Knäpp dator, sjuk hund och fattig mamma!

0kommentarer

Jag hade tänkt blogga mycket tidigare men internet har inte funkat förens nu!
Vi ringde till veterinären när mamma kom hem från jobbet vid 1 då Saffi haft ögoninflammation i 3dar (idag), så det var dags då det annars kunde vara typ att hon fått något i ögat osv. Vi fick tid kl 2 hos veterinären och gick dit, det var ögoninflammation och veterinären kollade även under 3:dje ögonlocket och allting såg jättebra ut, ja förutom ögoninflammationen asså. Hon var lite röd och fast hon fått ögonbedövning (via ögondroppar) så fick både jag och veterinären hjälpas åt att hålla fast henne för att han skulle kunna titta. Bara veterinärbesöket gick på 1020kr och sen var salvan inte så dyr, 89kr kostae den. Så sammanlagt ca 1100kr för att hunden fått ögoninflammation.
Chattade med de på Agria för att fråga om jag får ut något på försäkringen men det får vi inte, det måste överstiga 1400kr men man kunde "lägga ihop" två sjukdomar om de själva inte gått över 1400kr eller om de har, alltså nu har hon ögoninflammation och imorgon får hon en glasbit i trampdynan t.ex som kostar 1000kr, då når vi 2100kr, då får vi ersättning för det. Men inte annars, det måste också ske inom 124dagar, alltså hon måste varit sjuk båda gångerna inom de 124dagarna annars kan man inte "lägga ihop" sjukdomarna x)
Så hon har ögoninflammation men det smittar inte, inte ens på hundar så vi gick en långrunda med mormor och Molly och träffade en kompis som hette typ Sigge eller något så hon fick leka. Men man märker att hon är sjuk för hon orkade inte leka lika länge som hon brukar. Men hon blev trött iallafall och nu sover hon på golvet haha.
Var på Spiggens också och köpte en massageborste (sån man brukar ha till hästar) och en kam. Jag har redan använt dem och hon verkar gilla dem. Massageborsten visade sig också vara bra på att få bort grusfläckar haha, hon blir ju alltid så skitig efter hon lekt och brukar bli grå på vissa ställen men den tog bort det direkt och sen var det bara att borsta igen så all päls inte stod åt alla håll och kanter haha!!
 
Så det blev en dyr dag men hon ska iallafall bli frisk lilla stumpan :)

Kommentera

Publiceras ej