Farmor

0kommentarer

Har varit hemma hos farmor mån-tors och sovit hemma en natt nu. Skönt att bara hemma igen! Jag har tagit fåtal foton hos farmor men det var främst för skojs skull vi var där. Saffi var helt sönderstressad där på bara några dagar och är hur lugn som helst nu när hemma men det var ändå lite kul att komma bort.
En dag när min farmors bror kom på besök med sin lilla Jack Russel så var Saffi sjukt nära att bita den, hon morrade flera gånger på den och visade tänderna men som tur var så bet hon inte den. Aldrig sett henne sådär tidigare men det blev väll för mycket på en gång och hon gillar inte heller farmors bror så det kanske är därför hon inte heller diggar hunden. Men nu är vi hemma, har varit långrunda med mormor och Molly idag så det blir väll snart som vanligt igen.
Har sms:at Lina och frågat om vi ska börja satsa på denna blogg igen men får se vad hon svarar imorgon. Då får vi se om det blir något på den här bloggen eller inte. Känner att jag helt tappat intresset för min andra blogg, mycket roligare om man är två som bloggar. Då blir det inte lika stor press på en att man måste uppdatera med bra och roliga inlägg varje dag utan man kan ha en "dålig" dag och bara ha tråkig uppdatering. Men det är svårt om man är ensam bloggare.
 
Man bara mååååste fånga bollen... på alla villkor!

Kommentera

Publiceras ej