STOR SAMLING SCHLEICH HÄSTAR
32 vuxna hästar, 11 föl, 2st tävlingsryttare med
tillhörande sadel och kandar, en hoppryttare med tillhörande sadel och träns,
två andra ryttare fast ett träns har gått sönder och två sadlar så bara ett
brunt träns medföljer men båda ryttarna. Fem täcken, tre rutiga och två gröna
med gul passpoal.
Tre hinder, ett som man kan ha på 3 olika höjder, ett med
två X där man sätter bommar mellan (inte så högt) och en mur (skulle haft
"väggar" som håller muren på sidorna men de är borta fast den står alltså upp
bara det att det inte är lika snyggt. En grimma medföljer också.
GAMLA saker
och några av hästarna har utgått ur sortimentet, även en ryttare vet jag har
utgått och under muren står det att den är gjord 2002.
Jag har samlat på dem
men eftersom jag samlade för att leka med dem som yngre så är många av lapparna
som "bevisar" att de är Schleich borttagna men det är på ungefär hälften så på
hälften är de kvar!

Nypris för endast vuxna hästar 2208kr, nypris för
fölen 649kr, nypris för hinder (ett till tre-vägshinder, ett till X-hinder och
två till bommar medföljde, även "väggarna" till muren) 499kr, nypris nu ungefär
300kr. Tre "hela" ryttare med tillbehör 99kr /st (297kr), 2 ryttare utan
tillbehör men två täcken (nypris 99kr /st med träns och sadel) nypris ca 33kr st
(66kr)

Nypris för allt 3520kr.
Vissa av hästarna har tappat lite färg
men de flesta är fina, alla är hela!
Säljs för 2800kr. (720kr
billigare)
Skickas (frakten kan bli rättså dyr) med posten eller avhämtas i
Landskrona (Skåne).

Mejl är första kontakt
[email protected]
 
Skrev ett bra inlägg på min andra blogg (där jag är mer aktiv) och tänkte att jag kunde lägga upp det här också!!
 
När jag var 13år skulle jag äntligen få min helt egna hund! Jag hade letat i flera veckor innan mamma sa att jag faktiskt skulle få en och jag hittade ingen, många jag tyckte var söta. Såklart! Men ingen som var i rätt prisklass eller som jag åkte och kollade på.
Sen en dag ringde pappa och sa att han hade hittat en jättesöt valp! Jag vägrade först att åka och kolla på henne för att hon var 25% kungspudel men de övertalade mig. Valparna var ju i samma stad som vi bodde i så det kunde ju inte skada. Men iallafall så kollade vi på dem och jag älskade dem! Det var 6st valpar, 3st svarta med vitt på  bröstet och tre schäferfärgade. Saffis mamma var väldigt reserverad, hon hälsade men skötte sig sedan för sig själv, hennes pappa var den fulaste hund jag någonsin sett. Han var grå med tussar som stack ut lite här och var. Han gick runt och brydde sig inte heller något speciellt.
Saffi var egentligen valpen de skulle behålla, men jag ville ha en svart tik och hon var den enda svarta tiken så de beslutade att behålla en schäferfärgad tik istället. Men jag fick Saffi! Tre veckor senare, Fredagen då man slutade skolan för det blev påsklov hämtade vi henne. Jag bar henne nästan hela vägen till Spiggens och tyckte hon var supertung men hon vägde ju bara 6kg haha. Men hon satt helt lugnt och stilla och bara tittade. Hon hade aldrig varit utanför trädgården som hörde till lägenheterna där uppfödarna bodde. Vi gick direkt till Spiggen och vägde henne. Sen gick vi hem. Hon fick bara lukta på några få ställen på vägen hem och resten bar jag henne. Det första hon gjorde när hon kom hem var att se totalt förvirrad ut. Vi lät henne vara ett litet tag och sen kelade vi lite med henne.
 
Redan från första stunden så var hon väldigt försiktig men ändå framåt. Hon vill så gärna men vågar bara hälften, hon är så stor och ser så farlig ut (fråga bara alla som flyttar sig när man går med henne haha) och ändå är hon så snäll att när man leker med henne och hon ska bita en så tar hon bara nätt med framtänderna och gör man då inget så börjar hon slicka på en haha. Hon har aldrig gjort en fluga förnär!
 
Men när hon var ungefär 1år så drog hon som in i, vi hade alltid halsband på henne då och vissa rundor var rena mardrömmar. Det var inte det att hon drog mot andra hundar hela tiden, fast det gjorde hon utan det var att hon drog konstant hela tiden och hon var ju jäkligt stark också! Jag köpte en sele (D-sele/bröstsele) och gick med henne några gånger och hon gick bra i den men såfort man satte på henne halsbandet så drog hon som f*n igen.
Jag började då med nosgrimma/halti. Hon kunde då inte dra och man behövde inte hålla allt vad man kunde eller dra tillbaka och få blåsor på händerna. Det blev roligt att vara ute och gå med henne. Fast jag egentligen inte gillade halti så använde vi den varje runda för annars fortsatte hon. Ca 2-3månader efter att vi börjat använda haltin så började jag (envis som jag var) att använda halsband och selen, fast hon oftast fortsatte dra så hade jag haltin med mig och satte på henne om det blev för jobbigt. Ett tag hade jag halsband och nosgrimma på och två olika koppel så jag vanligtvis höll i halsbandet men började hon dra för mycket så höll jag tillbaka henne i haltin.
Att vi började använda haltin har hjälpt oss otroligt mycket, hon går nu oftast i selen och oftast i halsband med mamma då hon tycker det är jobbigt att ta på selen haha. Hon drar nästan inte alls, lyssnar JÄTTEBRA, tar kopplet emot lite så brukar hon "lugna" ner sig och sakta ner. Säger man bara "Saffi" och knäpper med fingrarna så går hon väldigt mycket saktare tills hon kommit så hon går fot och sen brukar hon sakta förflytta sig längre och längre fram haha. Men ibland blir hon fortfarande jobbig eller om man är jättetrött så tar vi haltin, som ett litet hjälpmedel.
 
Har inga bilder på hennes föräldrar, de är försvunna någonstans haha!
Redigerad bild
Oredigerad bild
 
Enjoy!
Varit väldigt frånvarande från denna blogg då jag precis gjort en ny och ville få en bra start.
www.hundbloggerskan.blogg.se kommer blogga om hundsaker men även lite allmänna saker x)
 
Jag har tänkt köpa en fleecejacka från Hurtta, med ben. Som man även kan köpa en likadan fast regntäcke att ta över. Så det blir nog bra haha :P Ska bara få pengar!
 
Igår fyllde min syster år så idag ska vi till henne. Vid 4 kör vi så vi är framme ungefär när hon slutar jobbet vid 5. Hon jobbar i Blentarp hos Hannes Melin, lite kul kanske? Ska träffa hästarna och hade tänkt ta några foton om det bara är vi i stallet haha. Annars är det ju pinsamt!
Men iallafall, så ska vi kolla på finfinhästar alltså Hannes Melins hästar och kolla in stallet. Sen ska vi äta någonstans :) Ska se om jag kan ta lite bilder så ni kan se mig och min syster, min pappa kanske inte är lika intressant att se men det komemr ni nog också få göra haha!
Saffi får stanna hemma idag hos mamma!
Hörs ikväll :)
Igår så orkade jag inte rida på krk så jag hopptränade Mandy bara lite, eftersom jag var så trött. Men nu har jag varit aktiv att träna med henne! :) om ni vill se klipp när hon hoppar kan ni söka på youtube på HorseLove290 ;) 
Kommer göra mer framöver såklart! :D ♥ 
 
Vill  ni att jag ska filma sakerna som jag har till Mandy? ^^ eller ta kort? så kan ni kommentera det ! :P 
Men vi har ju inte så bra läsare :/ Ingen läser ju typ den.. Boring.. Men jag ska försöka blogga och isabell med ! :) 
 
 Så snälla kommentera! ^^ 
Finhalsband, helst svart med silverfärgade knäppen. Helst Swarovski kristaller på, helst inte på kopplet däremot! Gärna brett så det syns mycket!
 
Coolt halsband haha! Älskade detta, gärna ett väldigt ovanligt som drar blickar till sig!
 
Med Clinchers, tycker det är så snyggt! Köpte ju ett från Hööks men det var för stort.
 
Brunt Hurtta vintertäcke. Tycker att svart inte syns på henne, vill inte ha blått och rött är för skrikigt. Så brunt är perfekt!! Nu ska jag bara hitta ett också och ha pengar haha!!
 
Otto Schumacher halsband med krossade kristaller (det typ beiga på halsbandet). Mörkbrunt med mässingfärgade spännen! SKITSNYGGT! Glittrar otroligt mycket IRL! Kostar runt 3000kr!
 
Träningskoppel i läder. Har ett skitfult som jag in stortsett inte använder. Detta finns hos Otto Schumacher i svart med orange (?) fodring och brunt med orange fodring (det på bilden). Vet inte vad det kostar men siktar på runt 1000 spänn.
 
Sist men inte minst, ett Hurtta Ultimate vintertäcke! Supersnyggt tycker jag!! Är varmare än de vanliga Hurtta vintertäckena, vattentätt, vindtätt och det är inte tjockt och klumpigt. Har klämt på ett på Teba haha! Kostar runt 720kr för ett i Saffis strl.
 
Det var en liten önskelista inför julen haha!!!
Skulle ni vilja se bilder på ALLA halsband, selar och koppel jag har till Saffi? Det är några stycken haha.
 
Jag undrar också om ni vet något om Ezydog.com halsbanden?
Tycker ni de är bra/dåliga? Era erfarenheter? Har sett många sånna i affärer men har inte riktigt fastnat för dem men ett brunt eller ett rosa kanske hade kunnat vara något?
 
Varit sjuk igår och idag så därför har det inte blivit någon bloggning :)
Saffi har inte direkt fått någon träning men mamma sa att hon hade varit duktig på långrundan hon gick med mormor igår så det är väll alltid något!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det har liksom inte hänt något haha!
Ska nog börja i en av special grupperna (rider nu i den högsta "normala" och special är bättre) och den är på fredagar men vi har inte bestämt oss än :)
Red Choice i måndas. Förra veckan hade en ny tjej henne och hon blev rädd för henne för hon stegrade lite och busade så jag fick byta med henne efter typ 20min av passet bara men då hade hon halsförlängare och i måndas hade hon martingal och hon gick mycket bättre med halsförlängaren enligt mig men med martingalen stegrade hon inte eller trixade något. Men var lite svårare att rida haha. Men jag gillar henne sjukt mycket! Härlig häst i sig själv också, lite personlighet, lite stoig men ändå väldigt glad och positiv! Supersöt också! Har ingen bild på henne men ska se om jag kan fixa det!
 
Veckans låt: I Ain't In Checotah Anymore med Carrie Underwood!! Hoppas det går att höra den fast jag tog den från Spotify och inte från Youtube!
 
Det gick super duper ! :) Mandy var sjukt pigg! Hon var så busig så hon lixsom sprang som vindesn fart mot hindrerna, jag hoppade med henne kopplad lite, sedan ville jag släppe henne och hon hoppade löst ochså! Och det gick sjukt bra, fast hon var sjukt busig så hon fokuserade inte så värst bra, hon ville bara springa och busa runt och ta sitt gosedjur och aa busa runt xD  Men jag lätt henne göra det! ^^ Och jag kastade gosedjuret så hon fick springa och hämta och så, sjukt roligt! men vi tränade såklart hoppnig, kopplad och sedan löst som jag sa hehe ^^ 
Jappsi,  nu sa jag snart se på tv, så måste avsluta byebye <3
 
Tack och lov! Nu ska jag och Mandy träna idag! Äntligen! haha. Annars har jag varit sjukt trött + sjuk och så ni vet så jag har inte haft lusten, är fortfarande trött, men jag är sugen på att träna henne :). Tänkte ochså att  vi kan gå till fotbollsplanen ochså :)  Väntar bara på batterierna  till kamran ska laddas! 
 
 Bloggar efter träningen  kanske ifall jag orkar :) 
 
 
 byebye ! 
Jag kanske är den enda men jag tycker det är skitkul att vara med och tävla i sådana tävlingar som
 
Och liknande!! Fast man kanske inte vinner särskilt ofta eller alls så har man ändå en chans! och det är ju i stortsett gratis, det kostar bara en "like" på facebook, man väljer ut en favoritprodukt och ett blogginlägg! Lite tid också kanske men det tar MAX 10min. Den tiden kan man lägga för att man ska ha chansen att vinna ett schabrak eller ett par ridstövlar!!!
Eller vänta nu lite... Om NI också är med och tävlar, betyder det att jag har mindre chans att vinna!!!
VAD NI ÄN GÖR, VAR INTE MED OCH TÄVLA, JAG HAR DÅ MINDRE CHANS ATT VINNA!!
Haha flum flum flum ^^
 
Köpte ny datorstol och garderob idag!
Bara sättit ihop datorstolen men det skulle ta 20min enligt beskrivningen men det tog oss över 1 h. Med oss menar jag såklart jag och mamma haha ^^ Två IQ befride kvinnor mot en JYSK datorstol ^^ Vi skulle heltklart filmat det haha!! Först fick vi inte fast ryggstödet, en satte vi på ryggstödet på typ den saker som håller fast sitsen, på fen ställe. Sen satte vi fast sitsen på fel håll och sist men inte minst. Så blev det rätt!!!
Puh!! Jävla jobb det där haha!!! Vi får se om vi ska sätta upp garderoben idag också eller om det blir ett mission impossible haha!!! Call Dad!!
 
Igår såg jag och mamma The Cabin in the woods, den skulle vara en skitbra skräckfilm fast var mest löjlig, lite läskig ibland men inte speciellt. Konstig också!! Sen såg vi The Hunger-Games!!! Verkligen världens bästa film asså! Ikväll blir det två skräckfilmer så vi får se om de är lika bra som jag tror haha :)
 
Förhoppningsvis ^^
Att jag inte har bloggat på evigheter!. Det är bara för att jag har inte mått så bra senaste tiden, alla tankar osv, sedan fick jag reda på att det fattas en vitamin i min kropp som heter B12. Nu tar jag alltid en tablett varje dag, 1 gång om dagen you know ;) Så jaoo! Ingen träning med Mandy iallfall, har ju inte mått bra ju, men det var nångång som jag tränade trix lite med henne så det är bra att träna det så hon lixsom inte glömmer allt. Det kan ju lixsom hända. Som ni vet är jag en liten directioner, ni vet One Direction fan ♥. Jag är alltid en äkta och stolt belieber men jag älskar ochså One Direction! Min favorit där är Louis! :) <3 Alltså är jag Mrs.Tomlinson :) <3 haha! 
och isabella är Mrs.Malik :D 
 
 Aja, men det var allt ja ville säga nu, och jag försöker att blogga promise! :) <3
 
Sjuk idag också, var hemma igår så därför jag inte bloggade! Men idag ska jag iallafall blogga haha! Som ni ser...
 
Jag har varit mycket piggare idag än vad jag var igår, att jag är vaken nu är ett bevis, sov till klockan 3 igår haha!! Men iallafall, jag har tränat lite "tömkörning" med Saffi och hon börjar faktiskt bli riktigt duktig på det. Hon kan göra halt, hon börjar gå när man smackar på henne och hon kan svänga. Så nu är det bara att sätta på en vagn och börja träna lite då med innan hon är redo för att bli körd utomhus.
Jag har kört in henne för att jag inte ska behöva gå på de allra längsta rundorna haha.. Plus att det är väldigt bra träning för hunden att köra och hon kommer få köra hem sin egna mat, kommer få köra runt på mig och lite sådant så hon får träna sina muskler lite. Men vi måste först skaffa en skrinda så hon har något att dra haha.
 
Kan ta foto någon dag eller filma om ni vill se haha!!
Grisfoten är btw slängd, mamma fick panik och Saffi hade tuggat typ så mycket det gick på den hahaha! Usch... Hon har också ätit upp det äckliga benet så nu är det bara det gigantiska benet kvar som hon ska tugga på innan hon får något nytt haha!!
Ska städa till hamstern idag men det är inte så kul när jag vet att han bara förstör allting igen och lägger allt spån i samma hörna och sover typ hela dygnet, men han börjar bli en gammal gubbe haha! Ungefär 4år är han!!
 
Skulle ni vilja att jag typ filmar när jag tränar med Saffi, går en vanlig runda och så med henne? Så ni får se hur hon är förutom på bilder och det jag skriver :) Kanske skulle vara roligt?
 
Jag tror att både jag och Lina tycker att denna låten förtjänar att bli Årets låt!!!
 
 
One Directions nya låt Live While We're Young!!!
Jag tycker egentligen det är skittråkigt att läsa bloggar, facebook, twitter och instagram och liknande sidor. Men gör det dagligen.
De bloggar jag läser är
 
De twitter-personer jag följer är bl.a
Alla i One Direction plus deras officiella Twitter fan page, Miley Cyrus, Selena Gomez, Justin Bieber osv...
 
De två personer jag oftast läser instagram inlägg från är Nellie Berntsson och Sofia Genne!! Fast det är skittråkgit så är det ändå kul?? Hmm... Psyket nästa??
 
Iallafall så hade jag tänkt träna lite med Saffi imorgon men vet inte vad jag tänkt mig. Träna lite på att ha henne lös men hon kanske bara ska få springa av sig och leka med Ozzy? Det var ju så längesen haha! Kanske långrunda med apportträning med mormor? Ja, jag vet inte. Vi får se vad som händer!!
 
En varning för alla er med hund! KÖP ABSOLUT VAD SOM ÄN HÄNDER ALDRIG EN RÖKT GRISFOT!! DET STINKER LIK I HELA JÄVLA HUSET!!! men hundarna älskar det