Sov hos pappa igår, var först på Höörs Zoologiska med pappa för jag sett deras blocket.se annons och ville köra dit! Det var total utförsäljning så det blev en Hurtta D-sele/bröstsele, svart med brun fodring och röd text. Jättesnygg och den sitter superbra på Saffi!  Kostade egentligen 240kr, gav 160kr för den, köpte också en påse hamstermat som hade kostat 40kr men köpte den för 20kr. Saffi fick ett stort ben av pappa som kostat 80kr fast kostade nu 40kr :P Det var större än Molly :O Så jäkligt stort i alla fall! Det kan hon ha lääääääänge! Det väger skitmycket också! Jag sov hos pappa, vi tittade på en film som hette Seven, var lite gammal men annars skitbra! Tittade på en film som hette Rango också! SKITBRA fast jag somnade före jag hann se slutet -.-’ Typiskt mig! Men i alla fall, vid 11 imorse körde vi till Eslöv och pappa, farmor och farfar åkte till en loppis i Stehag. Jag och min syster gick till Eslövs marknad med Saffi och träffade Liridon. Jag köpte tre halsband, ett ljusbrunt/naturfärgat, ett rött (helt för stort men det är helt vanligt rött så man kan göra fler hål och knipsa av om det blir för lång bit över) och ett halvstryp, läder med typ silverfärgad (glittrar) fodring! De kostade 10kr för 2st så det blev 15 kr. Köpte också en rökt grisfot och ett mindre köttben till henne, mamma kastade in grisfoten på mitt rum efter 5min för hon höll på att spy av lukten -.-’ Känslig mamma man har då haha! Men Saffi älskade den! Jag behåller köttbenet i påsen tills nästa vecka så hon har en chans att tugga på det stora benet! 20kr för grisfoten och 30kr för köttbenet. Så hon har fått lite, köpte inget till mig själv men men! Fick strumpor, läppglans, pärm och något mer (?) av farmor, 60kr av henne och 100kr av farfar (för ett halsband jag gett till deras hund Nea). Så jag är rik igen! Haha! Men det är väll det som har hänt! Har önskat mig ett täcke från Hurtta av farmor och farfar i julklapp som kostar 760 spänn för Saffis strl så jag hoppas att jag får det! Skitsnyggt, skitfint och ska vara skitvarmt också så perfekt till den värsta vintern!

Men imorgon är det skola igen! Praon är slut och det känns faktiskt skönt, slippa ha ont i ryggen, slippa springa rundor hela tiden och framförallt, slippa BETTAN som jobbar där haha!! Pain in the as is what she is!

Sele, passar Schäfer, har den på nästan största till Saffi så passar nog också Labrador osv.
150kr
 
Halvstryp, mörkblått och vinrött. 55cm, oanvänt, 50kr
 
Showmaster halsvstryp, 45cm, endast provat, 50kr
 
Älgskinns halsband och koppel, rundsytt! Halsbandet är 55cm och kopplet är 1,8m. Mycket använt mer ser nytt ut då det är smöjt några gånger. 400kr
 
Claridge House Clincher halsband, mjuk fodring! Endast för att det är för stort för Saffi! ca 60cm långt. 100kr
 
Limex halvstryp med dekorband, mycket använt men inte sönder eller slitet. Mässingfärgade spännen. 50kr
 
"Rasta" läderhalsband, mycket lite använt, mycket smörjt och det har blivit mycket mjukare! 55cm långt. 100kr
 
Silverkedja, hakar inte upp sig! 55cm från ring till ring. 50kr
 
Halsband med koppel, syntetläder. Lackat och krokodilskinns mönstrat. Svart med beige foder. Mjukt och stora glasstenar! Glittrar mycket! Ett extra hål är gjort i halsbandet (längst ut). 45cm långt och kopplet är ca 1,2m långt. Halsbandet är använt ca 5ggr och kopplet är bara använt en gång! 100kr tsm
 
Säljs då jag inte använder det mer så det skräpar mest ner!
Är du intresserad av något så mejla [email protected] eller SMS:a 0733117101. Priserna gäller men kan diskuteras. Skickas dem så betalar du frakt annars avhämtning i Landskrona!
 
Fleecetäcke från The Ranch Store (?), skulle vilja ha det gråa eller bruna (de två i mitten)! Tycker de ser skitfina ut, är sydda för att ge mer rörelsefrihet för frambenen och därför smalare vid bogen så jag tror att de skulle suttit skitbra på Saffi! Vet inte vad de kostar däremot :( Det är bra att ha ett fleecetäcke för det är så lätt att bara ha det under ett annat täcke så blir det varmare och man slipper ha ett supertjockt vintertäcke som kostar dubbelt så mycket!
 
Svart/Rosa vintertäcke från Hurtta! Supersnyggt i.o.m att det är rosa haha!! Det ska vara vattentätt, ca 270g fodring och såklart vara jättevarmt! Men det kostar därefter också! Reflex på ryggen och bogen! Kostar runt 500-700kr
 
Rosa reflextäcke! Ofodrat och hättan kan man vika in, vattentätt och man tar en storlek större kan man ha ett annat täcke under! Vet inte vad det kostar men det är från Hurtta!
 
Hurtta vintertäcke! Den bruna färgen ska sluta säljas men jag tror att den skulle vara snyggast på Saffi, snyggare än svart, blå eller röd iallafall! Hon passar faktiskt jättebra i brunt! Går på runt 550-650kr
 
Hurtta läderhalsband med runda nitar! Skitsnyggt, vet inte varför för jag brukar inte gilla nithalsband men detta tycker jag är skitsnyggt! De ska också utgå med sitt läder sortiment så kanske dags att köpa nu!! Vet inte vad det kostar man gissar på runt 300-500kr
 
FIN HALSBAND! Har letat efter ett snyggt med Swarovski länge för att ha enbart när hon ska vara riktigt fin! Däremot så har jag hittat ett för 2500kr, ett som går på ca 3000kr (man designar det själv) och det som går på 3000kr hade blivit jättetungt och det vill jag ju inte. Har ännu inte hittat ett super snyggt och billigt finhalsband så jag har ett annat rättså snyggt så länge haha! Men det här skulle man ju vilja ha!! Även kopplet!
 
Inte varit på praon idag för jag har skitont i ryggen :( Precis som förra veckan men ska gå imorgon och får helt enkelt inte göra så mycket som tar hårt på ryggen såsom typ allt -.-'
 
Men Saffi har blivit förkyld :( För någon dag sedan så gick jag och mormor till stora inhägnaden (ca 2hs runda) och det regnade och var rättså blåsigt och kallt och hon hade inget täcke. Också igår gick de till stallet för att kolla när jag red och när vi gick hem så regnade det, var blåsigt och skitkallt och det tog typ 40-50min att gå hem och hon hade inget täcke. Så ni som tycker att jag klär på min hund för mycket, hon blir alltså förkyld direkt om man inte har på henne täcke! Men hon är iallafall inte jättemycket förkyld så det blir täcke på henne på varje runda utom de som mamma går, vilket är morgonrundorna och ibland på kvällarna :)
 
Jag ska göra något tidsinställt också för jag vet inte om jag orkar blogga imorgon och jag har ju inte orkat nu på två dagar för det hänt skitmycket så ni får antagligen ett imorgon också och kanske två om jag kommer in och orkar göra ett :) Ska bara komma på VAD jag ska skriva om :P
 
Glöm inte! www.wspa.se
Skitsnyggt halsband som jag köpte på Spiggens igår! De hade utförsäljning på några saker så allt i en låda kostade 20kr inkl. detta halsbandet! Det passar henne perfekt och det enda "feliga" är att en av kristallerna har åkt av (inget som syns direkt) och  det är mässing/guldiga spännen men det kan man bortse för 20spänn!! Jag fick det också av mormor så jag fick det gratis haha!
Såg när jag kom hem att det kostat 499kr :O 500 spänn för ett halsband hade jag ALDRIG gett, men att de säljer det för 20 kr är ju överdrivet!!! Hade kollat på det tidigare kommer jag ihåg när det var 50% men kom inte ihåg varför jag inte köpte det, nu gör jag det haha. 250kr för det halsbandet hade jag inte gett. Det ska vara OTROLIGT snyggt för jag ska ge så mkt för ett halsband när jag redan har 19st!!!
Bilderna är tagna med mobilen och inte redigerade!!! Vårt 20:onde halsband!! Kristallerna glittrar i typ silver/guld och det glittrar väldigt mycket!! Syns på en av bilderna, det "glittret" är inte "tillgjort"!!! Läder med typ mocka där kristallerna är!
Äntligen har det kommit en blogg.se app för Android! Love it :D
Iallafall, här varit sjuk onsdag,torsdag och idag så jag gick aldrig till skolan, mår inte så bra You know.
Här feber,ont i halsen o förskyld. Så har inte tränat med Mandy då tills nu.. Aja tänkte fixa snart en ny design + header och kanske inforutor?
Men nu ska jag titta på en serie och
chilla


På min gamla dator så funkade det inte att lägga in bilder från mobilen till datorn men på den nya dator funkar det! Så här kommer en bildbomb! Bilderna är inte redigerade så ha det i eftertanke men jag orkar inte redigera dem nu så ni får dem som de är!!
 
 
Bebis i hennes bruna Limex regntäcke :)
 
Bebis just badat och sedan rullat sig i sanden :)
 
Bebis trött efter långrunda!!!!
 
Saffi hoppade detta hindret (även typ 30cm högre) när vi var i stugan :)
 
Molly i solen haha :P Såå sööt :P
 
Bebis nannar med täcke, kudde och giraffen!! Notera Angry Birds grisen bakom kudden ^^
 
Världens största geting? Vände bilden rätt men den blev tydligen fel ändå ^^ Skitstor :O Och ja, vi har en guldig bil som ALLA andra har -.-' Volvo också för den delen haha!! Notera Angry Birds grisen i högra hörnet längst ner! Även Colaflaskan haha!!
 
Om reflexvästar? Jag tycker de är OERHÖRT fula och jag hatar dem. Fast köpte en till Saffi för 25 spänn på Ullared och har använt den 2ggr tidigare, använde den sedan för typ 5 dagar sedan och blev lite förvånad. Man ser ju hunden fast det typ är kolsvart. Saffi försvinner gärna när det blir mörkt för hon är ju svart haha. Men hon syntes väldigt bra i den! Såg skitful ut i den men hon syntes väldigt bra.
Det är en likadan som på Hööks där den kostar 59kr
Rekommenderas fast den är ful! Hundarna syns fast det inte lyser på den, blir lätt smutsig under magen fast det gör ju inte så mycket haha! Fästes med kardborre, glider lätt bak har jag märkt så har ett halsband på henne som jag fäster kardborren vid halsen runt så den inte glider bak. Annars brukar jag ha Y-selen över och fäster den då i den på något sätt haha!
Bild på Saffi med reflexvästen på ska ni få vid ett senare tillfälle haha :) Ni får påminna mig!!
 
Vad tycker du om reflexvästar? Fint, fult, funktionellt, onödigt osv?
Aktivitetsbräda 129:-
Väldigt fin tycker jag, Saffi älskar den och såfort jag tar fram den så trycker hon in nosen i de små hålen. "Rundningarna" är lätta att flytta men fastnar lätt i kanterna så man får hjälpa till lite ibland med naglarna så hunden har en chans. Annars är den jättebra! Klarar av att bli lite blöt också, Saffi är inte den mest torra hunden när det kommer till godisletande precis haha :)
4p/5p
 
Reflexhalsband med ludd 59:-
Mitt älsklings reflexhalsband! Syns väldigt bra, snyggt med tassarna, 6cm brett alltså väldigt brett, väldigt mjukt ludd och det sitter jättebra på Saffi. Tog en storlek för stort men har man det inspänt (halvstryp) så sitter det ändå bra. Brukar användas när jag har täcke på henne och bara vill ha något som gör att hon syns bra! Man kan inte missa henne i detta! Hört att reflexen gått sönder på många men inte på mitt! Älskar det!
5p/5p
 
Showmaster halvstryp 49kr
Inte det bästa, fodringen är "fattig" och gör knappt något skillnad. Använt det några gånger, reflexbanden syns rättså bra och det ser inte helt för hemskt ut. Men fodringen kunde varit mycket bättre! Men jag tror att det kommer hålla länge för det verkar ändå vara bra material. Men fodringen var ett bakslag.
3p/5p
 
Brunt/Mässingfärgat med silvriga ben 49kr
Väldigt snyggt, mjuk fodring fast inte jättetjock. Syns mycket, tycker däremot att det ska vara mässingfärgade detaljer och spännen på bruna halsband/koppel, ej äkta läder men har använt mitt några gångr typ 10-15ggr och det ser ut som nytt! Det lilla hundbenet som sitter på D-spännet ramlade av efter bara några få användningar fast det var ändå mest störigt för det plingade typ hela tiden haha. Annars är det skitsnyggt!
4p/5p (endast för de silvriga detaljerna)
 
Nu till det bästa köpet jag nog någonsin gjort haha!
3-pack bollar utav skumgummit! 39:-
Syns skitbra i gräs och sånt eftersom de är så färgglada, studsar väldigt bra, har lite tyngd i sig så de är lättare att kasta långt än tennisbollar och studsar lika bra. De blir däremot lätt bitmärken och sånt på dem men de är bra för de hundar som inte ska bita i t.ex hårda bollar eller så för de är mjuka. Inte för mjuka men lagom haha. Använt min ena sådana här boll till Saffi i rasthagen kanske en gång om dagen i 1 mån och den har nu börjat tappa lite skumgummi (hon har ju trots allt bitit på den) och den har bitmärken överallt, fast den syns fortfarande och studsar lika bra och är lika bra att kasta! Lätt att borsta av om den blir skitig och smutsen fastnar inte någonstans som det gör på tennisbollar! Passar perfekt till större hundar, de ska däremot inte ha de till att ligga och tugga på då de går lätt sönder men det gör ju alltid skumgummi!! Har två helt nya bollar kvar och den gamla funkar inu! Jätte nöjd, det blir fler när jag kommer till Hööks nästa gång!!
 Färgen är ungefär likadan, lika färgglad i verkligheten!
 

Hej! Ledsen att jag inte bloggat på ett tag men jag var skittrött igår! Började praoa på stallet igår ju så har haft fullt upp. Jobbat 8-4 idag och igår och ska göra det resten av denna vecka och nästa vecka också! Gjort allt från att mocka till att sopa stallgången till att longera hästar. Så jag har haft lite att göra :P

Jag ska försöka göra ett roligare inlägg senare men nu ska jag försöka fixa lite annat :P

Idag så gick jag, min kusin Linnea,Mandy och Linneas hund Tyra på en promenad! :) Vi gick till
skogen och gick runt där lite, och hoppade lite stockar som fanns där som låg i marken, sedan så gick vi till skolan och gick runt där och sedan gick vi hem, vi tänkte nu att vi skulle ut igen men jag är sjukt trött och så ville jag vara hemma och sådant, Så jag orkade inte ;) Så jaaaao! :D <3
 
Det var 2 bilder ifrån promenaden! :) 
Kanske ska träna med Mandy senare, men har ingen anning just nu.. Vädret är la okej för träning, det blåser och det är molnigt men bara om det är regn så är det inte okej! haha :)<3  så vet inte ifall jag ska träna idag.. 
Skriver mer sen kanske! :D 
En sak jag tycker är väldigt typ konstigt är att typ att om jag typ förlorar en vän eller kompis osv. Så blir jag typ inte alls påverkad, liksom synd för den liksom. Men måste jag sälja ett djur på djur.nu så blir jag liksom *måste jag verkligen?????*. Asså mycket påverkad, just för stunden liksom men ändå. Det är ju mer än vad jag blir för mina kompisar.
Hur jag kom in på det här var för jag precis rensade ut i mitt "stall" på djur.nu. Jag hade typ 15 kaniner och skitmånga hamstrar osv. Gick från ca 4000kr till 6300kr haha x) Ni förstår liksom...
Men jag ska inrikta mig på tävling och egenskaper med mycket stark i alla, och då kan man inte ha hur många som helst utan får ha några som man håller bra koll på. Mina bästa har börjat bli till åren men de blir väll ungefär 10-15år, hundar och kaniner då. Och de är max 3år. Så de lever länge till!
Så just nu sitter jag och anmäler till tävlingar!
Det är det värsta med virtuella djur, jag älskar dem... Kommer fortfarande ihåg mina käraste hästar på hipponized.com, den gamla versionen som togs bort i April... Liksom whuuuut.
Men internet har länge varit en stor del av mitt liv och då blir det lätt att man skapar band mellan de vitruella djuren. Jag märker redan nu när jag börjat lägga mer tid på Saffi, att mina vitruella djur får lida för det haha. Men de förtjänar det. Nä, men jag menar. Tidigare så var jag ett av de kändaste och rikaste stallen på hipponized.com, när jag fick Saffi så gick det dåligare och dåligare, och tillslut så lades sidan ner. Men asså, jag hade suttit på den sidan dagligen sedan 2007, det kändes som att hela världen rasade ihop liksom.
Min favorithäst hette Totinas Staccato, jag kommer även ihåg hur hans presentation såg ut, vilken häst det var (ritad) och vem som hade ritat den. Alltså han gick i pension ca ½år före sidan lades ner....
 
När jag började där var Biblod och Boomerang de kändaste hästarna, men när sidan lades ner var Totinas Sephiroth, Totinas Son of Sephiroth och Elite's Time for Madness de kändaste. Jag kommer ihåg de "gamla" medlemmarna såsom Bambi, Feeled, Moonshine, MoonRose, Totina, SweGizmo osv. Men även nyare såklart!
Jag har många kära minnen från den rosa sidan och den kommer alltid finnas här känns det som, fast den blev borttagen fast "ägarna" hade lovat att den skulle vara kvar. Den blev ersatt av en dåligt gjord, seg och väldigt tråkig ny hemsida som då heter "hipponized.com". De lovade en skitbra ny version med skitmånga roliga funktioner, det är inte ens kul att logga in där eftersom det är så mycket koder och "hämtnings"saker som gör att det tar en halvtimme att bara logga in -.-' Jooo, skitbra version, verkligen.....
 
Så, lite random talk men det funkade haha! Det blev ju ett inlägg iallafall!
 
Vi har fått två kommentarer på typ 2 dagar! Skitkul att ni faktiskt kommenterar numera!
Varit på dop typ hela dagen och var hos farmor på kvällen så har inte hunnit blogga men ska ut en långrunda med mormor och Saffi nu. Ska bara byta om haha :) Kortkort och magtröja är inte det man vill ha på sig i Landskrona klockan halv 10 x)

Filmtips: Trust, jag och mamma tittade på den igår och den är SKITBRA!! Rekommenderas då den passar för hela familjen, kanske inte de under typ 10år men den är skitbra!! Trust

Imorgon blir det Spotify Premium, spräcka blåsorna från ridstövlarna och testa ridskorna haha! Måste veta om jag måste ha med mig två par skor till stallet när jag ska praoa eller inte. Ska ju rida på måndag också så måste ha ridstövlarna fast fått blåsor på båda hälarna av dem så därför sket det sig. Hoppas bara ridskorna inte ger skoskav!!!

Ha det gött!!! /Issa & Saffi

Jag har länge försökt spara ihop till mitt drömhalsband med tillhörande koppel. Jag har räknat på det och samanlagt kommer det gå på ungefär 1000 spänn för läderhalsband och koppel. Jag har också tänkt mycket på om det faktiskt är värt det, jag menar. Jag har 19st halsband till henne, 3st selar, 1 nosgrimma och 5st koppel varv.  ett är läder. Så jag har tänkt mycket på det och varför behöver man egentligen 19st halsband, 3 selar och en nosgrimma? Nosgrimman använder jag däremot dagligen så den är nödvändig men efter att jag köpte Hurtta selen så har den blivit en klar favorit och jag använder den under nästan alla rundor varje dag. Jag har tänkt lägga ut annonser på sakerna men man förlorar så mycket på det ändå så är det verkligen lönt?

Men tillbaka till ämnet, jag har tidigare varit fast besluten om att köpa ett halsband och ett koppel för de dära 1000 kronorna. Men nu känns det mest ologiskt, varför köpa fler om man redan har. Jag har några jag använt typ en gång och några jag använt lite mer men ingen av dem är ju slitna eller så. Ett koppel används inte mer för det bet hon på så det är typ 5mm hack och det tycker jag ser skitfult ut och liksom skabbigt så det används bara av mamma.

Jag tycker ändå man ska ha fina och hela saker till hundarna, jag vet många som går runder i slitna saker som har bitmärken och liknande och det ser bara så skabbigt ut. Liksom, om du hade haft en tröja som är jätte urtvättad, skitig och typ ful, hade du då använt den? Nej. Ett koppel kostar typ 100 spänn (syntet) och ett läderkoppel kostar typ 200-300 kr beroende på vart man köper det och bredd. Ett halsband kostar typ 50 spänn om man inte vill ha läder för då går de på runt 100 kr. Det är inte mycket för saker som håller sig fina i kanske 2-5år. Smörj dem med vanligt skofett eller vanlig jäkla matolja (funkar faktiskt men inte för mycket) så håller de mycket längre, blir mjukare och ser 100ggr snyggare ut!

 

Där jag tänkt köpa detta halsband och koppel är på www.dafnedesign.se, hon gör halsbanden själv, hemma och de är skitsnygga! Du får de precis som du vill men kostar ju också därefter. Halvstryp eller vanligt finns i vinthundsmodell, vanligt osv. Även helstryp fast då är det bara vanligt rakt. Du kan få hundens namn på det och du designar det med t.ex glasstenar, nitar, namn färg osv. helt själv och hon bara gör det. Även kopplena designar man själv, om man vill att de ska vara flätade eller fästa med nit vid handtag och fäste. BGB hake eller pistolhake (pistol för mindre bredd på kopplet och BGB för bredare), valfri längd (max är runt 2m) och man kan ha söm, foder i handtaget, namn, glasstenar och nitar på det. Så man får det helt personligt och de blir jättefina tycker jag! Men priserna är ju rättså höga men jag förstår henne, det kostar ju lite att göra dem och det tar lite tid!

Hon gör även i konstläder med dekorband!

Hemsida: www.dafnedesign.se

Några exemplar från hennes hemsida (lånade bilder från www.dafnedesign.se)


Kolla gärna in hennes hemsida! Där finns sjukt många bilder på hundar vars ägare köpt halsband och koppel!

Söker du något speciellt till din älskling så är detta din chans!!!

 

Jag har aldrig lagt ut en bild på mig själv här på bloggen :/
Kan vara för att jag hatar att vara på bild och blir alltid skitdålig på bild haha x) Tar inte heller egobilder eller så som typ alla andra haha ^-^
Så här kommer en xP
Jag och min syster när vi var på Turning Torso i Malmö och tog typ sådana modellbilder där :P Jag i orange/beige klänning och min syster i den turkosa :P Detta var typ förra året men ser typ likadan ut hahaha! Typ 2 decimeter längre hår bara och lite ljusare :P
 
My dream has come true! Världens sexigaste kille och min favorit "figur" på SAMMA BILD!!!
SPONGEBOB SQUAREPANTS!!!!!

Jag har tänkt lite och tycker att alla jäkla hundtäcken, spec. vintertäcken ska kosta så jäkla mycket. Så jag har bestämt mig, jag ska sy mina egna hundtäcken framöver! Mormor har en symaskin som ska funka så jag behöver bara köpa tyg och tråd. Ska se om jag hittar något mönster på nätet man kan använda sig av! Jag ska också se om man inte typ har någon gammal tröja eller så man inte använder, allt är ju material! Jag har lagt ut en annons på hastnet.se för man kan ju lika bra köpa billiga äldre hästtäcken och bara sy om!! De har ofta också snygga mönster och så x) Men nu ska jag kolla in saker, jag hinner inte sy något idag men kan ju kolla upp lite saker så länge! Jag ska också förresten sy ett hundtäcke på syslöjden, haha slösa med skolans saker ja gör det bara ^^ Men i alla fall så hade jag och mormor tänkt gå en långrunda med hundarna efter maten som vi ska äta typ närsomhelst.

 

Ett tips till er som vill ha ett täcke typ året runt. Du köper ett ofodrat (ej tjockfodrat) regntäcke i t.ex strl 75 (Saffis strl) och sen köper du ett fleecetäcke i samma storlek och samma sorts modell. Sen sätter du på ”mjuka” delen av kardborre på insidan av regntäcket, alltså undersidan så det sitter mot hundens päls, typ 3st 10-20cms remsor (limma fast, sy ej, då förstör du täcket xP) typ lodrätt och gör samma sak på exakt samma ställe på fleecetäcket fast på ovansidan. Sen när det blir kallt så bara sätter du på fleecetäcket under regntäcket så poff, blir täcket mycket varmare och är samtidigt vattentätt! Det blir också mycket billigare om man gör täckena själv! Om ni förstår alltså, du kan ju använda fleecetäcket för sig också men det blir inte så snyggt ^^ Om du inte tar typ kardborre i samma färg eller något. Du kanske kan göra något snyggt mönster med kardborren eller något!!

 

En sak jag också tänkt på är att jag ofta stavar fel, fast jag inte märker det men Words rättar mig 24/7 så jag har nu börjat skriva (detta är första inlägget) i Words före jag publicerar det så det blir rättstavat xP

 

Sista skoldagen imorgon också! Ska praoa på stallet i 2v så vi får hoppas att det går bra! Även ridning på måndag så det blir ridstövlarna, ska se om jag får något skåp där så jag kan ha ridstövlarna om jag rider eller typ longerar osv och annars ridskorna. Hatar att rida eller motionera hästar i ridskor, känns bara fel på något sätt :P Men det är ju skitjobbigt att göra ALLT i ridstövlarna så hahahahaha  xD  Dagens dilemma där asså!!

//Mrs. Malik ^.^

Nu har jag precis ätit mat o pratat med isabell på sms! :D♥
Nu ska jag ut med Mandy och tränarhenne en gång till ! :) Tränade henne lite förut när jag hade precis kommit hem ifrån skolan, men nu ska vi ha ett träningspass till ! JAPPSI JAPPSI! :D
 
Okej alla läsare förstå detta : 
 
Isabell + Zayn = Ett par! ;) 
 
Lina + Louis = Ett par! ;) 
 
VÅRA SMÅ ÄNGLAR HIHI! :D ♥
Bjuder på en bild på mig o Mandy! :D <3
Känner mig som en jäkla fjortis diag asså xP Helt jäkla flummig!!! Sitter och snackar med mig själv och sjunger Justin Biebers gamla tjejlåtar ^-^
Min lärare var sjukt jobbig idag, vi fick först vänta i typ 20minuter för vi hade typ rast och sen hade vi en sista 30minuters lektion, liksom lönt ^^ Vi gjorde typ ingenting viktigt, valde typ elevrådsskit och nått jävla mattesak som man skulle göra på datorn vad man typ tyckte om matten. Men det var asså skiiiit tråkigt så alla typ flummade runder, flera stack innan lektionen ^^
 
Det roligaste idag var när vi hade vikarie och typ lyssnade på en bok ^^ Så kollade alla FB och en kille i klassens status var typ "Känslan man får när ens vikarie är snygg" och vi typ asgarvade och hon fattade ingenting ^^
Värsta, CPigaste, äckligaste, knäppaste, roligasre, sämsta och fulaste klassen på hela jävla skolan asså xD
 
Hörs senare, ska ut långrunda med mormor o Molly :P
 
...På ett eller annat sätt haha :P
 
Djur.nu = Antique
Hipponized.com = Antique
Mobil = Haha, det du xP
Msn = [email protected] (väldigt oaktiv)
Spotify = IssaHagstadius eller HagstadiusIssa (har ej Premium så när de 10timmarna tar slut så bytar jag :O)
Instagram = Valentinedog
 
Snart ska jag kolla på Dallas, haha lixsom när mamma var mindre så var den ju på tv xD Men nu är det nyare avsnitt osv så det är nice! :) Typ det jag gillar ^.^.. Haha det är väldigt bra!. Tänkte efter skolan imorgon att jag ska träna med Mandy! :) <3 Men får se helt enkelt!. Jaaaooo ! <3 Men nu ska jag kolla på bloggar och sådant, så ni får la ha det bra, bloggar säkert mer imorgon ifall jag orkar, BYEEE! :D
En iPhone! Har ju en Samsung och det finns INGA skal till den! Så jäkla tråkigt alltså!
På nymobil.se har de skitmånga snygga skal, även mobiler, och de är skitbilliga (enligt mig)!! Bling-bling överallt och liksom *paradise* i mina ögon x)
Liksom titta bara på stitch xD De har skitsnygga skal och jag skulle kunna köpa en iPhone bara för att få ha ett skal haha!!
Det billigaste skalet kostar nog 79kr, om jag sett rätt och det dyraste 199kr!!




Bara några av alla som finns!!! Skitsnygga, söta och jag har aldrig sett något liknande haha!! Skitfina är fan förälskad!!!
Börja fundera på att köpa en Iphone 4 bara för att kunna ha dessa skal asså :P What are U guys saying?
De har även bl.a laptops, surfplattor, mobiler, högtalare, headset och mkt mer!!! Kolla in vettja!!
 
Länk hemsida: www.nymobil.se
 
Var inne på www.allastudier.se och kollade lite, tänk vad mycket olika utbildningar det finns haha! Hittade några jag faktiskt hade kunnat tänka mig. Lite tidigt att kolla efter gymnasium eller så när jag är 15år men nästa år ska jag ju faktiskt börja så kanske bra att börja i tid!!!
Hemsidan får 4p/5p eftersom den hade lite tråkig design, men annars är den perfekt! Lätt att klicka runder på den och man hittar det man söker efter hur lätt som helst!
Kolla på den! Beridarutbildning (redan börjat i år) men kanske tills nästa år någon är intresserad? Jag skulle själv vilja bli beridare, tänk vad kul liksom att skrutta runder på massa unghästar eller svåra hästar. Inte bara de samma ridskolehästarna som liksom går efter den före, de är så trista på något sätt.. Någon som håller med mig?
 
Jag rekomenderar faktiskt sidan fast jag bara varit inne på den en gång! För alla storlekar, jag ska se om jag kan hitta något med hundar också!
Två stycken ridlärarutbildningar såg jag också, kanske något för jag älskar ju hästar och att lära ut men jag har jäkliga krav på ryttarna så isf inte på ridskola haha :P Har man inte hästen i form så får man på fan haha. Just ask my firends!!
Hittade också gymnasium jag inte vetat att de ens funnits :O Men jag har varit väldigt inställd på Strömsholm eftersom jag typ bara vetat några stycken men det finns ju hur många rid/natur gymnasium med hästinriktning som helst ju!
Finns tydligen en linje som djurpars-djurskötare :P Haha coolt!!
Men kolla in den så ni får se!! Ni som går i 9:an, ni gymnasie elever som funderar på att byta skola eller ni som vill börja på högskola :P
 
Ingen har kommenterat vilket betyder, inga nya bilder för er del ^^
 
Skolan har varit skittråkig idag, blev ingen skoljobb (JIPPIE) för någon yngre klass (typ 2-4:or) hade sprungit vid citadellet och blivit "attakerade" av jordgetingar så några hade fått åka till sjukhuset och även en lärare. Så vi slapp ^^ RIP alla döda getingar.. Inga barn dog haha :P
 
Har fortfarande inte kommit på något roligt att skriva men om ni säger vad ni vill läsa om så hade det varit mycket lättare ^^
 
Kom på en sak jag kan visa er, min humor... Ni undrar säkert, hur f*n ska hon kunna visa oss sin humor? Jo, det ska jag berätta för er.
Med några youtube videosar xP Får se hur många jag kan ha i inlägget men det blir några styckna. Personen på videorna är William Spetz och jag prenumererar på honom och ser inläggen MAX 2h efter han lagt ut dem. Alltså jag har börjat stalka honom, han är OTROLIGT rolig enligt mig och ja... Ni lär märka vilken sjuk humor jag har xD
En gåta jag hörde idag.
Jag: Vilken mus har två ben??
Du: Jag vet inte...
Jag: Musse Pigg!!!!
Jag: Vilken anka har två ben??
Du *leker smart*: Kalle Anka!!
Jag: NÄÄ, ALLA ANKOR!!
Gör den på någon och jag lovar ALLA som inte hört den går på den!!!! Lurade ca 15 lärare, 20 elever och även rektorn med den idag haha LOL!!
 
 
 
Okey, det blir bara två videosar för jag orkar inte mer haha xD Kollar alltid på dem på mobilen så tröökigt att hitta dem på youtube på datorn ^^ Men kolla och om ni skrattar så vet ni att ni har samma humor som jag!!! Han e verkligen störd, men lite söt också ^-^
 
 
Om någon, en enda person, kommenterar bloggen idag så kommer det en bildbomb på Saffi imorgon! Med bara nya bilder som jag då tar imorgon också x) Så vill ni ha nya bilder på min lilla bebis så är det dags att slänga in en kommentar!!
Behöver inte vara i detta inlägget!!

/Issa och Saffi <3
Varit ute med Saffi, kollat mejlen och gjort vid mina djur.nu djur så nu är jag klar för att göra exakt vad jag vill haha!
 
Ska till mammas jobb vid 5 och sitta i massagestolen och sen direkt efter måste vi till spiggens och köpa hundmat för den är slut :P
 
Jag ska tänka ut något värdigt och kuligt att skriva så det kan bli något roligt och välformulerat inlägg till er x)
 
Följ mig på instagram!! Valentinedog
Hade tänkt göra ett bra och välformulerat inlägg till er och hade världens bästa idée i skolan (Ja, jag hade så tråkigt att jag faktiskt tänkte på vad jag skulle skriva på bloggen idag -.-'). Men efter att jag stressat hem, knytit om ridstövlarna typ 1000000ggr så åkte jag till stallet och sen åt vi middag hos mormor och nu kan jag inte komma på vad det var som var så skitbra imorse -.-' Typiskt mig!!
 
Red Kamelia idag, hon var väldigt stark och lyssnade inte alls. Hon är inte så utbildad så tar typ varje skänkel som drivande och inte flyttande osv. Så det blev lite för mycket drag från min sida och ändå gick hon helt för fort. Men jag är ändå nöjd :) Jag insåg idag att jag inte kommer behöva ett par vinterridstövlar, mina är SKITVARMA. Var svettig längs hela vaden idag så skippar vinterstövlarna från Hööks som läsare på www.dressyrmupparna.se ändå har dissat, iallafall hälften av dem så det hade nog ändå inte blitt dem :)
 
SISTA skolveckan innan prao:n!! Praoar nästa och nästa vecka igen och har plats på stallet så det ska bli kul. Långa arbetsdagar dock, 8-4 varje dag :P Men det ska bli kul och jag hoppas att jag får göra lite saker också. Jag har planerat att ha ridstövlarna på måndagar då jag rider kvart i 5 och slutar vid 4 så det är lika bra att ha med mig dem hela dagen och sen resten av dagarna tar jag bara ridskorna för de så inte lika varma och de sitter mer löst haha :P Svårt att förklara. Skönare med ridskor när man inte rider irättaresagt.
Jag är en av de som HATAR att rida med ridskor, med shortshaps/gaiters är det någorlunda men det är ju bäst med ridstövlar haha! Får skoskav när jag har ridskorna och chapsen så ska köpa ett par nya chaps och sen får vi se, om det funkar med nya eller det blir nog begagnade, men iaf. Så kommer jag ha ett par bruna ridstövlar och ett par svarta ridskor med chaps!! Coolt vaaa!!
 
Varför har jag inte bloggat? Jag har inte bloggat på evig heter känns det som, men som ni vet går jag nu i 9an, hårt är det.. Och efter skolan orkar jag inte att blogga, sorry. Jag vill gärna det. Men orken får inte vinna längre alright? Jag försöker att blogga gott jag kan, och jag vill inte sluta att blogga här och isabell tar över Nej! det är inte det jag vill.  Förra terminen slutade vi två dagar lite tidigare, Nu Börjar vi kl 8 och slutar halv 3 varje dag. Är inte van xD haha. Så man blir ju trött, you know. Men jag försöker såå gott jag kan, och sedan är det inte bara orken.. Våra datorer hemma är söndriga. Min bärbar dator som jag fick av min bror förra sommaren är sönder, alltså laddaren.. Sedan min skoldator är ochså laddaren sönder -.- får sjukt mycket damp här :P hahaa. Men som tur hade jag min gammla stationerade (stavning) dator ingen laptop utan en burk om man säger så :P Så nu har jag fixat ihop den igår. 
 
Hur går det med träningarna ?  Träningarna har gått lite upp o ner. Ibland orkar jag inte ut och träna med Mandy.. Och hon behöver träna mycket så som hon är xD hon är ju sjukt pigg. Nu idag är jag hemma ifrån skolan.. Bara för jag hade ont i magen. Så imorgon ska jag säkert gå!. Men nu till träningarna! 
 
Jag vill träna kanske med Mandy varje dag?. Eller varannan dag, men jag får se! Får försöka gott jag kan hehe ^^
 
men bloggningen kommer jag ochså att försöka, lixsom att blogga lite mera! :) 
 
Så det var lite info ifrån lilla mig ! :)
 
Hittade denna i en typ 5år gammal Min Häst tidning och ÄLSKAR DEN!!
 
They Said That Memories Are Golden,
And Maybe It's True,
But I Never Wanted Memories,
I Only Wanted You,
A Million Times I Needed You,
A Million Times I've Cried,
If Love Alone Could Save You,
You Never Would Have Died,
In Life I Loved You Dearly,
In Death I Still Do,
In My Heart You Hold A Place,
That No One Could Ever Fill,
If Tears Could Build A Stairway,
And Heartache Make A Lane,
I Walk The Path To Heaven,
And Bring You Back Again
 
Är den inte sorligt?? Många gånger man känt såhär!!
Jag läser faktiskt några stycken varje dag, fast jag egentligen inte ser vad det är för kul med att läsa någons blogg. Men jag antar att jag ändå måste kolla om något har hänt haha! Har ju bl.a Ingrid Skoog på FB, följer Ingrid Skoog, Sofie Genne, Linn Olsson, Nellie Berntsson och Tyra på instagram!!
 
De bloggar jag dagligen läser (vissa flera gånger per dag) är
 
Det är inte så många om man säger att det tar MAX 10min på varje blogg. Så typ 1h per dag MAX för att kolla på bloggarna haha, kanske inte så lite men ajg bruakr itne ha så jättemycket att göra på datorn men ändå sitter jag här haha :P Forever Alone <333
 
Följ mig på instagram!! Valentinedog
Uppdaterar rättså mkt!!
 
Bara jag som redan gjort en önskelista till jul? Tror den kommer ändras SJUKT mycket men har iallafall en i nuläget xP
 
*Angry Birds Navelpiercing, grisen!!!
*Dyón shortchaps
*John Whitaker hundhalsband
*Spotify Premium helår (12mån)
*Hurtta "Ultimate Värmejacka*, rosa/svart
*Hurtta Värmetäcke, rött
*Hurtta Läder nithalsband
*Plancher på One Direction
*One Direction Hoodtröja
*Ritplatta
*Pikeur piké
*Pikeur ridbyxor
*Kingsland ridbyxor
*Pfiff ridbyxor
*Sergio Grasso ridstövlar Verona Touch
 
Hoppas jag får NÅGOT av detta :) Det mest troliga är plancher på 1D, Hoodtröjan, Spotify Premium och navelpiercingen haha!! De billigaste sakerna i rättaresagt :P
 
Har ju ett par bruna ridstövlar just nu och ett par svarta ridskor, får skoskav när jag har chapsen på ridskorna så har dumpat dem så ska ha ett par nya och ÄLSKAR Dyóns saker, de är så sjukt snygga!!!!! Är de inte UNDERBARA? Världens snyggaste chaps typ!! Går på runt 1-2000kr :'(
 
Glöm inte wspa.se!!!

Nyligen kommit hem från en 2h långrunda med mormor och hundarna! Först gick vi till stora inhägnaden så de fick springa men i början var Saffi inte alls "på hugget" och sket totalt i bollen och skulle bara nosa men efter en stund var bollen roligare än gräset haha :)
Hon sprang typ hela tiden och såfort man stannade så la hon sig ner haha. Snacka om dålig kondis asså. Men vi var väll inne i rasgården i 20-30min, jag passade på att borsta henne snabbt också så hon såg lite normal ut. Hon har blivit så "fettig" i pälsen, eller hon känns inte fettig men ser ut att vara det. Tror det är för hon löper men men. Sen gick vi ut därifrån och gick ner så de fick bada. Hon har inte fått bada på skitlänge för hon hade ju haft ögoninflammation och det fick hon av att hon badade så det har hon inte fått men hon har börjat få ögoninflammation igen så jag tänkte "why not" liksom :) Så vi gick ner så de fick bada och hon tyckte såklart det var skiiitroligt. Sen gick vi tillbaka. Rundan blev på 2h om inte lite mer haha. Så nu ligger hon i soffan och sover. Hon är lite som en valp ibland, sover när man är inne och är jäkligt aktiv när man är ute.
 
Men hon har blivit mycket bättre på att gå i koppel och drar inte alls lika mycket! Har typ alltid selen på henne nu också. Köpte ju en chock-rosa Hurtta Lifeguard Y-sele till henne för typ 3v sedan och jag har använt den nästan varje runda efter det. Hon går skitbra i den och drar knappt så jag är nöjd. Den sitter bra och ger bra "benfrihet" och rörelsefrihet för henne också, mer än vad bröstselen ger henne iallafall och den andra Y-selen vi har gillar hon inte alls och inte ja heller för knäppet sitter typ på hennes ryggrad och den rör sig skitmycket så den dissar vi till 99%. Ibland används den men inte ofta.
 
Nu ska jag äta så ni får ha det så bra!! Ska skriva några bra inlägg till er men ska först äta så hhahaahha, blir nog några tidsinställda också!!!
Vill ni att jag ska göra en ny "Mvh" bild? Den vi har nedan är ju gammal men har typ inga nya bilder på henne men annars kör vi på samma gamla :)
Har suttit uppe och försökt hållt mig vaken för jag har skitmycket att göra.. Måste installera det och måste ändra det osv så jag har haft fullt upp.. Haft ltie kul också och suttit på gamla hemsidor som inte funkat bra på gamla datorn för då hackade den 24/7.

Men jag ska iallafall sova nu och jag är glad för Spotify och allt sådant funkar. Nu ska jag bara hitta rätt sida för att ladda ner PhotoFiltre, hitta skivan till Microsoft ehhh... animationsprogram och även fatta hur fan man ändrar mellanrummet mellan texterna på Words... Så det blir lite att ta i tu med imorgon men det blir nog kul.

Skulle egentligen åka till Eslöv för de har loppis på Eslövs RK imorgon så jag tänkte köpa ett par ridbyxor men det skiter nog sig för då måste jag vara hos farmor ett tag och Saffi löper så det blir bara jobbigt och ja fan vet allt. Så skiter nog i det men vi får se imorgon!!!

Följ mig på instagram så får ni bättre uppdatering, MYCKET mer bilder och ni kan kommentera lättare !!! :)
Kommer börja blogga normalt igen nu!!!
Vad vill ni ha för inlägg? Lyx VS Budget, Åsiktsinlägg, dagbok osv??!!!
 
Då var dagen avklarad bara legat framför tvn hela dagen. Ska se om jag kan gå imorgon eller inte ;) Glömde säga innan att jag har köpt ridstövlar, begagnade från Hööks men kände säljaren så fick de för 250 spänn och de är faktiskt skitsnygga och i bra skick plus att de är ingångna så jag slipper skoskaven som man alltid får av nya stövlar xP
Ha det bra!! //Issa och Saffi
Hej det var ett tag sedan. Jag är sjuk idag, mått dåligt hela veckan men det funkade med värktabletter men idag spydde jag upp den direkt så stannar hemma :(
För typ 2veckor sedan så köpte jag min "dröm" sele. En chock-rosa Hurtta Y-sele och det blev ett helt vanligt svart koppel :)
Men jag kommer blogga kortare inlägg tills den nya datorn kommer eftersom jag får blogga från mobilen ;)
Ha det bra //Isabell och Saffi
Tränade alltså innan jag skulle gå och lägga mig, så det var vid 8 på kvällen som jag gick ut först med Mandy så hon fick göra sina behov. Sedan gick vi till baksidan och tränade hoppning där!. Gick bra ! :)<3 Sedan så skulle jag träna henne att hon inte ska springa och dra när vi ska vända hem igen. För hon gör alltid det när hon vet att vi ska gå in igen. Alltså att hon springer framför mig och drar som en tok! Så jag lärde henne att hon inte skulle göra det och gå precis bredvid mig och inte dra eller springa! När jag visade att det var jag som var ledare så lydde hon mig mycket bättre och gick bredvid mig som jag hade tänkt mig! Men jag hade lite tålamod att göra det haha! :) 
 
Jag hade ju henne på koppel och halsband, Sedan gick jag mot henne så hon lixsom lägger av med sina buslekar som hon håller på med! Några mintuter efter jag har gjort det och visade henne så gick det tills slut ! 
 
Som ni vet tränar jag inte med Mandy med tränare utan jag tränar henne och leker fram det !. 
Jag har ju hoppat med Mandy i 1½ år kan man la säga? xD och det är JAG som har tränat henne så bra! :) 
Är så stolt över mig och min lilla hoppstjärna! <3 Älskar henne så mycket!!<33
 
 
hihi<33