Vill haaa!!

0kommentarer

Finhalsband, helst svart med silverfärgade knäppen. Helst Swarovski kristaller på, helst inte på kopplet däremot! Gärna brett så det syns mycket!
 
Coolt halsband haha! Älskade detta, gärna ett väldigt ovanligt som drar blickar till sig!
 
Med Clinchers, tycker det är så snyggt! Köpte ju ett från Hööks men det var för stort.
 
Brunt Hurtta vintertäcke. Tycker att svart inte syns på henne, vill inte ha blått och rött är för skrikigt. Så brunt är perfekt!! Nu ska jag bara hitta ett också och ha pengar haha!!
 
Otto Schumacher halsband med krossade kristaller (det typ beiga på halsbandet). Mörkbrunt med mässingfärgade spännen! SKITSNYGGT! Glittrar otroligt mycket IRL! Kostar runt 3000kr!
 
Träningskoppel i läder. Har ett skitfult som jag in stortsett inte använder. Detta finns hos Otto Schumacher i svart med orange (?) fodring och brunt med orange fodring (det på bilden). Vet inte vad det kostar men siktar på runt 1000 spänn.
 
Sist men inte minst, ett Hurtta Ultimate vintertäcke! Supersnyggt tycker jag!! Är varmare än de vanliga Hurtta vintertäckena, vattentätt, vindtätt och det är inte tjockt och klumpigt. Har klämt på ett på Teba haha! Kostar runt 720kr för ett i Saffis strl.
 
Det var en liten önskelista inför julen haha!!!

Kommentera

Publiceras ej