobb så blev de jäkligt enkla haha xD Målade bara topparna men eftersom jag inte använder någon "mall" eller så som normalt folk gör så tar det jäkligt mycket tid och det blir ofta fel. Vet inte hur jag hade överlevt utan min Aceton! Eller jo, det vet jag... Saknade den i 2 dagar och tvingade sedan pappa att panikhandla hahaha xD
 
Ska snart ut med Saffi och sparka boll. Det är perfekt att göra det tidiga mornar och sena kvällar då det nästan aldrig är någon där då så man behöver inte vänta eller så. Ser ut att vara fint väder också så lite bilder kanske?
Har också haft lite strul med högtalarna så bytade till de gamla och gissa vad! Inga jäkla problem alls med de gamla... Asså ibland blir man galen på teknikprylar! Jag råkade spilla Cola på den makapären som man höjer och sänker volymen med på de nya högtalarna och dagen efter så höjde och sänkte högtalarna själv när de kände för det haha... Snacka om att Justin Bieber började skrika helt plötsligt hahaha x) Men som tur är så är pappa elektiker så han plockade isär den lilla jobbiga makapären och fick ta med tops så Colan försvann haha (ni vet ju hur kladdigt Cola kan bli....) och nu funkar de igen! Men har inte orkat byta högtalare.. Vet faktiskt inte vilka som är bäst, mina gamla som är typ 8år från Deltaco eller mina nya som är typ 4månader gamla från Creature  (tror det stavas så?)... Men det problem jag hade tidigare med de gamla var att man var tvungen att "skruva" lite på den ploppen som sitter i datorn, ni vet den man sätter i det gröna hålet haha?? Och det var sjukt störigt då man ibland måste göra det varannan sekund känns det som. Men nu funkar dem -.-' Lägligt liksom!
 
Jepp... Så lång kan man bli!
 
Vänstra handen gula toppar :)
 
Högra handen rosa toppar :) Ignorera pekfingret och tummen, det syns att det är de naglar jag använder mest då de aldrig hinner bli långa förens de bryts haha :P
Dagen började med att jag gick ut med Saffi och lekte med bollen i 40minuter klockan 6 på morgonen haha :) Vid 10 så gick jag och mamma ner i stan och klippte mig :) Det blev SKITBRA! Valde att klippa lite mer än vanligt (klippte ca 2dm som minst på hela håret haha) och det blev skitbra! Nu ska det bara färgas också! Efter det så åt vi på Rak Thai och sen shoppade vi trosor, strumpor och nagellack :) Ett gult och ett rosa lack blev det idag :P Mina andra är typ slut förutom de transparenta så det var nödvändigt! Ska köpa fler när vi är på Ullared, har för mig att de tar typ 15kr för en hyfsat stor flaska. Märket från de på Ullared är Claudia och de är faktiskt väldigt bra för sitt pris! De jag köpte nu är från Depend så jag hoppas de är bra! Har inte haft mer än transparenta lack därifrån men jag har gillat dem!
Mamma gick långrunda med mormor ner till havet så Saffi fick bada lite och sen gick hon även kvällsrundan så jag har haft det chill!
 
Att jag inte har bloggat på länge. Ja lite som Isabell skrev till mig på SMS (Kan inte svara för mina mobil pengar är slut) att det är bloggtorka sedan så i helgen var vi hos min brors stuga så jag hade ingen internet. Men nu är vi hemma! Kom hem igår och jag var sjukt trött så jag orkade inte blogga <3
Men när jag inte bloggar så är det inte för jag vill sluta på Teamhundarna utan jag har ingen tid,ork eller internet! ;)
Var hos moster precis kom hem nyss! :) Så nu ska jag plugga! så hörs maybe sen! :D
så det blir en tråkig mobil inlägg med inga bilder<3
// Lina och Mandy
Mamma kom ju hem i torsdags och efter det har hon gått med Saffi 1-2 rundor per dag! Vilket är SKITHÄRLIGT! Men hon har varit lite avvaktande ute sedan i förrgår då de smällde en smällare på balkongen nästan bredvid ingången precis när vi skulle gå in och igår så hade de smällt ballonger i närheten så hon reagerar lite på sådana ljud. Men annars är hon hyfsat normal haha :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte tränat direkt med henne dessa dagar heller men det ska snart bli ändring på det. Ska ut och jogga lite mer också! Vi gick långrunda med henne igår men hon fick inte vara lös då det var kolsvart utan några lampor då vi annars släpper henne och hon är ju som ni vet svart så vi skulle inte kunna hålla koll på henne... Alls.
Har också tänkt på att köpa viktmanchetter till bakbenen. Men det är så hemskt mycket jag ska handla nu och pengarna finns inte haha. Men det är något som finns på inköpslistan. Vill börja skritträna lite med henne och då är viktmanchetter något som behövs för att man ska se något resultat. Det är ju för att hon ska få bättre bakbensmuskler.
 
Vad vill ni läsa om?

28 Schleich hästar varv. 3 föl. Några med lappen kvar, några inte. Använts som leksaker men alla är hela, lite färg är avskavt på några ställen på några av hästarna men det är inte mycket. Köpta i Sverige resp. Tyskland. Säljs då jag inte använder dem mer så de ligger bara i en låda. Någon kanske kan få användning av dem till prydnad eller lek. Nypris 79kr för vuxen och 59kr för föl = 2152kr nypris. Säljs tsm för 1500kr (kan gå ner i pris vid snabb affär). Två av Tinker stona behöver inte följa med och den ena dressyrhästen behöver inte heller följa med om du inte vill det. Då drar jag av 180kr på priset.

Kan skickas och köparen betalar då portot eller avhämtas i Landskrona.

Mejl: [email protected]

VÄRLDENS BÄSTA SERIE! Jag som annars älskar serier som Desperate Housewives, Gossip Girl osv. Men nu har jag fastnat för The Walking Dead! Verkligen den bästa serien på länge! Inte bättre än Desperate Housewives men det kommer ingen någonsin vara! Verkligen bra story, händer något hela tiden och är helkär i Daryl! Men de andra stör jag mig mest på haha! Men har ännu 5 avsnitt kvar som jag måste se men hade tänkt lugna mig lite förens jag ser klart dem. Kommer hata mig själv för det när de är slut men då får jag väll bara börja om tills det kommit fler avsnitt??
 
Norman Reedus spelar Daryl Dixon :)
Vaknade klockan halv 4 och var typ halvdöd så låg kvar. Kunde inte somna om och gick upp vid halv 5. Tänkte först sätta mig vid datorn i någon timme före jag gick ut med Saffi för hon ville knappt upp. Men vi gick ut! Ingen lång runda eller så utan bara till lilla inhägnaden, tog med fotbollen så vi lekte lite. Tyckte inte att vi varit där speciellt länge men när jag kom in igen så såg jag att vi varit ute i ungefär 40 minuter! Tog med mig kameran och skulle ta bilder men det var fel väder för det så det blev inga. Får se vad som händer resten av dagen men förhoppningsvis så blir det lite soligt! Vi behöver inte mer regn nu!
 
Helt död, varit det i några dagar haha. Men idag kom mamma hem så jag slipper gå sista rundan med Saffi. Ska försöka somna tidigt, får se hur bra det går... Och försöka kolla på någon svensk tecknad film. För då är det lättast att somna hahah xD
Får se hur det går med bloggningen imorgon men förhoppningsvis går det bra haha!!
 
Jag är rättså säker på att jag inte är ensam om att vara obsessed av att måla och hålla naglarna fina. Jag kan ändra färg på naglarna 3 gånger om dagen om jag inte är nöjd med resultatet och jag vet, det slösar som f*n på Aceton haha. Men jag är en av de som går och småpillar på nagellacket hela dagarna och förstör jag nagellacket på t.ex tummen så måste ALLA naglar förstöras! Jag har testat de flesta nagellack, bl.a från H&M, Claudia, Isadora och Depend (de jag har framför mig just nu haha). Jag kan säga att den från H&M var bra de första gångerna, väldigt smal borste men det gick med lite trix. Mycket hamnade utanför och nu är det istortsett omöjligt att få färg så det räcker till en hel nagel. Men färgen är fin, lätt att ta för mycket och den torkar jäkligt långsamt och på den tiden har jag hunnit stöta vid 4396968486 saker och färgen har förstörts på nästan alla naglarna -.-'
De från Claudia är hyfsade, den vita kunde varit en aning bättre då det är svårt att få naglarna helt vita och det blir ofta fula ränder efter borsten. Den transparenta var bra men nu är det typ lite mindre än halva kvar och den har blivit supersvår att applicera. Smal borste också... Men annars håller de hyfsat och i början var de lätta att applicera!
Den från Isadora är bra, har i pastellblå. Men den tar också rättså lång tid att torka, men när den väl har torkat så sitter den där i någon dag (mirakel för mig haha)! Men den är snart slut, bred borste och är väldigt lätt att applicera och det blir snyggt! Väldigt liten flaska för priset däremot. Men den rekommenderas!
Sen har vi Depend, har bara haft med guld och silverglitter i samt transparent. Den transparenta var bra men den var inte alls dryg så tog slut på några gånger bara. Och de kostar ändå en del. Den silvriga och den guldiga är hyfsat lätt att applicera men när de har torkat så kan man i stortsett dra bort hela nagellacket haha. Det fäster inte riktigt på nageln. Men håller t.ex en fest eller så om man inte pillar. Väldigt snyggt! Hyfsat bra borste men det fastnar mycket färg på den och då blir det svårt att applicera efter någon gång.
 
Sen har jag hittat MIRAKEL nagellacket! Fick ett kit från mamma i födelsedagspresent och jag älskar dem! Tre nagellack från Yves Rocher. En typ ljusrosa som gör naglarna lite ljusare men inte mycket (ser snyggt ut), en transparent och en vit (för fransk-manikyr). När man gör den franska manikyren får man ta mer än ett lager och då blir det oftast väldigt klumpigt och man hinner förstöra det före det har torkat men om man bortser från det så är de här nagellacken super! De torkar snabbt, man kan pilla utan att riktigt "få tag" på nagellacket så det sitter kvar LÄNGE också! Det är snyggt och samtidigt enkelt. Väldigt lätt att applicera, bred borste och framförallt. Det blir inga klumpar på borsten eller i nagellacket så det är lika lätt att applicera 1:a gången som 25473 gången. Däremot så kostar de rättså mycket och man får inte speciellt mycket. Men de är dryga och väldigt fina!
Så Yves Rochers nagellack kommer jag köpa hädanefter! Man kan beställa online på www.Yves-Rocher.com och man kan även se kommentarer från andra som köpt deras saker! Gå in på make-up och sen naglar.
 
Igår blev jag ledsen och arg på en sak så jag sparkade rakt in på min garderob :/. Tänkte mig inte för bara för att jag var så ledsen och arg.. Så nu har vi lindat min fot. Och imorgon är det praktik men jag vet inte om jag ska dit för min fot.. Men vi får la se ifall det blir bättre imorgon annars åker vi till sjukhuset.
Så nej!
Jag har inte tränat med Mandy igår eller idag! :(.
Så nu kollar jag på arga snickaren och myser med Mandy <3



// Lina och Mandy



Hundar äter inte för att de är hungriga eller sugna på saker. Eller ja, godis är väll för att det är gott men ni förstår vad jag menar. Utan de äter för att täcka sitt energibehov. Nästan alltid när jag varit ute på runda med Saffi så äter hon, nästan varenda gång. Men så tycker man att "hunden äter dåligt", "hunden äter nästan aldrig" eller "hunden äter helt för lite" men tänk då på vad den faktiskt äter. I de flesta hushåll får hunden 50% av sin mat genom rester. Då är det ju inte konstigt om hunden inte äter upp all mat eller lämnar hälften! Man får även räkna in allt godis man ger hunden och allt extra. För äter hunden ett halvt kilo leversnittar varje dag så är det ju inte konstigt om den inte vill ha sin egna mat.
Saffi har fri tillgång till mat (utom på nätterna då hon sover inne hos mig och jag har dörren stängd och maten är i köket) och ibland kan man höra hennes mage kurra fast det står en full matskål en meter från henne och hon verkar inte fatta att hon behöver äta. Men det behöver hon egentligen inte, för sålänge hon har täckt sitt energibehov så klarar hon sig. Hon äter också olika mycket varje dag, det märks. Går jag 3 mindre rundor med henne och ingen direkt fysisk ansträngning så äter hon kanske 1 mugg om dagen. Går vi däremot två långrundor på 2h och en mindre mitt på dagen t.ex så kan hon äta 3-4 muggar på en dag. Helt beroende på hur mycket fysisk träning hon fått.
Sen får Saffi också lite godis när vi är ute om hon t.ex går en längre bit med hängandes koppel eller bara ser otroligt söt ut haha. Men det går ju inte till överdrift och vet ni vad? Jag har sockerfria leversnittar och sockerfria lamsnittar så hunden som jag vill göda upp och bli fet äter sockerfria godisar haha! Så misslyckat det möjligtvis kan bli! Men hon diggar dem!
 
Så äter din hund dåligt, testa att gå längre rundor och låt den arbeta mer fysiskt så börjar den nog äta mer också!
Var precis ute och joggade i typ 40 min. Skithärligt fast det ösregnade haha. Såg typ inget halva tiden men det gick bra ändå! Var genomblöt när jag kom in för jag hade bara fleecen över en långarmad men jag frös inte alls när jag var ute så det var skönt! Men jag undrar egentligen vem som har dåligast kondition av mig och Saffi, fick typ dra med henne halva biten. Hon var inte alls på humör idag!
 
Hörs mer imorgon!
Jag har varit medveten länge om att jag manisk när det gäller shopping till Saffi. Men när jag lade ihop några av halsbanden och två selar (har 3 halsband till) så förstod jag lite bättre hur mycket jag faktiskt har shoppat. Jag använder ju ändå i stortsett bara Hurtta selarna och det rundsytta kopplet med tillhörande halsband. Så vad har jag allt det här skitet till egentligen?? Haha men ja... Ni förstår. Utöver detta är det också 5 Hurtta selar, ett grimskaft (omsytt till kortkoppel), tre halsband och koppel till alla selarna och några av halsbanden...
 
Jag tror att det är hundgarderoben som får rensas först!!
Snart ska vi ju flytta så jag ska börja rensa ut lite härhemma. Ska även försöka sälja lite så jag har lite extra pengar till Falsterbo. Men vi får se hur det går. Är jäkligt svårt att få något sålt just nu men det ska gå haha!
 
Väst från Only som ska säljas. Strl XS, 200kr.. Någon intresserad så mejla [email protected]
Gash.. Har inte bloggat så mycket dem senaste dagarna.Förlåt... Men hade lixsom ingen lust eller ork..
Blir väldigt trött när det är varmt ute och inne.. Men aja.
Idag har jag bara chillat och sjungit lite. I lördags så var det ju eurovision! Och RÄTT LÅT VANN! :D 
Danmark var så himla braa och såklart Sverige men aa. Ni som inte visste det min pappa bor i Danmark, hehe. 
Aja nog om det! Idag har jag tränat trix med Mandy! och det har gått jätte bra!. Vi  tränade inomhus! :)
Vi tränade : Sitt,Ligg,Tass,Gimme five,Rulla runt,skall,näve och puss, Det är dem som hon kan typ. Hon är så himla söt! <3 Fast vi tränade också när hon ska stå på sina bakben. Vad heter det nu igen? :)
Kom inte ihåg just nu men detta menar jag: 
(Jag vet dålig bild, den kommer ifrån en video) 
// Lina och Mandy

1. Läderhalsband och tillhörande koppel. Strl 55cm, kopplet är 180cm. 100kr

2. Showmaster halvstryp, strl 45cm. 25kr

3. Claridge House läderhalsband med clinchers. Strl 55cm (60cm långt). 90kr

4. Halvstryp strl 50cm. 10kr

5. Halvstryp, läder strl 50cm. 20kr

6. Limex koppel, 3,5m långt, rött. 50kr

7. Hööks hundhalsband, ej läder. Strl 50cm. 30kr

8. Kejda, 55cm lång. 50kr

9. Hööks reflexhalsband. Strl 50cm. 30kr

10. Två Dogman halsband, ett rött och ett lila. Svarta spännen, båda är 55cm långa. 30kr /st

Mejla [email protected] vid intresse. Köparen betalar frakten eller avhämtar i Landskrona. Priserna är diskuterbara om du köper mer än en sak.

Precis kollat vilka dagar Falsterbo HS är! 6 Juli börjar det, den 10:onde Juli var vi där förra året och kollade lite. Det är paradiset där! Vi var där från 9 till 4 (mässan stängde då) på kvällen och ändå hade jag inte varit inne på varenda en monter på mässan haha! Vi kollade lite på dressyren, framridningen och hela huntingen men annars var vi på mässan hela tiden. Vi åt när vi kollade på framridningen och dressyren så ingen tid gick åt spillo haha! Jag köpte bara en ridtröja där förra året och sen fick jag ju mycket prover från bl.a Krafft. Men i år ska jag spara lite mer pengar för jag har faktiskt något jag behöver i år så det ska bli kul att ha något att kolla efter.
Förra året var jag där med pappa, min syster och hennes kompis Juline. Men i år ska antingen Juline eller Michelle följa med. Julines efternamn vet jag inte men Michelle är Michelle Nilsson, tjejen som vann D-ponny SM för något år sedan :) Min syster och hon gick på Hippologprogrammet på gymnasiet tillsammans och det är hos Michelle och hennes mamma min syster bodde när hon jobbade hos Hannes Melin. Men i år så köper vi biljetter före vi kommer dit, vi fick stå i en jäkla kö med en kärring längst fram som snackade om ALLT utom biljetterna med killen i kassan -.-' Så i år ska vi köpa över internet så vi har dem före vi kommer dit!
 
Det jag har planerat att köpa är
*Roeckl ridhandskar eller andra ridhandskar
*Något hundtäcke (hade många på extra pris förra året men köpte inget då jag tyckte det var fel färg till Saffi men i år ska det köpas om jag hittar ett)
*Strumpor
*Schabrak om jag hittar något snyggt! Har ingen häst men i framtiden har jag planerat att ha en så det är lika bra att börja tidigt om det ändå är billigt och snyggt!
 
Man ska ju passa på att shoppa på mässor för då är det alltid billigare! Någon som också ska till Falsterbo?
Enda bilden som togs i Falsterbo av mig förra året...
Juline som provar en sadel i Equipes monter haha :)
Igår tappade jag min 3:dje "plopp" till mina navelpiercingar... Jävligt störigt då man måste ha den och utan den så ramlar den ut. Har EN till så måste köpa, enda stället där jag vet att de säljer ploppar för sig är på Väla. Vet inte vad de kostar heller men de kan nog inte kosta så mycket. Det bästa är ju att alla ploppar passar alla navelpiercingar. Men jag skulle ändå vilja att de satt på bättre. Iof kan de inte sitta särskilt hårt för då kanske man inte får av den igen (hände med första piercingen) men har man de för löst så skruvar de upp sig själva så jag vet inte riktigt själva logiken i det hela. Sen kan man ju göra som mormor tycker, ta ut navelpiercingen så är problemet löst. Men då har man nu en "prick" på navlen och det tog ett halvår för den att läka helt så skulle jag vilja ha senare så blir det samma jävla jobb igen. Ont gjorde det också, inte när den togs men efteråt haha. Men jag vill ju ha kvar den så den får sitta där, det enda jobbiga är när man ligger på mage. Då känner man den ibland haha. Men jag diggar den!
 
Har ingen bild som passar ämnet så Saffi får stå för den här bilden också :)
Från i vintras när vi var i min morbrors stuga utanför Höör
Och ja, hon hade täcke fast tog av det 5-10min för att kunna ta bättre bilder haha :)
Tror ni Saffi hade blivit snyggt i ett nithalsband med koppel? Kanske inte just i rött men det finns fler färger :)
Inte kunnat sova inatt. Vi kom hem sent från pappsen då Eurovision slutade sent och sen kollade jag på film på datorn och helt plötsligt är klockan 5 och jag är knappt ens trött -.-'
Så jag följer inte med till konstgjorda sjöarna som egentligen är planerat utan får dygna istället. För att orka blir det jäkligt mycket te (kom på att vi inte har kaffe hemma hos mamma haha) för att kunna hålla mig vaken. Iaf till kl 7-8 ikväll då Saffi får ju tidig runda nu och sen innan jag går och lägger mig.
Danmark vann och det var en bra låt så jag är hyfsat nöjd över Eurovision. Fast Sverige hade kommit högre upp med Yohio men Robin var inte helkass haha :)
 
Idag blir det att grilla med moster idag! Så jag,mamma och Mandy ska gå över till moster och grilla med dem, och prata och ha trevligt!. Men idag var det som sakt praktik! Och det gick super!. Sedan så var det ett slaks ''möte'' om ett gymnasium som jag nog ska börja med i höst! :D Jag är TAGGAD!. Men min ''lärare'' gav mig en t-shirt som min klass har fått också. Lixsom det är en klass tröja för vi slutar ju i den skolan som vi går i. Så varje år när man slutar i min skola så får 9orna tröjor som dem typ designar själv osv. Tyvärr vad jag inte med när dem designade den och skrev namn (Det står namn på oss alla i klassen där bak på tröjan.) Eftersom jag inte har gått i skolan på hela denna terminen utan jag går ju på praktik!, Men dem hadde skrivit mitt namn på tröjan så yay!. Haha :) 
Aja, men nu sitter jag vid datorn och bloggar!. Sedan vid halv 5 sa vi gå till moster och grilla!
Kanske blir ett inlägg eller så när jag är där, får se ifall jag inte glömmer och sedan kanske jag ska träna med Mandy innan ^^ <3
 
// Lina och Mandy
 
 
För er OTH fans så finns faktiskt Clothes over bros på riktigt! Sök på det på google. Några av kläderna som säljs där (BILLIGT!) är de här :
Skulle vilja ha allihop!
Tog med mig kameran ut. Vi tränade lite på att backa (jag står över henne och backar och hon ska backa i samma takt), backade bara några steg åt gången men hon fattar att hon ska backa men man får hjälpa henne lite med första steget så hon ändå "kommer igång" haha. Sen tränade vi lite på "ner" det är att hon ska gå ner och typ ligga med frambenen men stå på bakbenen, såsom hundar gör när de vill leka. Rumpan i vädret och huvudet i marken haha :) Hon är jätteduktig på det och skitsöt! Blev inga bilder när jag tränade då det är svårt att ge rätt kommando och samtidigt ta en bra bild. Så det blev inga men ni får några andra i alla fall!
Första bilderna ni får på den blåa selen :) Är den inte snygg på henne!
Äntligen fått lite ordning på alla spellistor på min Spotify. Nu har jag säkerligen 3ggr så många men istället för alla låtar från en artist på samma spellista så har jag de mer sorterade skivvis :) Så hittar man lättare och man får göra spellistor senare och inte blanda i "de vanliga" om man inte vill lyssna på bara en artist.
Men för att kunna ändra alla fick jag först ta bort allihop jag hade och då skrev jag också upp alla som jag hade så jag inte skulle glömma någon eller ta någon 2ggr osv :)
Det blev 2 A-4 sidor med två "rader" artister hahaha :P Så visst har man lite musik på Spotifyn nu!
 
En liten del av de namn som jag fick skriva upp :)
Blir Veckans skiva istället för dagens låt! Älskar hennes nya! Jättebra låtar och ja, jag älskar dem!
Idag var det praktik, och det gick super bra! Sedan efter det kom jag hem och chillade. Hade jätte ont i huvudet och sedan var jag jätte trött. Imorgon är det praktik och sedan ska jag,mamma och min ''lärare'' vi ska besöka ett gymnasium! Lixsom ni vet studiebesök! Så jag hoppas att jag kan gå in där! Men jag säger det inte vad det är för gymnasium tills jag vet om jag ska börja där i höst, hehe. En liten överaskning får det la va? ;) haha. 
Aja.. Men ska snart äta och efter maten ska jag nog gå ut med Mandy och träna med henne!.
Igår tränade vi och det gick super  !
Tränade på inkallning och trix sedan lite lite hoppning. För jag tycker det går såå bra med inkallning och trixen!. Så jag har tappat lite lust att träna henne i  hoppningen. Dels har hon varit lite jobbig när det gäller hoppningen just nu i nuläget. För hon hoppar med koppel och jag springer med så går det bra. Men jag vill ju träna henne löst. Så att hon hoppar över hinderna löst. Men hon lixsom inte gillar det så mycket eller vad man kan säga....Så hon är lite svår att få fram över hinderna. Lixsom förra året så hoppade hon löst och var super pigg. Men nu detta året har det kommit lite att hon inte vill eller så har hon tappat det. Jag vet inte.. Men hon bara står där och inte springer med mig :( Tycker det är tråkigt. Men vi får la träna på det igen, träning är ju såklart viktigt!. Så nu idag efter maten ska vi träna och träna. Fast när jag och Mandy tränar så tränar vi på både inkallning,trixen och hoppningen! Så jag tror det kommer bli så idag med ifall vi ska ut och träna! 
 
// Lina och Mandy
Glömde av att blogga förut när jag kom in men aja hehe.. 
 
Träningen idag gick super! Först borstade jag henne ute eftersom hon fäller så himla mycket och tydligen så är den borsten bra för henne? Jag fattar inte det men den gör det! Tillmed min mamma säger det!. Alltså det är inte en hund borste det är någon slags borste, Svårt att förklara! hehe.. Aja.. 
Sedan gick,joggade och sprang vi i cirklarna. Sedan så släppte jag henne löst. Så tränade vi på inkallning. Och det så himla braa! Hon är så himla söt när hon stannar där och kollar på mig. Sedan sitter jag mig längre ifrån och sedan springer hon till mig!. Gash den känslan alltså!<3 Hihi. 
Sedan hopptränade vi lite men mest var det  träning på inkallning och trix! Sedan kastade vi boll ^^ 
Tog kort på min mobil, kanske kan visa er? Vill ni det? :) 
 
Mandy i vintras!, Aww kolla in  hennes söta tröja som min moster har gjort ^^ 
// Lina och Mandy
American Pie - alla filmerna!
Inte sett alla men har sett 4 stycken av dem och alla är skitbra! Jäkligt roliga och det händer saker hela tiden. Bara lite förutsägbara och allting händer inte i den ordning man tänkt sig! Men de är absolut värda att se för er som inte sett dem!!
 
The Grudge - 1, 2 & 3
Jag hatar dem men älskar dem ändå! Inte superläskiga men på något sätt är de ändå sjukt läskiga haha. Hör man det äckliga ljudet någon annanstans så tänker man direkt på tjejen från The Grudge! Fick min kompis att sova med lampan tänd i 2 veckor! Och ändå så såg hon bara 1:an! Har allihop men de är tryggt förvarande där jag inte kan råka se dem när jag är hemma själv. För att bara se på framsidan får en att börja tänka på filmen haha! Sett dem 2-4 ggr och ändå så hatar jag dem! Men vill ha en 4:a!
 
Paranormal Activity - Alla filmerna!
Läskiga på ett sätt som hade kunnat hända hemma hos en själv. Kanske inte att man blir dragen nerför en trappa men saker såsom att dörrar öppnas, lampor tänds, saker flyttas osv. Man tror att det är småsaker som händer fast det är det inte och när man då sitter och koncentrerar sig på att se något så helt plötsligt händer det något stort. Haha men gillar dem ändå, fast skådespelarna inte gör som jag säger åt dem :)
 
The Haunting in Connecticut - 1 & 2
Jäkligt bra filmer tycker jag! Man vet inte riktigt vad som kommer att hända och det är ändå en hyfsad handling! 2:an är såklart bäst då Chad Michael Murray är med men 1:an är också bra haha! En aning överdrivna om man inte är lättskrämd (typ 4:de gången man ser dem haha) men annars är de jättebra!
 
Sorority Row
Bara sett den en gång men jäkligt bra! Älskar skådespelarna också! Verkligen värd att se då man verkligen inte kan räkna ut hur den ska sluta! Man tror att man kan det men det är verkligen inte så som man tror!
 
House at the End of the Street
JÄVLIGT BRA! Såg den 3ggr på 2 dagar! Älskar den filmen synd att vi inte köpte den bara! Men den är superbra och jag ska se den igen såfort jag sett klart alla American Pie, Grimm, The Big Bang Theory och Hart of Dixie haha! Har inte så mycket kvar så kanske nästa vecka? Älskar den filmen!
 
It
Har man inte sett den så har man ingen aning om varför man ska hata Clowner, säger tjejen vars familj på mammas sida är cirkusfolk, och min morfar är clown. Men jag har bara ett den en gång, väldigt lång och gammal men den är riktigt bra! Värd att se alla gånger!!
 
The Ring - 1 & 2
Längesen jag såg dem men har för mig att de var jättebra! Bra handling och man tycker nästan synd om personen som går runt och mördar folk haha. Det kanske bara är jag som tycker det? Men värd att se!
 
Final Destination - Alla filmerna!
Jättebra filmer tycker jag! Man blir ofta överraskad men man hänger ändå med i handlingen! Har 1, 2 & 3an i samma box men de andra har jag inte ... än. Men jag älskar dem i alla fall! De är liksom inte så "blodiga" eller "överdrivna" som vanliga skräckfilmer. Utan de är bra haha!
 
The Hills Have Eyes - 1 & 2
1an är en aning överdriven men 2:an (med marinsoldaterna) är riktigt bra! Älskar dem och de är verkligen värda att se! 1:an är en aning förstörd eftersom en gång jag såg den låg jag mest och koncentrerade mig på att det kanske kom upp en spindel på väggen (sängen var intill väggen och jag låg närmst väggen) så när jag ser den tänker jag bara på spindlar. Men 2:an är riktigt bra!
 
ALLA JENNIFER ANISTON FILMER!
Älskar och har allihop haha! Jennifer Aniston fan eller vad?
 
Som ni ser så föredrar jag skräckfilmer haha. Tycker att de flesta komedier och andra är så långdragna och inte alls roliga. Men sen finns det ju filmer som American Pie och Black Beauty som man bara måste älska haha!
 
ALLA dessa filmer (förutom alla Jennifer Aniston filmerna) finns att se gratiswww.swefilmer.com. Jag kollar där varje dag! Inget du behöver ladda ner (mycket reklam och pop-up men har du anti-virus så är det inga problem) och det är helt gratis. För vissa filmer behöver man ha konto (gratis) och några måste man betala. Men ingen av dessa ovanstående måste man betala för att se eller så. Kanske vara medlem och den sista Paranormal Activity måste man nog betala för. Men de flesta kan man se gratis! Så den sidan rekommenderas. Finns även MÅNGA fler filmer där med alla genre!
Var hos mormor nästan hela dagen igår så det var därför jag inte bloggade. Sorry!
Men idag har vi varit hos veterinären med Saffi. Hon fick sin spruta och sa inte ett ljud! Efter det så kollade veterinären frambenen då ibland när jag tar där så rycker det i ryggen på henne. Men hon sa att det inte var något då hon inte kände någoting i benet. Och eftersom hon aldrig haltar eller visar något direkt så skulle det inte vara någon fara *puh*.
Och sen frågade vi om passet då mormor och jag har länge snackat om pass då hon inte tror på att det är nya regler och man måste ha pass till Norge. Och jovisst ska man ha pass till Norge från och med April! Så jag ska skaffa pass till Saffi, inte direkt för att vi ska till just Norge men eftersom det håller hela livet och kostar 250kr (ungefär sa veterinären) så är det lika bra att ha det!
Men efter det så gick vi upp och åt och sen gick vi till Spiggens, hittade ingenting där så vi gick till hundshopen. Det blev lite godis för jag hade beslutsångest, antingen ett rundsytt halvstryp som jag kanske använder 10ggr sen aldrig mer för 150kr, ett grönt Hurtta koppel (ska ju köpa selen men ska jag verkligen köpa kopplet före selen?) för 189kr eller godis haha x) Ja, ni ser vilket det blev! Men jag hittade världens coolaste grisöra! Typ dubbelt så stort som ett vanligt så det var jag ju tvungen att köpa! Men annars blev det inte mer och det har inte hänt så mycket heller!
Hade tänkt att ge er lite filmtips senare! Får se om internet är på min sida och jag kan göra det nu men det ser inte så bra ut haha! Men det är i alla fall tur att man har både mobilen och internet på Telenor då jag vet att bråkar det på datorn och inte på mobilen så är det modemet det är fel på. Bråkar mobilen och inte datorn så är det fel på mobilen. Men 99% av gångerna så bråka dem båda och då är det Telenor som det är fel på :) Händer sisådär varannan dag i några minuter/nån timme och sen funkar det super igen haha!
 
Molly skadade också sin klo när vi var ute i inhägnaden idag. Det blödde rättså mycket men hon gick normalt och reagerade bara om man rörde på klon så vi låter det vara. Ska ta med mig min sårspray (4 Ess) till mormor ikväll så vi kan ta på lite sådan och såklart rengöra det före och sen så får vi hoppas att det blir bättre!
 
Några önskeinlägg? Frågor? Osv?
Några bilder från dagens långrunda!
Mer uppdatering senare om jag inte glömmer! :) // Lina och Mandy
Varit hos farmor idag! Hon blev 62år! Saffi fick såklart följa med och vi åt lite tårta och så.
Hade tänkt gå en långrunda med Saffi idag men ramlade i trappan påväg ner när jag skulle gå sista rundan med Saffi så har stukat foten. Kan inte ens stå helt på den så får studsa fram. Sen nu när vi åkte hem från farmor så låg Saffi som vanligt i mitt knä och jag tror att hon typ tryckt på en nerv eller så för jag kan typ inte känna låret. Otur så var det inte på samma ben som jag stukade foten så nu har jag ont i foten på vänster och ont i låret på höger haha! Typiskt mig!
Men vi hade ändå tänkt att hon skulle få 1-2 dagar lugna utan någon långrunda eller så och bara lite träning så hon ändå får det mentala hon behöver. Och det blev ju "perfekt" när jag har ont i foten. Svullen runt vaden och fick bandage hos farmor så det ska väll snart bli bra hoppas jag! Hade tänkt ta lite foton på henne imorgon om det är fint väder! Perfekt om jag bara behöver sitta eller så upp ju istället för att gå långrunda. Men blir nog då bilder vid Damhag så inga superfina men men!
 
Ha det så bra sålänge så hörs vi!
Förlåt att jag inte bloggade igår.. Men jag var så himla laat.. Sedan var det så himla varmt igår.. Men jag var hos moster igår och jag tog med mig Mandy, för mamma följde inte med. Men vi satt och prata osv. Sedan så gick hem, och lite senare på kvällen så hopptränade vi lite snabbt. Aja kanske ska tränar med henne idag får se.. Hörs senare kanske  :) 
 
// Lina & Mandy
Bara gått morgonrundan med Saffi men ska snart ut med henne igen. Hon har varit jättetrött de senaste dagarna men det är väll för att det är så varmt antar jag.
Har inte så mycket att skriva om så jag frågar er... Vad vill ni läsa om? Behöver inte vara något speciellt ämne men kanske hot or not? Hiss eller Diss osv? Bara något tips så det blir roligare för er att läsa bloggen!
Jag vaknade typ nyss. Och jag är skit trött. Jag och mamma var uppe ganska sent igår, vi kollade på en kontigt film :o. Handlar typ om stora ormar som dödar människor typ :s.
Men jag säger bara wierd film :o
Nu ska mamma gå ut med Mandy en runda med moster och mosters hundar tro ja, så jag ska ska bäda min säng och så (: Sedan blir det säkert en träning idag, får see med det :)

brb bloggen <3

// Lina och Mandy

Idag köpte jag en till Hurtta sele! En blå! Fast det är en killfärg, Saffi ser ut som en hane och jag har 3st Y-selar från Hurtta sedan tidigare så var det nödvändigt att ha den här också! Den är skitfin på henne, färgen är übersnygg och ja, den är snygg helt enkelt och jag hade pengar! Kopplet som ska vara till fanns inte i butiken så det får jag köpa någon annan dag och sen är det en grön också som ska införskaffas! Och jag vet att det finns många därute som har en sele till din hund eller ett halsband och ett koppel som tycker att det är onödigt med flera saker. Varför ska hunden inte få vara fin om du är det? Ska du gå runt i samma slitna kläder varenda dag tills de går sönder?

Något jag tycker är fult är när man träffar någon hund som har t.ex bitmärken på selen, halsbandet eller kopplet eller det ser gammalt och risigt ut. Jag har ett koppel som är typ Saffis första, det har ett bitmärke och det är riktigt slitet, inte läder utan annat. Och det använder jag inte.. alls. Mamma använder det då hon inte bryr sig och ville inte slänga det. Hon har det med Hurtta halsbandet. På sommaren eller ja, när Saffi inte behöver täcke så är det nästan alltid sele som gäller för min del. Mamma använder halvstryp för det är enklast tycker hon. Men annars använder jag bara sele och då vill jag ha lite valmöjligheter.

Hur kul är det att gå till hundens garderob (om den har någon) och mötas av ett tråkigt slitet läderkoppel och ett halvstryp med rostig kedja? Nu överdrev jag för om hunden bara har ett koppel och ett halsband behöver den ju ingen garderob men ni fattar vad jag menar. Är det då inte roligare att kunna välja färg och så? Ha mer än ett alternativ!

Så idag köptes en till sele och den är jättefin på henne!

Såhär ser Saffis garderob ut i nuläget: (dålig bild men försök ta bild med blixt på selar med reflex haha)

 
På högersidan:
Först gul Lifeguard-sele med tillhörande koppel. Efter det en rosa Lifeguard-sele med svart Dogman koppel (tillhörande koppel ska införskaffas när det hittas), efter det en orange Outdoor-sele med tillhörande koppel och sist en brun Outdoor-sele (den enda D-selen) med tillhörande koppel med resår.
Bättre bild:
 
På vänstersidan:
Först en blå Outdoor-sele med läderkoppel, sen nosgrimman med ett grimskaft från Hööks som jag sytt om så det är kortare. Sen Lifeguard-halsbandet med koppel från Dogman och sist träningskopplet, rundsytt älgskinnskoppel med tillhörande halsband. På kroken längst bort ska ett rosa helstryp hänga men jag målar om ringarna just nu, de ska bli vita haha!
Bättre bild:
Var på konstgjorda sjöarna med pappa, min syster, hennes hund och mina två kusiner Oscar o Kalle :) Saffi följde självklart med! Inte jättebra bilder men det blev några i alla fall!!
Sitter just nu i soffan med mitt täcke. Mandy ligger vid mina fötter och sover, så söt hon är! :) 
Sedan är jag  inne på datorn och skriver detta inlägg och  lyssnar på musik. Det är inte fint väder ute idag, men ska nog träna med Mandy ÄNDÅ. Har inte tränat med henne på flera dagar, och jag är sugen.. Vill också filma så jag kan göra mera videosar. Just nu är jag skit seg.. Igår fick jag ont i min mage igen, men denna gången var det typ magkatärr, gjorde sjukt ont. Gash jag tycker inte alls om sånt.. Får ofta det, eller inte ofta men många gånger får jag det. Och jag tycker inte alls om det!. USCH. Alltså att det typ svider i magen (svårt att förklara). USCH. Men idag kommer REVENGE! :D Yaay!. Haha men aja, ska redigera bilderna på Mandy och fixa bildbomben just som jag hade lovat er.  Sedan ska jag fixa inforutorna kanske ^^ 
 
// Lina och Mandy
Det är den första hårddisken som jag använder i stortsett. På HP_RECOVERY är det som fanns på datorn när den köptes, alltså drivrutiner och sådant :) Men alla bilder och sådant lägger sig på OS hårddisken!
Jag ville ha en dator med ca 1000 GB hårddisk och det har denna så jag är glad haha. Mycket kvar att fylla men det går nog fortare än man tror x)
Gick till stora inhägnaden med mormor efter mötet, var hemma vid typ halv 6 så då gick vi. Men Saffi var trött hela vägen dit och tillbaka. Så hon fick nog tillräckligt igår haha! Blir bara en kort sista runda!
 
Tid till veterinären är också bokad den 14/5, alltså på Tisdag! Då är det vaccination plus jag ska fråga henne om hon kan klämma lite på ett ställa precis bakom frambenen då det är några tecken hon visat några gånger på att hon har ont där. Men vi får se hur det är :)
 
Hände annars inget roligt idag, molnigt och rättså tråkigt väder ute men väldigt kvavt och varmt ändå men det blev inga bilder!
 
Molly får stå för bilden idag!!!
Har den orange redan men vill ha den gröna och den blåa. Kanske den rosa också fast isåfall i D-sele och inte Y-sele eftersom jag har den rosa Lifeguard selen och de är i stortsett likadana så det är bara onödigt. De kostar 269kr /st så det blir 538kr för den blåa och den gröna :)
 
Sen ska jag såklart koppel till den blåa och gröna! 199kr /st för 2cm brett och 180cm långt. Tycker att 3cm blir för brett och jag har 2cm breda till mina nuvarande selar så det kan ju inte direkt vara några problem haha. Så det blir ju 398kr för ett blått och ett grönt :)
 
Det rosa till min rosa Lifeguard sele är nästa inköp och det är superviktigt haha! Det gula blev snyggare än jag tänkt mig, hur blir det då med rosa? Übersnyggt??? 199kr
 
Hade också tänkt ha det gröna eller det orange i ett vanligt halsband också. Jag använder inte alls sele på vintern då hon har täcke och då är det bra att kunna ha mer än bara det rosa Hurtta halsbandet eller något annat tråkigt. Läder använder jag inte alls om det regnar, hon badar eller det är snö. Det ska alltså inte bli blött så läder på vintern är rättså svårt och då är det inte många halsband kvar *host*. Inga halsband jag vill använda låter mer korrekt haha. Vet inte riktigt vad de kostar men hav 159kr för mitt rosa Lifeguard halvstryp så tror de går där någonstans :) Så vi säger 159kr
 
Bävernylon täcke med fleecefoder från Sjöhagen Wear. Hade tänkt mig det i orange med svart passpoal och svart kantband och svart text. Kan inte det bli snyggt? Då blir det ju typ som Schockemöhles hästtäcke fast med namnet på rumpan och till hunden istället. Typ... Men det tror jag blir snyggt. Det ska liksom vara lite utstickande färger på svart hund! Så vad tror ni om det? Kostar 480krkr med Saffis namn på det och i hennes storlek!
 
Fleecetäcke från Sjöhagen Wear. Hade tänkt mig ha detta när det mest blåser eller så för att hon inte ska frysa men det ska ändå inte ge någon direkt supervärme utan bara när det inte är blött och inte snö eller så. Även för att ha under bävernylon täcket när det är som kallast! Finns tyvärr inte i orange så jag får ta någon annan färg! Kanske cerise med svart kantband och passpoal? När man väl kan designa sitt egna täcke så får man ju tämja lite på gränserna! Men i alla fall så ska även hennes namn stå på detta! Kostar 370kr för hennes storlek i färgen cerise med hennes namn på.
 
Så för allt jag vill ha i nuläget blir det.....2144kr. Med en rosa D-sele och ett rosa koppel blir det 2612kr. Någon som vill sponsra hahaha???? Men ska sälja en jävla massa saker, får bara inte sålt dem så det är ett mindre problem
Jag och mamma gick ner till stranden när vi vaknade (vid 12) och har varit där i 2½h, vi hade picknick och Saffi var den enda som badade men vi hade shorts så vi gick i upptill knäna, det blev ändå inte djupare... Så jäkla långgrunt i Landskrona :( Men i alla fall så fick hon badat länge, jag grävde ner henne (la sand på henne tills bara huvudet stack upp) och hon fick äta mycket morötter hahaha! När vi kom hem så duschade jag av henne och sen blev det föning haha! Hon blev inte riktigt torr men vi hann vila kanske en halvtimme innan mormor kom. Jag och Saffi fick följa med på ÄNNU en runda på kanske 30-40min, sjukt varmt ute! Men det är ändå kul att kunna gå i bara linne och shorts. Bli lite brun haha!
Men jag tog inte med mig kameran då jag faktiskt inte orkade med mormor och jag ville inte riskera att den blev blöt när vi badade så det blev inga bilder idag heller :)
Ikväll vid 10 ska jag gå upp till mormor så vi kan gå långrunda då. Så idag har vi haft fullt upp och Saffi är trött. Jag fick dra med henne på rundan med mormor haha, men hon kunde gå lite själv :)
När Saffi badade 6 Mars :)
Tjenare, tyvärr hadde jag så ont i magen idag också så jag gick aldrig på praktiken.. Imorgon och på torsdag är det ingen praktik. Men kanske på Fredag,får se ifall inte vi åker upp till min brors stuga!. Har inte ont i magen nu så först ska jag gå till moster och hämta en sak och sedan kanske jag ska träna med Mandy!. Det är sol och varmt ute så nice! :D Så jag kanske är ute med Mandy länge idag då, får se med det!. Kanske tar med kamran och fota! Så bilder kommer då! Men jag lovade visa en bildbomb men det kommer !. 
 
 hörs senare,kanske! :) 
 
// Lina och Mandy
Har skit ont i magen. Så det blir ingen träning idag eller så mycket bloggning. Vill helst vila upp mig tills imorgon (det är ju praktik) Så förlåt. Så jag ligger bara i sängen och tar det lungt. Kanske ska kolla några avsnitt av BTR snart <3

// Lina och Mandy
Kl 1 var vi hos syon på skolan, jag har sökt in på Selma Lagerlöf och Gullstrand men vet inte riktigt vilken jag vill komma in på :) Efter det så gick vi direkt till Spiggens och köpte mitt koppel! Ett gult Hurtta Lifeguard! Skitsnyggt med den gula selen! Sen blev det såklart en långrunda för att inviga det nya kopplet, det gjorde inte alls ont att dra tillbaka henne. Det gör ju alltid en del ont i alla koppel men det var inget speciellt i det här så jag är glad! Fick ge 199kr för det, anledningen till varför jag annars inte köper Hurtta på Spiggens haha. Hundshopen är billigare när det gäller Hurttas saker.
Men det blev en långrunda till stranden idag också, jag och mamma gick i och doppade fötterna och Saffi tyckte det var skitkul för vi går typ aldrig i med henne. Imorgon, om det är lika fint väder, så blir det att vi drar ner där igen och badar haha! Så varmt var det i vattnet :) Picknick blir det också då så Saffi kommer bli överlycklig! Efter det så gick vi till stora inhägnaden och där fick hon leka med tre hundar, två i hennes storlek och en kortbent Jack Russel.
 
Hon var SJUKT FIN i hennes nya koppel! Tog inga bilder så ni får se bilder på det någon annan dag!
Alla som har hundar som älskar bollar har samma problem. Man köper och köper och köper tennisbollar och efter någon användning så får man plocka upp bollen som numera är i småbitar på köksgolvet! Alla har varit med om det, alla hatar tennisbollar men ändå så köper alla dem. Min mormors hund Molly älskar när tennisbollarna är halvt söndriga så hon kan bita i dem, men Saffi kan ha en tennisboll i 20minuter och sen är den antingen brun och lerig eller i två delar.
Men jag har hittat lösningen på tennisboll problemet! Nämligen skumgummibollar! Såklart bara för hundar som inte äter upp skumgummit! I alla fall så köpte jag ett paket på Hööks förra året och är jättenöjd! Tror jag gav 39kr för tre skumgummibollar och jag har inte ångrat mig!
De är tyngre, så det är lättare att kasta längre plus att de inte ändrar riktning när det blåser.
De torkar mycket fortare och geggan fastnar inte på samma sätt som på tennisbollar så man behöver bara ta med fingrarna och ta bort leran, så de håller sig finare.
Lättare för hundarna att bita i dem då de är mjuka.
Och de är oftast i fina och ljusa färger och håller sig så länge och är därför lättare att hitta!
 
Detta är de bollar vi har i nuläget.
Boll nr 1 (längst upp till vänster)
En boll i renhud med ben i sig. Jättetung och stor men det är lätt att kasta den långt och är man ute länge så kan hunden även ligga och äta upp bollen om man fikar eller liknande så då slipper man bära tillbaka den haha!
 
Nr 2 (andra längst upp från vänster)
Tennisboll... Syns det? Hittade den ute.
 
Nr 3 (andra längst upp från höger)
Tennisboll, använd ca 5ggr, varit i tvätten (när vi tvättat täcken/kuddar/jackor osv) några gånger...
 
Nr 4 (längst upp till höger)
Oanvänd, köpt på Ullared 3st för 15kr. De andra gick sönder första gången de användes.
 
Nr 5 (längst ner till vänster)
Ena skumgummibollen från Hööks, oanvänd.
 
Nr 6 (andra längst ner från vänster)
Ena skumgummibollen från Hööks, använd ca 3-4ggr, ser ny ut förutom några märken från tänderna.
 
Nr 7 (andra längst ner från höger)
Skumgummiboll, gav typ 20kr för den. Skitig på bilden annars hel, bara bitmärken efter tänderna annars ser den ny ut. Använd kanske 20-30ggr ?
 
Nr 8 (längst ner till höger)
Vår favoritboll! Använd i stortsett alltid (när vi inte använt de andra) sedan jag köpte den för nästan ett helt år sedan! Superbra och den har tappat färg, Saffi har gnagt av lite skumgummi men funkar lika bra för det! Studsar inu och lite färg finns kvar men inte jättemycket haha. Inte rund inu så den kommer inte alltid dit den ska efter den landat första gången men det får man ta.
 
Någon som haft en tennisboll som hållt i ungefär 1år? Om man använt den minst 2ggr i veckan också?
Jag är supernöjd med mina skumgummibollar och snart ska tennisbollarna användas och de håller nog inte speciellt länge till men det får man ta! Jag kommer i alla fall i fortsättningen bara köpa skumgummibollar då de är enligt mig, bättre på alla sätt och vis! Förutom att de är tyngre att bära på men det märks knappt.
 
Saffi med boll nr 7 haha :)
Imorgon går jag ner till Spiggens och köper ett Gult Lifeguard koppel! Härligt att få lite pengar så man kan shoppa haha!! Nu är det bara att köpa det rosa också!
Det gick hur bra som helst, jag är riktigt nöjd och jag tror Mandy är nöjd hon med hehe. Jag släppte henne lös och så kastade vi bollen och så gjorde vi på trix. Sedan hoppade hon löst och det gick super! Fast hon var lite seg och sedan blev hon pigg och sedan seg, så hållde hon på så xd haha. Sedan tränade vi på inkallnig!. Hon fick sitta ner och så gick jag längre bort, satte mig på huk och sedan ropade på henne. Och det gick super! Hon sprang till mig hela tiden så duktig är  lilla min prinsessa! <3 Sedan tränade vi på cirklarna kopplad. Och sedan tränade vi mera på hoppningen löst och så. På slutet så tränade vi på trix igen och sedan cirklarna. Sedan gick vi in. Tränade i 1 timma idag! ;D Så himla grymt! :) 
(Bilder ifrån idag :D)
Alltså kolla på henne! Är hon inte för underbar? :D GAASH! <333
// Lina och Mandy
OMG! Isabell är så himla grym på göra headers! I love it! :D Lixsom AMAZING! <33
Hihi, men nu ska jag gå ut med Mandy och träna!. Jag ska ta med Godis och hennes boll, tar säkert med mig kamran får se med det! :) Men efter jag har tränat med Mandy så ska jag göra en bildbomb inlägg från fotostunden från någon dag sedan! ^^ För jag har ju lovat att visa dem.
 
 Isabell gjorde ju headern så då tänkte jag att jag kan göra inforutor! :) 
Funderar också på sanningarna om mig och Mandy och sedan funderar jag på att jag ska skriva en fakta text om en sak (En hund sak ofc). 
 
 Jappsi jappsi!. Nu ska jag gå ut med Mandy och träna, brb bloggen ;) <3
 
Den är såå himlaaa fiiiiin! :D <333 
 
// Lina och Mandy 
Äntligen fick vi upp en ny header! Det är jag (Isabell) som gjort den och jag är nöjd!
 
Måste bara säga också att första bilden på Mandy (längst till vänster) är SJUKT SÖT! Bara jag som tycker det?
Sitter just på min säng och bloggar!. Mandy ligger bredvid mig,sötnosen <3. Gick som sakt en runda förut,och det gick bra! Gick på fotbollsplanen lixsom bara igenom hela planen ifall ni fattar vad jag menar haha xD. Men hon gick och luktade och gjorde sina behov!. Sedan så gick vi hemåt och till våran baksida och så hoppade hon 1 gång och sedan gick vi in, hehe. Men snart ska jag sova! Sedan imorgon är det träning som gäller tro ja, och så funderar jag på att göra mer videosar! :D. OMG! Juste! haha! Glömde säga detta till er men en ny video är uppe på youtube.
Gå in på min youtube kanal : HorseLove290! Så kan ni kolla :). Haha förlåt att jag glömde säga det hehe.. 
Men nu ska jag kolla vidare på nätet och sedan ska jag gå och sova, godnatt bloggen <3
 
// Lina och Mandy
Nu ska jag snart ut en runda med Mandy och kanske ska jag träna med henne efter men vi får se.. Blev så himla sugen bara för det var otroligt kul igår! :D. Hon var så himla duktig <3. För jag har lixsom lusten men vi får se ifall det inte blir för sent. Men jag skiter i ifall det blir för sent, lixsom det är ju helg hellerhur?. Haha. Men först ska jag nog välja några bilder så jag kan sicka dem till Isabell ^^ Så jag bloggar kanske mer när jag har kommit in, eller så bloggar jag mer imorgon. Och snälla! skriv vad vi kan skriva om! Funderar på om jag ska skriva några sanningar om mig och Mandy? Jag vet inte hur många ännu, men får se när jag väll har funderat ut dem hehe ^^. Men vad tycker ni om det?. 
 
Aja, nu ska jag välja några bilder! Hejdå än sålänge!
// Lina och Mandy
Kl 11 i morse hade min kusin Lukas kalas. Han blev 3år! Så det var lite kalas och panik överallt. Men sen gick vi en runda allihop med hundarna. Saffi, Molly, Jemma och Fanny var hundarna och ingen av dem är lik någon annan haha. Molly är ja, Molly (papillon), Jemma är liten tjock och aggressiv (Jack Russel), Fanny är gammal, mellanstor och tjock men supersnäll (Border Collie, Labrador o Golden) och Saffi då haha!! Men vi var ute i ungefär 2-2½ timmar då det gick jäkligt sakta med barnen. Men i alla fall så tog jag inte med kameran så det blev inga bilder! Men Saffi har fått bada på två ställen, springa av sig i stora inhägnaden och fått gått mycket!
Bara jag som älskar den här bilden??
Haha vaknade typ nyss, hehe :3Men nu ska jag äta frukost och sedan ska jag bäda min säng!Brb bloggen ;)// Lina och Mandy
Ligger i sängen och lyssnar på musik och sedan ska jag gå och borsta mina tänder, sedan ska jag sova. Tänkte berätta hur träningen var idag! Och det gick super! ;) Hon hoppade löst och sedan tränade vi på cirklarna xD Nu säger jag cirklarna hehe... Sedan gick vi på en promenad och det gick super! Jag fotade lite idag så bilder kommer kanske imorgon :) .Imorgon så ska jag sicka bilderna till Isabell om inte jag glömmer det xD hehe..Och imorgon då ska Jag och Mandy säkert träna, får se imorgon! Godnatt bloggen :D // Lina och Mandy
Vi har inte fått en enda kommentar sedan vi började blogga här igen!!
 
 
Jag vaknade precis, helt död! Ont i halsen, hes, huvudvärk och trött! Hur sjukt är inte det när man sovit halva dan? Mamma har varit ute med Saffi och gick till mormor med henne i morse (hon väcker alltid mig när hon tar Saffi på morgonen) och nu väckte de mig och de skulle till kolonin med Helena (min moster) och mina kusiner. Så jag kanske bara behöver gå en mindre runda ikväll med henne. Så det är rättså skönt när man är sjuk.
Det värsta är att jag inte blir bättre utan bara sämre och sämre :/ Skit!
Så ingen rolig uppdatering idag men jag ska se om Lina har skickat bilder så jag kan göra headern!
 
Har precis kommit till stallet, och Lotta (hon som säger vad jag ska göra och så) hon tar typ en rast så jag sitter i omklädningsrummet och tar det lungt :). Men när hon kommer tillbaka så ska jag börja jobba i stallet :D kanske kommer ett inlägg senare men får se!. Annars så skriver jag mer när jag kommer hem.Bloggade aldrig igår typ, sorry igen! Nää nu ska jag skärpa miig! håller ni med mig? xD hahaha.Aja, så nu ska jag ta det lungt och vänta på Lotta :) // Lina och Mandy
Kom precis hem från en långrunda! Varit ute i ungefär 2 timmar med mormor och Molly! Jättehärligt väder och hundarna fick springa jättemycket!
Lite stolt blev man också när Saffi såg en kanin och stannade när jag kallade fast den hoppade iväg :) Några bilder blev det också!
Nu ska jag snart åka bussen till min praktik! så det kanske kommer upp nått inlägg där, men jag vet inte ännu. Förlåt att jag inte bloggade igår men hade ingen lust typ :/ förlåt,förlåt!. Ska skärpa mig! ;) Måste gå nu nu Mandy för någon dag sedan! :p// Lina och Mandy
Gått en långrunda med mormor ni i kväll också! Så nu är sista rundan avklarad och hunden har fått mycket motion idag! Blev lite bilder där också så ni får bilder från denna rundan i detta inlägget så kommer det ett inlägg senare med bilder från förra rundan :)
 
Gick ut till lilla inhägnaden och försökte först träna lite. Men det gick inte alls, hon var totalt ofokuserad och skulle bara ha godiset utan att göra något. Så efter tre tafatta försök till att ligga ner och några rivmärken på händerna så gav jag upp att hon skulle krypa denna gången. Sen backade vi några gånger och sen fick hon leka lite med bollen! Eller rättså mycket! Men det blev några bilder när vi lekte med bollen. Sen kom det en kvinna med en Samojed och de lekte lite. Men Saffi var redan trött så det blev inte mycket lek. Efter några minuter så kommer det en till med en hund (vet inte rasen) och de lekte lite med den. Men sen ville Saffi hem så vi gick. Och ja, hon säger till när hon vill hem haha! Oförskämd?
 
Det blev några bilder men det går inte att ladda upp just nu! Så ni får se det när det funkar igen!!!
Fortfarande förkyld men mår bättre. Så jag ska snart ut med Saffi och hade tänkt träna lite. Får se vad det blir för träning. Men kameran följer med i alla fall! Ska se om mormor vill gå en långrunda senare eller om jag ska "trötta" ut henne helt nu.
Tar med mig bollen som vi hittade så hon får leka lite efteråt. Kan även ha den som belöning. Men mer uppdatering och bilder kommer när jag kommer in igen! Ska bara vänta på att håret ska torka haha :)