Sorry för uppdateringen igår!

0kommentarer

Hade ingen motivation på morgonen så jag hade inget att skriva och på kvällen så hade jag fullt upp! Men vi har varit och köpt tyg till Saffis hundbädd som pappa bygger just nu. Vi har köpt en soffa! Det var det som var det stora projektet då jag ville ha en snygg, skön och hyfsat billig soffa. Okej, det sistnämnda var det pappa som ville haha. Men vi har letat i typ 1 månad efter en sådan soffa, varit på XXXLutz, Mia, sitty i Landskrona och många andra ställen och kollat soffor men har inte hittat någon som jag verkligen gillat! Men så hittade vi en på blocket som vi kollade på igår! VÄRLDENS FINASTE SOFFA... typ!
Annonsbilden... Visst är den snygg? Mycket större än vad den ser ut. Är två sittplatser i mitten fast man får plats ca 4 normalstora personer där om man sitter tätt, och två liggdivaner på sidorna! SKITSKÖN men inte för mjuk för man ska ju kunna sitta i den. Vår nuvarande soffa hos pappa är skitobekväm att sitta i just för den är FÖR mjuk så man typ måste ligga i den haha. Men denna var perfekt! Mörkare i verkligheten, skinnrunt om alltså det under kuddarna typ är skin haha :) Och jättemysig så det blir bra! Nu ska vi bara ha allt annat också hahaha!
Några tips på billiga tv-bord? Inte för stora då de ska passa i mitten och kommer inte ihåg hur bred den är osv. Men det ska vara vitt eller i glas. Är det vitt så ska det vara typ lackat och inte matt. Finns säkert på Ikea men några andra tips? Vill även ha en tv-bänk så har ni några tips på det också? Svart eller vit lackad, svart om bordet är i glas och vit om bordet är vitt haha :)
 
Sen körde vi till skopunkten, köpte tre par skor.
Som ni ser så är de höga använda idag haha... Gick första rundan med Saffi i dem! Skitsköna fast de är på 8-10cm höga :) Två ballerina till sommaren och ett par lite varmare (fast de inte är fodrade så är de varma) till hösten :)
Och i Helsingborg så ligger Hööks precis bredvid Skopunkten! Så vi var ju bara tvungna att gå in där haha! Det blev en aktivitetsbräda som Saffi ÄLSKAR
Och ett ben som jag inte har bild på! Filmade henne när hon gjorde aktivitetsbrädan andra gången och ska bara in på Youtube och lägga in den :) Ha det bra sålänge!!

Kommentera

Publiceras ej