Ledigt :)

0kommentarer

Mamma kom ju hem i torsdags och efter det har hon gått med Saffi 1-2 rundor per dag! Vilket är SKITHÄRLIGT! Men hon har varit lite avvaktande ute sedan i förrgår då de smällde en smällare på balkongen nästan bredvid ingången precis när vi skulle gå in och igår så hade de smällt ballonger i närheten så hon reagerar lite på sådana ljud. Men annars är hon hyfsat normal haha :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte tränat direkt med henne dessa dagar heller men det ska snart bli ändring på det. Ska ut och jogga lite mer också! Vi gick långrunda med henne igår men hon fick inte vara lös då det var kolsvart utan några lampor då vi annars släpper henne och hon är ju som ni vet svart så vi skulle inte kunna hålla koll på henne... Alls.
Har också tänkt på att köpa viktmanchetter till bakbenen. Men det är så hemskt mycket jag ska handla nu och pengarna finns inte haha. Men det är något som finns på inköpslistan. Vill börja skritträna lite med henne och då är viktmanchetter något som behövs för att man ska se något resultat. Det är ju för att hon ska få bättre bakbensmuskler.
 
Vad vill ni läsa om?

Kommentera

Publiceras ej