Utvärdering - Limex Hundtäcke

0kommentarer

(Lånad bild)

Täcket är enligt mig bra, hyfsad passform, håller regnet ute och är lätt att sätta på. Däremot så är kvalitéen inte så bra, efter bara 4 (?) månaders användning och det var när det regnade eller när det var svinkallt så inte varje dag. Så gick det sönder vid ena resåren vid bogen, som ni ser de svarta "strecken" på bilden vid bogen på hunden, resåren är också väldigt sliten efter så lite användning, bensnörena har blivit mycket längre (slappa) och täcket har flera ställen där det tappat färg. Jag har tvättat täcket EN gång tror jag om ens det och ändå har det tappat färg, hon har inte sprungit mot mycket saker eller så heller med sig, inte rullat sig med det eller något sånt.

Det är också helt för stort mellan frambenen till henne.

Molly, har också ett likadant täcke. Det har hållt sig helt men är inte lika mycket använt. Det är lite för stort runt magen så hon får ha det på det minsta och det är för smalt mellan frambenen.

Så ingen av oss är 100% nöjda, fast det ändå kostade runt 400kr. Jag tycker däremot färgen passar väldigt bra på Saffi då hon är svart. Så det får bli täcket när det ösregnar och slit-och-släng-täcke.

Kommentera

Publiceras ej